Powered by RND
Lyssna på HRnytt-podden i appen
Lyssna på HRnytt-podden i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

HRnytt-podden

Podcast HRnytt-podden
Podcast HRnytt-podden

HRnytt-podden

Hanna Bergfäldt
Lägg till
I HRnytt-podden intervjuar HR konsulten Hanna Bergfäldt aktuella personer, ledare, HR chefer och andra som kan ge oss insikt, kunskap, inspiration inom HR områd...
Mer
I HRnytt-podden intervjuar HR konsulten Hanna Bergfäldt aktuella personer, ledare, HR chefer och andra som kan ge oss insikt, kunskap, inspiration inom HR områd...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 31
 • Avsnitt 31 - Så presterar du som ledare på topp
  Helena Hafström Hedberg är elitidrottaren som blev marknadschef innan livet ställdes på ända. Numera är hon hälsocoach och har använt sina erfarenheter för att coacha ledningsgrupper för att få dem att prestera på toppen av sin förmåga. Helena betonar att det inte bara är träning som är viktigt för hjärnhälsan. Vila, sömn, relationer och kost inverkar i högsta grad och påverkar effektiviteten. I detta avsnitt berättar hon mer om varför det är viktigt att börja påverka ledningen för att nå ett hälsosamt företag, hur kroppen påverkar hjärnan och vilka byggstenar som behövs för att kunna prestera optimalt i näringslivet.------HRnytt-poddens programledare är Hanna Bergfäldt, konsult på FEM HR. I podden intervjuar Hanna aktuella personer, ledare, HR chefer och andra som kan ge oss insikt, kunskap, inspiration inom HR området.https://www.femhr.se/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-27
  38:14
 • Avsnitt 30 - Hands on-avsnitt! Erinran (och vad det egentligen betyder)
  Erinran är ett samtal där du som arbetsgivare medvetandegör din medarbetare att något inte är bra. Att du behöver att de gör en förändring om inte beteendet ska leda till uppsägning. Det är också ett viktigt steg som gör att en uppsägning så småningom ska kunna bli laglig. I detta avsnitt svarar Maria Elinder på vanliga frågor om erinran och reder ut vad den behöver innehålla.Avsnittet är sponsrat av Försäkringskassan.------HRnytt-poddens programledare är Hanna Bergfäldt, konsult på FEM HR. I podden intervjuar Hanna aktuella personer, ledare, HR chefer och andra som kan ge oss insikt, kunskap, inspiration inom HR området.https://www.femhr.se/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-13
  12:59
 • Avsnitt 29 - Christer Olsson om de tre P:n som gör dig till en bättre ledare
  I det här avsnittet talar vi mer med Christer, som också är författare, coach och entreprenör. Han berättar hur framgångsrika ledare skapas, hur lateralt tänkande har hjälpt honom i affärslivet och hur de tre P:na kan skapa fantastiska resultat för människors – och organisationers – utveckling. Avsnittet är sponsrat av Försäkringskassan.------HRnytt-poddens programledare är Hanna Bergfäldt, konsult på FEM HR. I podden intervjuar Hanna aktuella personer, ledare, HR chefer och andra som kan ge oss insikt, kunskap, inspiration inom HR området.https://www.femhr.se/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-30
  51:21
 • Avsnitt 28 - Så skapar du talangfulla team med globala rekryteringar
  Att jobba med spridda medarbetare på en global arbetsmarknad medför nya utmaningar och krav på ledarskapet. Men det finns verktyg för att rekrytera talangfulla team och behålla dem. I det här avsnittet hör du Kajsa Asplund, people science lead som även doktorerat Talent management, dela med sig av sin erfarenhet. Avsnittet är en del av Deel Talks och presenteras av Deel som är en HR-plattform för globala team.HRnytt-poddens programledare är Hanna Bergfäldt, konsult på FEM HR. I podden intervjuar Hanna aktuella personer, ledare, HR chefer och andra som kan ge oss insikt, kunskap, inspiration inom HR området.https://www.femhr.se/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-07-19
  16:41
 • Hands on-avsnitt! Vad är egentligen "den svenska modellen"?
  ”Den svenska modellen” är ett sätt att hantera arbetsrätt som skiljer Sverige från de flesta andra länder. Det innebär att arbetsmarknadens parter reglerar och kommer överens om vad som gäller för företaget och för de anställda. Sättet har gjort att vi är en av de länder i världen som har minst antal konflikter mellan arbetsgivare och arbetstagare och därmed minst antal förlorade arbetsdagar på grund av strejk. Men vad är egentligen den svenska modellen rent konkret och vad är skillnaden mellan kollektivavtal och huvudavtal – och alla andra arbetsrättslagar? Detta berättar Maria Elinder i detta avsnitt.HRnytt-poddens programledare är Hanna Bergfäldt, konsult på FEM HR. I podden intervjuar Hanna aktuella personer, ledare, HR chefer och andra som kan ge oss insikt, kunskap, inspiration inom HR området.https://www.femhr.se/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-06-21
  14:47

Fler podcasts i Nyheter

Om HRnytt-podden

I HRnytt-podden intervjuar HR konsulten Hanna Bergfäldt aktuella personer, ledare, HR chefer och andra som kan ge oss insikt, kunskap, inspiration inom HR området.Ämnen du bland annat finner i podden är: Ledarskap, engagemang, hälsa, framtidens arbetsplats, företagskultur, HR nu och i framtiden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på HRnytt-podden, Europapodden och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

HRnytt-podden

HRnytt-podden

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store