Powered by RND
Lyssna på Skuggland i appen
Lyssna på Skuggland i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Skuggland

Podcast Skuggland
Podcast Skuggland

Skuggland

Third Ear Studio
Lägg till
Third Ear Studio presenterar Skuggland. Nu med en ny säsong ute i samarbete med Anton Berg. Become a member at https://plus.acast.com/s/skuggland. Hosted on ...
Mer
Third Ear Studio presenterar Skuggland. Nu med en ny säsong ute i samarbete med Anton Berg. Become a member at https://plus.acast.com/s/skuggland. Hosted on ...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 40
 • Thomas Fleetwood 1/6 - Hissen i alperna
  I april 2013 skakas den österrikiska alpbyn Bad Gastein av en händelse som drar till sig hela världens blickar. Mitt i dramat befinner sig en svensk hotellägare - Thomas Fleetwood. Han tvingas försöka överleva på en mycket ogästvänlig plats helt utan mat och vatten. Hur gjorde han och varför vill inte hans räddare bli kallad för hjälte?Och vilken plats i historien har egentligen den här händelsen?Journalisten och författaren Anton Berg ger sig ut på en resa för att berätta om ett okänt livsöde och en historia, mycket mörkare än han först trott, börjar skönjas.Just det här avsnittet släpper vi gratis, men är du prenumerant så kan du redan nu lyssna på avsnitt två. Vill du också stödja vår journalistik och få tillgång till våra systerprogram som Spår och Uppgång & Fall, gå in på www.thirdear.studio“Thomas Fleetwood - en hissnande historia längs Europas barer och bakgator” görs av Anton Berg i samarbete med podcasten Skuggland på ThirdEar Studio.Exekutiv producent och ansvarig utgivare är Martin Johnson. Become a member at https://plus.acast.com/s/skuggland. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-06-05
  56:56
 • Trailer: Thomas Fleetwood - en hissnande historia längs Europas barer och bakgator
  I april 2013 skakades den österrikiska alpbyn Bad Gastein av en händelse som drar till sig hela världens blickar. Men dramats huvudperson, Thomas Fleetwood, lyckas mirakulöst nog hålla nerverna i styr under hela förloppet. Han överlever utan en skråma och till synes helt oberörd, trots att han tvingats leva utan vatten i fyra dygn på en mycket ogästvänlig plats. Hur var det möjligt? Vem är denne svenske okände baron? Och vad hände egentligen sen? I efterforskningarna kring Thomas Fleetwoods fortsatta öde kommer journalisten och författaren Anton Berg upptäcka att hoteliere Fleetwood, efter incidenten i Alperna, hamnat i betydligt värre problem.Det här är en serie i sex avsnitt om ett människoöde. En jakt på äventyr och lycka. En true-crime-historia lik ingen annan. En historia om ålderdom, sjukdom, isolering och konst. En historia om arv och vad som verkligen betyder något till sist.Med start nästa vecka kommer vi börja sända denna serie. Det första avsnittet släpper vi gratis, det andra släpps för prenumeranter. Vill du stödja vår journalistisk, och möjliggöra hissnande historier som det här - gå in på thirdear.studio och följ länkarna. Då får du också tillgång till våra systerprogram som Spår och Uppgång och Fall.“Thomas Fleetwood - en hissnande historia längs Europas barer och bakgator” görs av Anton Berg i samarbete med podcasten Skuggland på ThirdEar Studio. Exekutiv producent och ansvarig utgivare är Martin Johnson. Become a member at https://plus.acast.com/s/skuggland. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-29
  6:05
 • Londongrad 6/6 - Lord Lebedev
  Det är ingen hemlighet att du genom att donera stora summor pengar till politiska partier i England kan leda till att du blir adlig. Men till och med dem som förstår systemet själva, som är en del av det - blir avskräckta när Boris Johnson, som festat tillsammans med Lebedevs i flera år, bestämmer sig för att låta Evgeny Lebedev bli adlig, och få inflytande över brittisk lagstiftning. Den här serien gjordes ursprungligen av Tortoise Media, och sändes första gången 2022. Det här är en svensk version som görs av Naudio i samarbete med Third Ear Studio. Become a member at https://plus.acast.com/s/skuggland. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-04-27
  44:43
 • Londongrad 5/6 - Döda vinkeln
  The intelligence and Security Committee, vid det brittiska parlamentet skriver till slut en rapport där de varnar för rysk påverkan på den brittiska demokratin. Boris Johnson får se rapporten strax före han vinner valet 2019. Men, hans regering ser till att rapporten döljs för allmänheten under lång tid efter det att valet avgjorts. Lebedevs kopplingar till Brittiska politiker, fick inte komma upp i ljuset. Den här serien gjordes ursprungligen av Tortoise Media, och sändes första gången 2022. Det här är en svensk version som görs av Naudio i samarbete med Third Ear Studio. Vill du höra hela serien på en gång, gå in på thirdear.studio och teckna en prenumeration och stöd samtidigt vår journalistik. Då får du också tillgång till våra systerprogram Spår och Uppgång & Fall. Become a member at https://plus.acast.com/s/skuggland. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-04-20
  37:43
 • Londongrad 4/6 - Invasionen av Krimhalvön
  Efter att underrättelsetjänster och rapporter i åratal varnat för ryskt inflytande för döva öron så ändras allt plötsligt drastiskt. Krim-halvön invaderas och plötsligt så förändras synen på oligarkerna i London. Men Lebedev lyckas fortsätta att klättra på Londons samhällsstege - och de överdådiga festerna, dom fortsätter. Den här serien gjordes ursprungligen av Tortoise Media, och sändes första gången 2022. Det här är en svensk version som görs av Naudio i samarbete med Third Ear Studio. Vill du höra hela serien på en gång, gå in på thirdear.studio och teckna en prenumeration och stöd samtidigt vår journalistik. Då får du också tillgång till våra systerprogram Spår och Uppgång & Fall. Become a member at https://plus.acast.com/s/skuggland. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-04-13
  38:24

Fler podcasts i Verkliga brott

Om Skuggland

Third Ear Studio presenterar Skuggland. Nu med en ny säsong ute i samarbete med Anton Berg. Become a member at https://plus.acast.com/s/skuggland. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Skuggland, Motiv och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Skuggland

Skuggland

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Skuggland: Poddsändningar i Familj