Powered by RND
Lyssna på Nordmark Pod i appen
Lyssna på Nordmark Pod i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Nordmark Pod

Podcast Nordmark Pod
Podcast Nordmark Pod

Nordmark Pod

Per Nordmark, ALOADED
Lägg till
I Nordmark Pod bjuder musikern och producenten Per Nordmark in gäster för att snacka om skapande, lycka, olycka, besvikelse, bekräftelse och såklart även musik....
Mer
I Nordmark Pod bjuder musikern och producenten Per Nordmark in gäster för att snacka om skapande, lycka, olycka, besvikelse, bekräftelse och såklart även musik....
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 349
 • Skarpt läge - Ellen Krauss
  Nordmark Pod får besök av artisten och låtskrivaren Ellen Krauss!Det samtalas om och att;  Hungover, begravd, underbart men weird, skördar vart 5e år, belöning direkt, dum i huvvet i 2 månader, luta sig, ensam och hemma, va lite emo, visa skinkan, mixar i bil, paranoid röst, skarpt läge, mitt jobb är inte där, är det så att alla coola alltid tackar nej, svensk realitysåpa  och att lira live är det bästa som finns..Mäktigt!
  2023-09-21
  35:56
 • Den totala leken - Maja Rung
  Den totala leken - Maja RungNordmark Pod får besök av skådespelaren Maja Rung!Det samtalas om och att; Min Fantastiska väninna, Elena Ferrantes, därför gör vi det här, hur full som helst, när man tappar sitt instrument, det råa, tåget gick, lyssna på min motspelare, hjärnspöken, scenskräck, alltid varit naturligt, när man verkligen inte vill, när man inte vill ge nånting, Stadsteatern, ständig kamp i rodnadens land, kaxig, jag behöver andra, äggklocksversionen, tv o film, drömmen om den totala leken ,det som gör att det blir värt och jag drogs dit…Mäktigt!
  2023-09-14
  44:08
 • Kasta getögat - Smith and Thell
  Nordmark Pod får besök av Maria Jane Smith och Victor Thell från duon Smith & Thell!Det samtalas om och att; A bang, det dummaste man gjort, paniken i kapellmästarens ögon, 100% feelingstyrd, kasta getögat, det måste leva vidare, existentiell kris, snöbollseffekten, skriver mkt till andra, det blir inte hållbart, Spliff and Tell! Bas med adhd, ny skiva! Klassiska demosjukan, jag döden i dina ögon, texter, hybris, annars kommer min värld raseras, det enda som gör att jag har ljus, låt bandet vara motivationsgrejen, en hit för mig, god mat och att tomtekyckling…Mäktigt!
  2023-09-07
  41:34
 • När världen stannar upp - Dregen
  Nordmark Pod får besök av av musikern och artisten/rockstjärnan Dregen!Det samtalas om och att; När det small, plattor o skit, äldre på ett bra sätt, tappa hår, stress, njuta mer, tacka nej till att turnera, fattigmans-guns, måla, manisk, The Hellacopters,  dedikation, Spindelmannen, konserten i gillestugan, Nässjö, Vi är här nu, Backyard Babies, älskar musik, jag måste härifrån, astronaut, trumtekniker  till Entombed, att turnéra har påverkat mitt liv, hur gör man? Panik, boka stadshotellet i Hudiksvall bara för att vara på turné, köttklubba, snälla slå av fingret på mig, vänta ut skiten, det som är fint med att spela live, svengelska och att musiken måste komma först…Mäktigt!
  2023-08-31
  45:16
 • Det oslagbara - Nour El-Refai
  Nordmark Pod får besök av skådespelaren och komikern Nour El-Refai!Det samtalas om och att; Jag vet allt, det enda man vill höra, Trolltider, stentroll, Maran, Säger skämt i 75 minuter, moderskap, ångestpåslag, schemalägg den, va kul vi ska ha, panikångestattack, stödord, det är är så pretantiöst, komikervärlden, jag behöver inte göra det, det oslagbara, här är det jag som bestämmer, en miljon ggr, kom då, jag vänjer mig, det är hudlöst, smygfilmar och smygfotar, vem bryr sig? Ta en bild! Tryggheten i rummet, det är det svåraste och det sköraste….Mäktigt!
  2023-07-13
  41:42

Fler podcasts i Musik

Om Nordmark Pod

I Nordmark Pod bjuder musikern och producenten Per Nordmark in gäster för att snacka om skapande, lycka, olycka, besvikelse, bekräftelse och såklart även musik. Distribution: ALOADED
Podcast-webbplats

Lyssna på Nordmark Pod, Recording Studio Rockstars och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Nordmark Pod

Nordmark Pod

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store