Powered by RND
Lyssna på Christian m.fl. i appen
Lyssna på Christian m.fl. i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Christian m.fl.

Podcast Christian m.fl.
Podcast Christian m.fl.

Christian m.fl.

Insikt24
Lägg till
Christian Peterson rullar ut röda mattan till sin nya podcast, "Christian m.fl". Häng med bakom kulliserna på hans mest omtalade reportage. Programmet är en fus...
Mer
Christian Peterson rullar ut röda mattan till sin nya podcast, "Christian m.fl". Häng med bakom kulliserna på hans mest omtalade reportage. Programmet är en fus...
Mer

Tillgängliga avsnitt

3 resultat 3
 • Genomgång av Tobias Hübinettes brottslighet (eldade upp hustruns kläder på balkongen) - Nick Alinia gästar
  I kvällens avsnitt kommer Nick Alinia tillbaka till podcasten "Christian med flera" för en djupdykning om Tobias Hübinettes tidigare brottslighet mot meningsmotståndare, anhöriga och gamla kollegor från Stockholm och Uppsala universitet.Bland annat redogör vi för när Tobias Hübinette tände eld på sin hustrus tillhörigheter efter ett svarsjukedrama som involverade en nära vän till Hübinette. Något som Hübinette senare skulle försvara på sin blogg samtidigt som han önskade all misslycka till det förälskade paret.Eld och lågor är något som har präglat flera av de rättsfall som vi har tittat närmare på. För några år sedan kastade Tobias Hübinette in en sten genom rutan och hällde i brandfarlig lacknafta genom postfacket hos en person som han hade lärt känna genom en koreansk adoptivförening. Mannen hade inte gått med på ett "möte" vilket ledde till att situationen eskalerade.När man har ett brottsregister i paritet med ett ullaredskvitto så hinner man inte sammanfatta alla historier i detalj. Vill du själv förkovra dig i alla turer kring Hübinette så kan du ladda ned domarna här.Kort om de senaste händelserna: (00:00)Tobias Hübinette hotar och slår sönder fönstret hos tidigare vän: (04:09)Resonemang om Tobias Hübinettes liv bakom lås och bom (06:56)Tobias Hübinette tänder eld på sin frus kläder och tillhörigheter efter dramatiskt svartsjukedrama (11:00)Tobias Hübinette döms för förtal och ofredande mot sverigedemokrater, deras barn, familemedlemmar och arbetsgivare: (22:50)Ett av flera exempel där Tobias Hübinette hotar sina kollegor: (29:00)Påstår sig vara jagad av motorcykelgäng och talar om att iscensätta våldtäkter: (29:54)Kort om den sammanslagna domen från 1992 med skadegörelse, värnpliktsbrott, uppvigling och sabotage där påföljden blev fängelse (00:34:24)Vad gör Tobias Hübinette idag? (35:52)I programmet Christian m.fl. bjuds tittarna på en exklusiv titt bakom kulisserna av Christian Petersons framstående reportage. Här kombineras djupa ämnen med avslappnade diskussioner och skarp satir.Vill du tipsa Christian Peterson? Du kan begära att få källskydd genom att kontakta [email protected] eller genom sociala medier.Glöm inte att följa Christian Peterson på X, Telegram, Instagram, Facebook, YouTube och Rumble.Vill du bidra till Christians journalistiska arbete och utforska fler reportage och poddar? Överväg att prenumerera hos insikt24.se för bara 69 kr i månaden. Det går även bra att swisha till 123 524 6871. Med ditt stöd kan vi stå emot etablissemanget som lurar i skuggorna och fortsätta påverka samhällsdebatten utan att gömma vårt innehåll bakom en betalvägg. Som prenumerant får du tillgång till exklusivt material, men vi strävar efter att hålla så mycket som möjligt tillgängligt för alla.Podcasten är producerad av assarchristian.se och Christian Peterson är ansvarig utgivare.
  2023-09-18
  45:25
 • Så är mediernas drev designade - Kent Ekeroth gästar
  I kvällens avsnitt gästar SD-politikern och opinionsbildaren Kent Ekeroth podcasten "Christian med flera" för att diskutera hur vänsterns smutskastningskampanjer fungerar och hur kretsloppet går mellan medieredaktioner, vänsterextremister och sossepamparnas örnnäste på Sveavägen 68. Kent Ekeroth är politiker för Sverigedemokraterna och grundare av nätpublikationen Samhällsnytt som är en av Sveriges främsta nyhetskanaler. Ekeroth har valt att inte dansa efter etablissemangets pipa och har därför blivit utsatt för deras drev under i stort sett hela sin karriär. Men Ekeroth är en rakryggad opinionsbildare som inte räds för att säga sanningen, även när det var mindre populärt. Idag har i stort sett alla högerstofiler kopierat de motioner som Ekeroth lade fram redan på 2010-talet när han först kom in i Sveriges riksdag.I kvällens avsnitt synliggör vi etablissemangets kretslopp av aktörer som alla arbetar koordinerat för att stoppa de som kämpar för verklig förändring i samhället. Vi gör avstamp i raseriutbrotten från Karlstads universitet och förklarar hur vi skapar ett bättre samhällsklimat med sunt förnuft som utgångspunkt och inte utefter vänsterns påverkanskampanjer. I programmet Christian m.fl. bjuds tittarna på en exklusiv titt bakom kulisserna av Christian Petersons framstående reportage. Här kombineras djupa ämnen med avslappnade diskussioner och skarp satir.Vill du tipsa Christian Peterson? Du kan begära och få källskydd genom att kontakta [email protected]öm inte att följa Christian Peterson på X, Telegram, Instagram, Facebook, YouTube och Rumble.Vill du bidra till Christians journalistiska arbete och utforska fler reportage och poddar? Fundera på att prenumerera hos insikt24.se för bara 69 kr per månad. Det går även bra att swisha till 123 524 6871. Med ditt stöd kan vi stå emot etablissemanget som lurar i skuggorna och fortsätta påverka samhällsdebatten utan att gömma vårt innehåll bakom en betalvägg. Som prenumerant får du tillgång till exklusivt material, men vi strävar efter att hålla så mycket som möjligt tillgängligt för alla.Podcasten är producerad av assarchristian.se och Christian Peterson är ansvarig utgivare.
  2023-09-11
  53:45
 • Tobias Hübinette sjukskriver sig för att slippa kritik - Katerina Janouch och Nick Alinia gästar
  Ikväll rullar Christian Peterson ut röda mattan till sin nya podcast, "Christian m.fl". Häng med bakom kulliserna på hans mest omtalade reportage. Programmet är en fusion av fördjupningar, skön loungekänsla och bitsk satir – utan skygglappar och vänstersmörja. Och snacka om en premiär! Avsnitt 01 tar oss med storm när Christian får sällskap av medieprofilen Nick Alinia samt författaren och journalisten Katerina Janouch. Ikväll tar de sig an att dissekera Tobias Hübinettes senaste eskapader och mentala härdsmälta. Drama i akademins korridorer! Christian beslöt sig för att djupdyka in i det kontroversiella vattnet av Tobias Hübinettes kurs om "ras och vithet". Med öppet sinne och en journalistisk nyfikenhet anmälde sig Peterson till kursen för att granska och förstå Hubinettes perspektiv inifrån. Men det verkar som om Hubinette hade andra planer. Istället för att välkomna Petersons deltagande, blev hans respons snarare som ett plötsligt blixtnedslag. Försök till polisanmälan för ofredande och en ansökan om kontaktförbud skickades raskt mot Peterson. Men dessa anmälningar lades ned lika snabbt som de hade kommit. Man skulle kunna säga att Hubinette, istället för att stå upp för sina åsikter och undervisning, försökte att kringgå situationen helt. Med vetskap om att han har gjort allt i sin makt för att hindra Petersons deltagande i kursen, har den senaste utvecklingen varit att Hubinette mystiskt har sjukskrivit sig. Kanske för att undvika granskningens skarpta strålkastarljus? Det är en fascinerande dans av viljor och principer, och bara tiden kan berätta hur detta akademiska drama kommer att utspela sig vidare...- Kort om Tobias Hubinettes brottslighet: (00:02)- Inehållet av kursen "ras och vithet": (00:12)- Sjukskriver sig själv för att slippa bli granskad (00:44)- Pensionärsjägaren Niklas Orrenius har synpunkter: (45:20) - Christian och Katerina granskar föredettingar inom svensk offentlighet: (00:59)I programmet Christian m.fl. bjuds tittarna på en exklusiv titt bakom kulisserna av Christian Petersons framstående reportage. Här kombineras djupa ämnen med avslappnade diskussioner och skarp satir.Vill du tipsa Christian Peterson? Du kan begära och få källskydd genom att kontakta [email protected]öm inte att följa Christian Peterson på X, Telegram, Instagram, Facebook, YouTube och Rumble.Vill du bidra till Christians journalistiska arbete och utforska fler reportage och poddar? Fundera på att prenumerera hos insikt24.se för bara 69 kr per månad. Det går även bra att swisha till 123 524 6871. Med ditt stöd kan vi stå emot etablissemanget som lurar i skuggorna och fortsätta påverka samhällsdebatten utan att gömma vårt innehåll bakom en betalvägg. Som prenumerant får du tillgång till exklusivt material, men vi strävar efter att hålla så mycket som möjligt tillgängligt för alla.Podcasten är producerad av assarchristian.se och Christian Peterson är ansvarig utgivare.
  2023-09-07
  1:22:41

