Powered by RND
Lyssna på Fastighet & Finans Podcast i appen
Lyssna på Fastighet & Finans Podcast i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
HemsidaPoddsändningarNäringsliv
Fastighet & Finans Podcast

Fastighet & Finans Podcast

Podcast Fastighet & Finans Podcast
Podcast Fastighet & Finans Podcast

Fastighet & Finans Podcast

Fastighet & Finans
Lägg till
Anders Elvinsson och Michael Johansson diskuterar och analyserar de senaste händelserna på fastighetsmarknaden och bland de börsnoterade fastighetsbolagen. Måls...
Mer
Anders Elvinsson och Michael Johansson diskuterar och analyserar de senaste händelserna på fastighetsmarknaden och bland de börsnoterade fastighetsbolagen. Måls...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 17
 • 17. Aktieägaravtal, budpliktsbud och en paradisö
  I det sjuttonde avsnittet av podcasten Fastighet & Finans konstaterar duon att en till synes lugn sensommar övergått i en intensiv höst med ett antal affärer i direktmarknaden, två publika bud och två annonserade företrädesemissioner. Heimstaden Bostads prekära situation är på allas läppar och podcasten kommer med förslag på en väg framåt för Alecta och de andra ägarna. Inflationssiffran för augusti som kom in under förväntan och resulterade i ett litet fastighetsrally samt riksbankens väntade höjning, som oväntat ledde till fallande kurser för fastighetsbolagen, är två givna samtalsämnen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-25
  39:44
 • 16. Kioskvältare, Logistea och en dimridå
  I det sextonde avsnittet av podcasten Fastighet & Finans lägger Anders och Michael fokus på Fabeges rekordstora uthyrning till SAAB, kontorets vara eller icke vara, en bostadsmarknad på dekis samt Catenas fortsatta expansion. Bolagsmässigt diskuterar duon Logistea som möblerat om i ägarlistan samt mottagit en köprekommendation av Dagens Industri, Svenska Nyttobostäder som rapporterade en räntetäckningsgrad på 0,7, Stendörren som åkt ur EPRA-index, Castellum och Fabeges comebacker på obligationsmarknaden och vad för slutsats man kan dra av Fastators aktieaffär i Företagsparken. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-05
  33:39
 • 15. Heimstaden, picklån och Sagax europeiska köpräd
  I det femtonde avsnittet av podcasten Fastighet & Finans plockar Anders och Michael upp stafettpinnen igen efter ett händelserikt första halvår genom att gå igenom sommarens nyhetssvep och blicka in i spåkulan. SBB, Heimstaden, Sagax, Fabege, WeWork och Studentbostäder i Norden är bara några av alla de bolag som omnämns och diskuteras i avsnittet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-21
  44:46
 • 14. Intervjuavsnitt - Lars Andersson, VD Skeppsholmen Sotheby's International Realty
  I det fjortonde avsnittet av podcasten Fastighet & Finans testar Anders och Michael ett nytt grepp när Lars Andersson, VD på Skeppsholmen Sotheby's International Realty, intervjuas om bostadsmarknaden och mäklaryrket. Lars handfasta tips blandas med diskussioner om allt ifrån underhandsförsäljning till valutahedging. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-07-24
  37:05
 • 13. KMD, Q2or och frostade glas
  I det trettonde avsnittet av podcasten Fastighet & Finans lägger Anders och Michael fokus på fastighetsbolagens halvårsrapporter, Kapitalmarknadsdagarna i Båstad, nyligen kommunicerade fastighetstransaktioner samt i vanlig ordning de senaste turerna i SBB. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-07-13
  50:08

Fler podcasts i Näringsliv

Om Fastighet & Finans Podcast

Anders Elvinsson och Michael Johansson diskuterar och analyserar de senaste händelserna på fastighetsmarknaden och bland de börsnoterade fastighetsbolagen. Målsättningen är att vara en brygga mellan finansmarknaden och direktmarknaden inom fastighetssektorn. Podcasten spelas in i samarbete med Cushman & Wakefield och Arctic Securities. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Fastighet & Finans Podcast, Empower Her och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Fastighet & Finans Podcast

Fastighet & Finans Podcast

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store