Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Hemsida
Fotbolls-VM 2022

Fotbolls-VM 2022 Direktsändningar via radio

Den 20 november startar fotbolls-VM 2022 i Qatar, som kommer att kulminera med finalmatchen den 18 december. På radio.se kan du följa alla resultat live och lyssna på utvalda matcher från den aktuella matchdagen i FIFA World Cup 2022 live i radio. Vare sig det är med de bästa sportsändarna i ett deltagande land eller med supporterradion i ditt land. Följer du det [svenska] laget och deras prestationer i Qatar? Då har du kommit till rätt ställe - vi har sändningar från alla matcher i VM.

Åttondelsfinal

tisdag 2022-12-06

19:00

Portugal

På radion: Rádio Renascença

Switzerland

På radion: Radio SRF 3
--

Förflutna matcher

lördag 2022-12-03

15:00

Netherlands

På radion: NPO Radio 1
- : -

USA

--
19:00

Argentina

- : -

Australia

På radion: 3AK SEN 1116 AM
--

söndag 2022-12-04

måndag 2022-12-05

15:00

Japan

På radion: NHK Radio 1

Croatia

På radion: HR 2
--
På radion: NHK Radio 1HR 2
19:00

Brazil

South Korea

På radion: KBS 1
--

Vad du bör veta om fotbolls-VM 2022 i Qatar

För första gången kommer VM att hållas på vintern. Den sportsliga delen av detta stora evenemang kommer att erbjuda spektakulära ögonblick. Men fans runt om i världen kommer inte att kunna ignorera den mörkare sidan av detta VM. Det kommer de många journalister som kommer att fånga upp händelserna på och utanför planen att se till att det blir så.

Vi har sammanfattat de mest relevanta radiostationerna och strömmarna för VM, så att alla fans alltid och överallt kan följa FIFA World Cup 2022 i Qatar.

När det gäller sport kommer det att bli många överraskningar under detta VM. På senare tid har även de största favoriterna snubblat gång på gång. Och allt kan hända, senast i en straffläggning i utslagsrundan.

Alla matcher i gruppspelet

Det är inte bara svenska programföretag som rapporterar direkt från VM i Qatar. Sportprogramledarna från de andra deltagande länderna rapporterar också direkt från sina landslags matcher. Man får en helt annan känsla för matcherna när man slår på en av de internationella sportkanalerna.

Titta på fotbolls-VM medan du jobbar

En del av VM-matcherna äger rum under arbetstid. Tack vare direktsändningen i radio kan du följa matchen bekvämt på kontoret även under arbetstid. Tack vare webbradio och streaming kan vem som helst helt enkelt koppla in sig och lyssna, oavsett om det är med en smartphone eller på en dator.

Missa aldrig en match i utslagsrundan

Om det svenska urvalet klarar sig igenom gruppspelet går det vidare till utslagsrundan. Där fortsätter det med åttondelsfinaler, kvartsfinaler, semifinaler och den stora finalen den 18 december 2022. Tack vare det internationella utbudet av sportkanaler som du enkelt kan lyssna på via webbradion kommer du inte att missa några höjdpunkter från knockoutfasen.

Frågor om FIFA World Cup 2022 direktsändning via radio

Var kan jag lyssna på fotbolls-VM 2022 direkt i radio?

Lyssna på matcherna i fotbolls-VM 2022 live i radioväven på radio.se och stötta ditt lag på vägen till den viktigaste cupen i fotbollsvärlden. Från öppningsmatchen söndagen den 20 november 2022 till finalen den 18 december 2022 hittar du resultaten från alla matcher och direktsändningar i radio av utvalda matcher på radio.se. Live och kostnadsfritt!

Vilka radiostationer sänder VM live?

Ett stort antal radiostationer runt om i världen rapporterar direkt från fotbolls-VM i Qatar. På radio.se presenterar vi aktuella resultat från alla matcher och gratis radiolivestreams från utvalda matcher på vår översiktssida om fotbolls-VM 2022. Dessutom kan du lyssna på alla matcher med det svenska landslaget på de bästa sportstationerna.

Referenser: "IMAGO / Kolvenbach"