Powered by RND
Lyssna på Pingst Relationer i appen
Lyssna på Pingst Relationer i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Pingst Relationer

Podcast Pingst Relationer
Podcast Pingst Relationer

Pingst Relationer

Christine Viklund
Lägg till
Kan man prata om allt? Ja! Det är till och med fullständigt nödvändigt för att bygga sunda och trygga relationer att våga kasta sig ut i ämnen som känns sårbara...
Mer
Kan man prata om allt? Ja! Det är till och med fullständigt nödvändigt för att bygga sunda och trygga relationer att våga kasta sig ut i ämnen som känns sårbara...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 33
 • Psalm 23
  I dagens avsnitt handlar det om psalm 23, om livets säsonger, ytterkanterna och mellanrummet, om närvaro av tröst och stöd i kris och blicken fäst på det som är tänkt att vara vårt hem. Hopp, tröst och mod! Välkommen med. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-14
  29:32
 • Hållbarhet
  Hållbarhet, vad är det egentligen och vad har det för betydelse när det kommer till våra relationer? Nuets gåva och morgondagens ansvar. Vad har förvaltarskap med hållbarhet att göra och vad innebär egentligen att tillfredsställa dagens behov utan att äventyra morgondagens? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-15
  18:08
 • Vad vi behöver veta om unga vuxna i kyrkan
  Välkommen in i ett samtal på en övervåning i Lappis-kapellet. Victoria Öhrvall gästar podden och vi pratar unga vuxna, relationer i kyrkan, faktorer som gör att unga blir kvar i tron när de växer upp och mycket annat. Välkomma in! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-07-14
  27:04
 • En gemenskap som bär
  Guds församling har ett oerhört högt uppdrag och därför krävs genomtänka strukturer för att ambition och utfall ska bli någorlunda nära varandra. Vad kan vi lära av den barmhärtige samariten, vad är förutsättningarna för att kunna bära varandras bördor och hur kan vi tänka kring gemenskap? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-06-14
  25:16
 • Vårens säsong
  Våren är här! Vad kan vi lära oss av vårens säsong? Våren är hoppet, löftet och förtröstans tid. Tid för beslut, plantering, investering och agerande. Hur förhåller vi oss till prestation och relation i förhållande till fruktbärande i våra liv? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-15
  27:24

Fler podcasts i Religion och spiritualitet

Om Pingst Relationer

Kan man prata om allt? Ja! Det är till och med fullständigt nödvändigt för att bygga sunda och trygga relationer att våga kasta sig ut i ämnen som känns sårbara och svåra. I denna podcast tar vi upp ämnen såsom kommunikation, sårbarhet, gränsdragning, själens processer, familj och tro och mycket annat! Vart slutar jag och vart börjar du? Hur ska vi förhålla oss till vår egen historik, våra egna triggers och våra egna fördomar i relation till varandra? Allt börjar i att veta vem jag själv är, att förstå vad som driver mig och vad som motiverar mig. Hur tar jag plats på rätt sätt? Hur påverkar mitt mående och min personlighet hur jag leder, lever och bygger relationer? Varmt välkommen till Pingst Relationer! Ett modernt verktyg för att sätta ord på allt det där vi alla tänker på men inte alltid lyckas kommunicera så väl. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Pingst Relationer, Universums Hemligheter och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Pingst Relationer

Pingst Relationer

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store