Powered by RND
Lyssna på Svensk Fotboll i appen
Lyssna på Svensk Fotboll i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Svensk Fotboll

Podcast Svensk Fotboll
Podcast Svensk Fotboll

Svensk Fotboll

Svenska Fotbollförbundet
Lägg till
En podd om svensk bredd-, ungdoms- och elitfotboll från Svenska Fotbollförbundet.
Mer
En podd om svensk bredd-, ungdoms- och elitfotboll från Svenska Fotbollförbundet.
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 53
 • Serielösa matcher
  Debatten om serielösa matcher har varit het sedan Stockholms Fotbollförbund släppte nyheten om att de kommer förändra spelsystemet för barn mellan 8 och 12 år från och med 2024. SvFF:s utbildnings- och utvecklingschef Perra Widén lyfter ämnet från förbundets, fotbollens och barnens perspektiv.
  2023-09-15
  8:32
 • Framtidens spelförståelse
  Går det att lära upp spelförståelse, eller är det något man föds med? Hur kan en tränare utveckla egenskapen? När fotbollen blir allt snabbare och mer utvecklad i framtiden, så kommer högre krav ställas på spelarnas spelförståelse. Till exempel behöver de kanske själva byta taktik under spelets gång. Det tror Anders Bengtsson, förbundskapten för F18-landslaget. Drivkraften att vilja bli bättre i kombination med tävlingsinstinkten, tror Anders Bengtsson, är viktiga komponenter i att utveckla spelförståelse. Därför höjer han ett varningens finger till lag som i unga år radar upp storvinster under längre perioder. Lyssna på hela vår intervju med Anders Bengtsson, uppläsare Juan Martinez.
  2023-07-31
  8:32
 • Tyst coachning
  Mindre hets och mer lustfylld stämning. Spelaren ska kunna välja sina egna lösningar. Enköpings SK vill att spelarna tar självständiga beslut. Därför uppmanas föreningens tränare att hålla igen med coachning av framför allt bollhållaren under match. Hör vår intervju med Dzevad Tatarevic, tränare i ESK och som varit med och utformat spelarutbildningsplanen.  Uppläsare Juan Martinez.
  2023-07-20
  5:39
 • De ratade förortkillarna som vann Gothia Cup
  Tränarens genidrag! Så lyfte och förändrade Adam Reggiani Götaholms BK:s P17. Från "förortskillar" med olika tuffa utmaningar i skolan och i hemmet till att hitta en annan väg och stå som vinnare i Gothia Cup! – Det gäller att hitta rätt, att faktiskt förstå dem och deras behov. Tyvärr har vi inte kunnat ta hand om alla. Några har hamnat snett, som nyligen en kille som är bland de bästa jag har tränat. Han balanserar på en tunn linje just nu och det är osäkert hur han kommer att landa. Det är alltid de killarna som håller en sömnlös. Ett gäng ratade förortskillar som vinner Gothia Cup och besegrar de stora akademierna. Ett dåligt filmmanus? Nej, historien om Götaholms BK:s 17-åringar är sann.
  2023-07-13
  8:42
 • Nyfiken på: Malmö FF:s akademi
  I den senaste rankingen av de svenska ungdomsakademierna har Malmö FF som enda förening i Sverige tilldelats sju stjärnor av SEF (Svensk Elitfotboll). Det är det högsta betyget som går att få. I det här avsnittet av podden berättar Per Ågren, sportchef ungdom, hur klubben arbetar med spelarutbildning, hur samarbetet med skolorna ser ut och varför blicken är vänd över Öresund.
  2023-04-11
  1:24:04

Fler podcasts i Sport

Om Svensk Fotboll

En podd om svensk bredd-, ungdoms- och elitfotboll från Svenska Fotbollförbundet.
Podcast-webbplats

Lyssna på Svensk Fotboll, Lundh och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Svensk Fotboll

Svensk Fotboll

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Svensk Fotboll: Poddsändningar i Familj