Powered by RND
Lyssna på Mitt i livet i appen
Lyssna på Mitt i livet i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Mitt i livet

Podcast Mitt i livet
Podcast Mitt i livet

Mitt i livet

Malin Falk Gramer & Jessica Lasses
Lägg till
Välkommen till Sveriges bjussigaste podd där vi, Malin Falk Gramer och Jessica Lasses, plöjer igenom vardagskaos, mammaliv, karriär och roliga anekdoter. Vi sva...
Mer
Välkommen till Sveriges bjussigaste podd där vi, Malin Falk Gramer och Jessica Lasses, plöjer igenom vardagskaos, mammaliv, karriär och roliga anekdoter. Vi sva...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 487
 • Saker vi smugglar!
  Vad är det värsta vi smugglat genom tiderna egentligen, räknas smuggling av en människa som en brott om du smugglar dig själv? Sen var det den där händelsen förra sommaren som var en otroligt pinsam smuggling.Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-26
  18:53
 • Kissa i duschen ja el nej?
  Malin & Jessica tar inspiration från True Love och svarar på obekväma frågor som lyssnarna har ställt. Hur mycket tjänar dem, vilka kändisar är otrevliga, vad har de ljugit om för sina män och vilken är reality deltagaren som Malin ogillar mest från hennes 10 år i TV-rutan?Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-22
  48:50
 • Jag dejtade en narcissist
  Vi har en gäst i studion. En gäst som tidigare levt i en relation med en narcissist men lyckats ta sig ur relationen. Vi får tips, lite råd, lite rekommendationer och annat som kan vara fint att lyssna på om du har en vän som lever i en sådan relation, eller om du själv gör det…eller bara känner någon som är narcissist. För vi lovar er, det är betydligt fler där ute som lever i relationer som denna och som har det otroligt svårt att ta sig ut ur den. Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-18
  41:39
 • När syrsorna tystnar
  Sommaren 2023, så fantastisk du var! Vad var bäst? Vad var sämst? Vad ska man inte göra med en plastpåse? Och sen var det det där att leva som om dagen var den sista. Lyssna det blir kul.Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-15
  46:19
 • Hur dör man trevligt?
  Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-12
  19:39

Fler podcasts i Komedi

Om Mitt i livet

Välkommen till Sveriges bjussigaste podd där vi, Malin Falk Gramer och Jessica Lasses, plöjer igenom vardagskaos, mammaliv, karriär och roliga anekdoter. Vi svarar även på en lyssnarfråga varje avsnitt! Hör av er till oss på Instagram så löser vi era livsproblem: @malingramer & @jessicalassesMitt i Livet klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Mitt i livet, Wahlgren & Wistam och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Mitt i livet

Mitt i livet

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store