Fler podcasts i Nyheter

Om Christian m.fl.

Christian Peterson rullar ut röda mattan till sin nya podcast, "Christian m.fl". Häng med bakom kulliserna på hans mest omtalade reportage. Programmet är en fusion av fördjupningar, skön loungekänsla och bitsk satir – utan skygglappar och vänstersmörja.Vill du tipsa Christian Peterson? Du kan begära och få källskydd genom att kontakta [email protected]. Glöm inte att följa Christian Peterson på X, Telegram, Instagram, Facebook, YouTube och Rumble.Vill du bidra till Christians journalistiska arbete och utforska fler reportage och poddar? Fundera på att prenumerera hos insikt24.se för bara 69 kr per månad. Det går även bra att swisha till 123 524 6871. Med ditt stöd kan vi stå emot etablissemanget som lurar i skuggorna och fortsätta påverka samhällsdebatten utan att gömma vårt innehåll bakom en betalvägg. Som prenumerant får du tillgång till exklusivt material, men vi strävar efter att hålla så mycket som möjligt tillgängligt för alla.Podcasten är producerad av assarchristian.se och Christian Peterson är ansvarig utgivare.
Podcast-webbplats

Lyssna på Christian m.fl., Gräns och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Christian m.fl.

Christian m.fl.

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Christian m.fl.: Poddsändningar i Familj