Powered by RND
Lyssna på Vinhaggornas 2.0 i appen
Lyssna på Vinhaggornas 2.0 i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Vinhaggornas 2.0

Podcast Vinhaggornas 2.0
Podcast Vinhaggornas 2.0

Vinhaggornas 2.0

Annika Eklöf
Lägg till
Har du funderat på guds besatthet av förhudar? Bibelns alla massutrotningar? 90-talets galna frikyrkor (där Knutby må vara unikt men inte uppstått ur ett vacuum...
Mer
Har du funderat på guds besatthet av förhudar? Bibelns alla massutrotningar? 90-talets galna frikyrkor (där Knutby må vara unikt men inte uppstått ur ett vacuum...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 45
 • Säsongsavslutning!
  Håll i semestergaloscherna kamrater för nu blir det säsongsavslutning med min Sara! Efter 2 månader av totalt teknikhaveri (där jag har fått skrota flertalet avsnitt pga diaboliskt krångel) SLET jag iväg henne från grillning/tomatplantor och fick äntligen med en av mitt livs favoriter som gäst! Vi får höra om när Sara gjorde slut med Jesus, om masspsykos gällande amalgam, om oförmåga att passa in i den rådande normen och en viss skepsis gentemot jonglörer. Ni hör ju själva, det här vill ingen missa! (Jag är åter i septemberish, ha en go sommar gänget!)Sara har funderat länge och väl på vad Annika egentligen är sämst på. Annika har varit uppklädd för en dag. Det gick väl ganska exakt som väntat.Varmt välkomna till vansinnet!! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-07-11
  1:20:29
 • Frågelådan del 2.
  Håll i hattarna kamrater, för nu sladdar hedershaggan Anna Palm och yours truly in med Frågelådan del 2! Hur fungerar det egentligen med det mytomspunna tungotalet (TW f.d Livets-ordare, ljudklipp med Ulf Ekmans tungotal finns med 2 ggr för komisk effekt)? Hur kul är det att vara en tjäjja i religiösa miljöer? Vad är egentligen ett mormonskt andebarn? Och hur långt får man egentligen gå innan det räknas som knull? Ni hör ju själva, det här vill man inte missa!!Anna har haft en halvröten vecka och Annika har blivit serenadad på sunkhak.Varmt välkomna till vansinnet!! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-06-05
  1:10:00
 • Frågelådan del 1.
  Pedalen i trottoaren gänget, för nu blir det frågestund med Anna Palm & Annika Eklöf! I dagens avsnitt har vi lagt fokus på en specifik typ av lyssnarfrågor, nämligen från dom av er som INTE har en kyrklig bakgrund. Hur funkar det egentligen med tvivel? Hur förhåller sig församlingar till avhoppare? Vad är grejen med snygghetshetsen i frikyrkan? Har vi kortfattat hållit oss till ämnet, kanske ni undrar? Absolut inte! Det pladdras i vanlig ordning på så pass att det här blir avsnitt 1 av 2 med lyssnarfrågor!Anna bjuder på highs and lows från livet som musiklärare och Annika berättar om sin mycket kortlivade karriär som saxofonist.Varmt välkomna till vansinnet!! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-10
  1:08:54
 • The miseducation of Syster Palm.
  Håll i hattarna gänget för nu blir det missionsbonanza med hedershaggan Anna Palm! Vi har tittat på dokumentären "Missionen" på svtplay, som följer ett gäng ungdomar från mormonkyrkan i Utah och deras missionsresa till Finland. Anna Palm växte upp i mormonkyrkan i Sverige och lämnade tron i mitten av 20-årsåldern. I det här avsnittet får vi följa med i hennes tankar kring dokumentären och höra om hennes egna erfarenheter av att vara missionär. Anna har spenderat veckan med att mota tinnitus i dörren och Annika har gått i hårdanalys av sin bristande kommunikationsförmåga.Varmt välkomna till vansinnet! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-04-17
  1:35:57
 • Uppryckandeångest del 2.
  Tjong i ADHDmedaljongen för nu är Tanja Suhinina tillbaka för att experta! Vi hörde senast av henne i avsnittet Relationsanarki, men idag är hon inkallad som leg. psykolog för att svara på lyssnarfrågor om religiöst trauma kopplat till uppryckandeångest. Hur ska vuxna människor egentligen förhålla sig till en förlamande skräck som installerades i barndomen? Räknas ens dessa upplevelser och rädslor som faktiska trauman? Vilka konsekvenser kan stresspåslag få i kroppen? Det och lite annat har vi avhandlat i detta traumabonanza till avsnitt!Tanja har lite svårt att komma ihåg vad en vecka är och Annika har lite svårt att acceptera barn och deras förödande baciller.Varmt välkomna till vansinnet! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-03-29
  1:11:07

Fler podcasts i Religion och spiritualitet

Om Vinhaggornas 2.0

Har du funderat på guds besatthet av förhudar? Bibelns alla massutrotningar? 90-talets galna frikyrkor (där Knutby må vara unikt men inte uppstått ur ett vacuum)? Den här podcasten handlar om mekanismerna bakom de fina fasader som kyrkor gärna presenterar, sett från en avhoppares perspektiv. Det dricks vin och raljeras friskt! Varmt välkomna till vansinnet! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Vinhaggornas 2.0, Spökjakt På Riktigt – LaxTon Podden och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Vinhaggornas 2.0

Vinhaggornas 2.0

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store