Powered by RND
Lyssna på Musikprodd-podden i appen
Lyssna på Musikprodd-podden i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Musikprodd-podden

Podcast Musikprodd-podden
Podcast Musikprodd-podden

Musikprodd-podden

Redmount Studios
Lägg till
I den här podcasten pratar vi om allt som har med musikproduktion att göra och lite till, allt från låtskrivande och kreativitet till mikrofonval, kompressorer ...
Mer
I den här podcasten pratar vi om allt som har med musikproduktion att göra och lite till, allt från låtskrivande och kreativitet till mikrofonval, kompressorer ...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 140
 • #138 Sommaren är slut
  Nu är vi tillbaks efter ett rätt långt sommaruppehåll - det har kommit bebis, vi har varit på semester och jobbat litegrann. Vi pratar i vanlig ordning om lite insikter från senaste tiden, samt plockar upp ett par frågor som ramlat in i inkorgen. Däribland önskemål om förslag på distpluggar, hur man gör en mix för singback och hur blir man en bättre producent? Allt detta och lite/mycket mer avhandlas här :) För lista på alla pluggar vi tipsar om, gå till vår hemsida musikproducent.sePå bilden: Jockes nystädade och nykopplade studio.I avsnittet: Niklas Berglöf, Joakim Jarl och Magnus Lindberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-15
  32:20
 • #137 Vem kan bli producent?
  Det här avsnittet avslutar VKBP:s takeover av podden och vi är tillbaks i Redmount - på plats i studion är den vanliga trion Niklas, Joakim och Magnus, och vi har också med oss Åsa Johnsen och Anna Engberg från VKBPs producentprogram (och Popkollo) och Agnes Hjalmarsson som gått programmet. Vi pratar om varför programmet finns, för vem det är samt vad de konkret gör. Vi pratar också lite om hur det är att göra podd, att sätta mikrofoner på en flygel och mycket annat. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-07-08
  1:01:33
 • #136 Musik för dansgolv - VKBP takeover del 2
  Det här avsnittet är ett specialavsnitt där Vem Kan Bli Producent Stockholm för andra och sista gången tar över podd-rodret! Trion Lovina Isaksson, Anna Engberg och Vincent Almgren har ännu en gång satt sig i studion, i avsnittet pratas bland mycket annat om kreativa beslut i mixning, DJ:andets inverkan på musikskapande, att mastra dansmusik och så lite tankar om workflow.Utöver detta får vi också höra intervjuer med Li Linderson, Canan Rosén och Rojda Sahin. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-06-15
  1:05:02
 • #135 Folk hör ju inte pitch! - VKBP takeover del 1
  Det här avsnittet är ett specialavsnitt där Vem Kan Bli Producent Stockholm tar över podd-rodret! Vi tycker det är superkul att trion Lovina Isaksson, Anna Engberg och Vincent Almgren satt sig i studion och pratar bland mycket annat om att prodda efter tutorials, spela in ballonger i surround, att löda ihop sin egen mikrofon och inte minst varför hör inte vanligt folk skillnaden på falsk sång och superhårt tunad sång?! Vi får också höra intervjuer med både Tami T och Natali Noor!Avsnittet är del ett av två i VKBP’s takeover av Musikprodd-podden! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-29
  1:08:41
 • #134 Dissekering av Lancelot - Förlåt
  I det här avsnittet plockar vi isär produktionen på Lancelots senaste singel Förlåt, som Niklas producerat och mixat, samt mastrats av Magnus. Vi pratar om hur inspelningen gick till, hur de olika produktionsbeslutet tagit form och passar även på att slå Lancelot en signal för att höra lite om hur låten skrevs. Håll tillgodo!I avsnittet: Niklas Berglöf och Magnus Lindberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-17
  34:36

Fler podcasts i Musik

Om Musikprodd-podden

I den här podcasten pratar vi om allt som har med musikproduktion att göra och lite till, allt från låtskrivande och kreativitet till mikrofonval, kompressorer och liveljud. Vi bjuder också in intressanta gäster som på något sätt gjort sig ett namn i musikvärlden, och de får dela med sig av knep, framgångar och misstag. Vi som gör den här podden heter Niklas Berglöf, Joakim Jarl och Magnus Lindberg. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Musikprodd-podden, Ultimate Guitar Gear Podcast och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Musikprodd-podden

Musikprodd-podden

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store