Powered by RND
Lyssna på Frisk & Qvist i appen
Lyssna på Frisk & Qvist i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Frisk & Qvist

Podcast Frisk & Qvist
Podcast Frisk & Qvist

Frisk & Qvist

Viktor Frisk & Josephine Qvist
Lägg till
En podcast av Viktor Frisk & Josephine Qvist. När två vilsna själar möts i jakten på att fördjupa sig i det inre och att hitta den ultimata lyckan. Hosted o...
Mer
En podcast av Viktor Frisk & Josephine Qvist. När två vilsna själar möts i jakten på att fördjupa sig i det inre och att hitta den ultimata lyckan. Hosted o...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 20
 • 19. Från fotbollsproffs & missbruk till livscoach & lycka - Magnus Hedman
  I dagens avsnitt sitter fotbollsproffset Magnus Hedman i studion och berättar om sin beroende sjukdom, missbruk och livet som super stjärna. Han delar med sig av sina jobbiga stunder men berättar också hur han tog sig ur missbruket och det destruktiva livet. Idag är Magnus livs coach och är på en helt annan plats i livet. En otrolig historia och detta avsnitt kommer verkligen inspirera er alla.Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-24
  1:02:25
 • 18. 12 lagar som kommer förändra ditt liv
  Vill du på riktigt ändra din syn på livet, på andra människor och på dig själv så bör du lyssna på detta avsnitt. Dessa 12 lagar kommer förändra dig och öppna upp dina ögon. Viktor berättar om han och Samirs come back och Jossan ska göra en helomvändning och utbilda sig!Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-17
  49:58
 • 17. Samir gästar podden!!!
  I dagens avsnitt gästar ingen mindre än Samir Badran podden och vi går rakt in på varför Samir och Viktor splittrades och hur de båda mådde under tiden som mega stjärnor. Ska de verkligen göra en comeback och är de ens vänner idag efter allt drama?Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-10
  1:00:20
 • 16. Rapé ceremoni som gick helt åt skogen för en av oss
  Vi går igenom vad som hände under vår rapé cermoni. Hur kommer det sig att en av oss reagerar så starkt och den andra inte?Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-03
  55:04
 • 15. Vår gäst får Jossan att bryta ihop
  Karolina Österman (minervas.se) gästar podden och tar oss med storm! Vi går djupt in på trauman man upplevt som barn/tidigare i livet som idag påverkar oss i våra relationer. Karolina öppnar våra ögon och förklarar för oss varför vi hanterar jobbiga situationer på det sättet vi gör. Hon ger oss tips på hur vi ska göra i framtiden när en partner, familjemedlem eller vänner triggar oss och varför vi faktiskt blir triggade. Vi pratar mycket om relationer, det inre barnet och Jossan gråter ut då Karolina prickade helt rätt på hennes trauma. Vi rekommenderar att spara ner detta avsnitt och lyssna på det ofta för att påminna er om alla otroliga tips Karolina delar med sig av.Klipps av Victor Ganguly Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-27
  59:08

Fler podcasts i Samhälle och kultur

Om Frisk & Qvist

En podcast av Viktor Frisk & Josephine Qvist. När två vilsna själar möts i jakten på att fördjupa sig i det inre och att hitta den ultimata lyckan. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Frisk & Qvist, P3 Dokumentär och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Frisk & Qvist

Frisk & Qvist

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store