Powered by RND
Lyssna på Inaktuellt i appen
Lyssna på Inaktuellt i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Inaktuellt

Podcast Inaktuellt
Podcast Inaktuellt

Inaktuellt

Podplay
Lägg till
Podden Inaktuellt skyr inga samtalsämnen. Frågar du dem själva så skulle de säga att det är en aktualitetspodd om film, politik och verkliga brott. Men är det i...
Mer
Podden Inaktuellt skyr inga samtalsämnen. Frågar du dem själva så skulle de säga att det är en aktualitetspodd om film, politik och verkliga brott. Men är det i...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 264
 • 222.Slukhål & slumpen
  Vården snärjer Jonas, slumpen mördar, och Hasse möter Persbrandt! ”Es gibt kein Moral es gibt nur Leben” (Kurt Weill)Lyssna på Inaktuellt Live nu på torsdag från kl 09:00 på Podplay.se eller i Podplay-appen för att lyssna och ställa frågor direkt till Jonas, Hasse Brontén, Linnéa Bali och producenten Dawwa.
  2023-09-26
  35:34
 • Systemkollaps, SR-kollaps och romarrikets fall (från 21 sep)
  Förtal med Linnéa Bali, Jonas blodtryck skenar och Dawwa skrockar i hörnet. Brontén? Ingen aning.Mejla in dina frågor till: [email protected] på Inaktuellt Live VARJE torsdag från kl 09:30 på Podplay.se eller i Podplay-appen för att lyssna och ställa frågor direkt till Jonas, Hasse Brontén, Linnéa Bali och producenten Dawwa.
  2023-09-22
  42:41
 • 221. Kung Räven firar 50 skott i orten
  Kungafirande, värdegrund och Hasse får på skallen av frisören. Möp-Jonas åker kunglig slup till E-types vuxendop. Låt napalmen blomma!Mejla in dina frågor till: [email protected] på Inaktuellt Live nu på torsdag från kl 10:30 på Podplay.se eller i Podplay-appen för att lyssna och ställa frågor direkt till Jonas, Hasse Brontén, Linnéa Bali och producenten Dawwa.
  2023-09-19
  38:56
 • Likblåsor och max fyra öl (från 14 sep)
  Jonas häller upp Wien i standardglas, Bali antastar Drottning Silvia och Brontén stormar ut från lajven. Dawwa kräks i hörnet.Mejla in dina frågor till: [email protected] på Inaktuellt Live VARJE torsdag från kl 09:30 på Podplay.se eller i Podplay-appen för att lyssna och ställa frågor direkt till Jonas, Hasse Brontén, Linnéa Bali och producenten Dawwa.
  2023-09-15
  41:01
 • 220. Svinpest, slöjtest & paradoxer
  Hasse portad från simskolan, Jonas spårar vildsvins-coviden och Dawwa väljer bort oss! Deficiens! Deficiens!Mejla in dina frågor till: [email protected] på Inaktuellt Live VARJE torsdag från kl 09:30 på Podplay.se eller i Podplay-appen för att lyssna och ställa frågor direkt till Jonas, Hasse Brontén, Linnéa Bali och producenten Dawwa.
  2023-09-11
  38:11

Fler podcasts i Samhälle och kultur

Om Inaktuellt

Podden Inaktuellt skyr inga samtalsämnen. Frågar du dem själva så skulle de säga att det är en aktualitetspodd om film, politik och verkliga brott. Men är det inte egentligen så att de bara driver och skämtar med allt och alla? Låt dig förfäras, skratta och övertygas av deras synvinklar och åsikter om precis allt. Tidigare hette podden Off Limits. Varje tisdag och torsdag släpps nya avsnitt bara på Podplay! Lyssna på Podplay.se eller i Podplay-appen.
Podcast-webbplats

Lyssna på Inaktuellt, P3 ID och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Inaktuellt

Inaktuellt

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Inaktuellt: Poddsändningar i Familj