30. Öl till mat: Hur ska man tänka?
Linn provar och snackar öl till mat och hur man ska tänka tillsammans med Tomas Blomberg och Joakim Asplund från Humlekottens vänner. Vi hoppas att ni vill testa öl med oss, ölen finns is systembolagets standardsortiment och provas i följande ordning:Brehon Brewhouse- Killanny Red Ale nr 1175 Chimay blå nr 1651Oppigårds bryggeri- Amarillo nr 1442Oppigårds bryggeri- Indian Tribute nr 1415Oppigårds bryggeri- Utah Dipa nr 31266Omnipollo Noa- Pecan Mud cake nr 1427Öl testas med toast Skagen, citron, ost i form av Gruyére och Manchego, salta chips, ölkorv eller likande snacks och en pannacotta med mjölkchoklad för dem som vill. Jockes tips på Barley Wine: Oppigårds bryggeri- Thurbo Barley Wine nr 32149 Glöm inte att slida in på Humlekottens Vänner eller släng iväg ett mejl på:
[email protected]ätobröder- Tänker på dig Fallet John Heed, finns som fysisk bok eller ljudbokKontakt:
[email protected]: SjatteolsinnetFacebook: Sjätte Ölsinnet Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.