Powered by RND
Lyssna på Mord Mot Mord i appen
Lyssna på Mord Mot Mord i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Mord Mot Mord

Podcast Mord Mot Mord
Podcast Mord Mot Mord

Mord Mot Mord

Podplay | Anna & Karin
Lägg till
Karin Londré och Anna Sandell pratar varje vecka om sin bästa och värsta fascination – mord och sådana hemska grejer. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, f...
Mer
Karin Londré och Anna Sandell pratar varje vecka om sin bästa och värsta fascination – mord och sådana hemska grejer. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, f...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 284
 • 281. Morden i Burgate House och mordet på Oluwabamise Ayanwole
  Anna berättar om morden på Joseph och Hilda Cleaver, deras son Thomas och hans fru Wendy och deras sjuksköterska Margaret Murphy, som hittades döda i Joseph och Hildas hus Burgate i England. Karin berättar om Oluwabamise Ayanwole som gick på en buss strax utanför Lagos, smsade sin kompis om att chauffören var obehaglig och försvann.Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  2023-09-21
  35:57
 • 280. The Yoga Twins och morden på systrarna Grimes
  Karin berättar om tvillingarna Ann och Allison Dadow, eller Anastasia och Alexandria Duval som de kom att kalla sig senare. På ytan var allt yoga-bliss och matchande cabbar, men bakom fasaden dolde sig tyvärr något mörkare och mycket sorgligare. Anna berättar om systrarna Barbara och Patricia Grimes, som försvann på väg hem från en biograf i sin hemstad Chicago 1956.Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  2023-09-14
  51:33
 • 279. Kidnappningen av John Paul Getty och Salaligan
  Anna berättar om superrikingen oljepampen J Paul Gettys barnbarn John Paul Getty III (hitta på ett nytt namn nån gång) som kidnappades i Rom 1973. Hans kidnappare ville ha den nätta lösensumman 17 miljoner dollar, vilket hans enormt förmögna farfar väl hostade upp direkt – eller? Karin berättar om det klassiska svenska kriminalfallet Salaligan, och om allt vad det innebär av hypnos, magiska danskar, yoga men också också mord och rån.Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  2023-09-07
  1:05:00
 • 278. Tetris-morden och Kidnappningen i Strzelecki Ranges 2008
  Karin berättar om Vladimir Pokhilko, en av de som var när spelet Tetris utvecklades i Sovjet på 80-talet, men vars öde tog en tragisk vändning när han, hans fru Elena Fedotova och son Peter hittades döda i familjens hus i Palo Alto 1998. Anna berättar om det unga paret Julian Buchwald och Carolynne Watson som kidnappades under en romantisk dejt på den australiska landsbygden 2008, i ett fall där inget är som det först verkar vara.Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  2023-08-31
  1:03:35
 • 277. Golfare/bedragare/mördaren Titanic Thompson & Luis Andres Colmenares märkliga död
  Anna berättar om Alvin Clarence Thomas, aka TITANIC THOMPSON som började som en ganska rolig skojare men levde som en riktigt o-rolig bedragare och mördare. Karin berättar om Luis Andres Colmenares, som gick ut ut för att fira Halloween i Bogota och aldrig kom hem igen i vad som skulle bli ett Colombias mest omskrivna fall någonsin. Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
  2023-08-24
  56:33

Fler podcasts i Komedi

Om Mord Mot Mord

Karin Londré och Anna Sandell pratar varje vecka om sin bästa och värsta fascination – mord och sådana hemska grejer. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens allvarligaste ämne. Mord mot mord kan du lyssna på redan på onsdag, bara på Podplay! Lyssna på podplay.se eller i appen.
Podcast-webbplats

Lyssna på Mord Mot Mord, Skäringer & Nessvold och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Mord Mot Mord

Mord Mot Mord

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store