Powered by RND
Lyssna på Filmklubben i appen
Lyssna på Filmklubben i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Filmklubben

Podcast Filmklubben
Podcast Filmklubben

Filmklubben

Magnus Krantz och Johan Ingildsen
Lägg till
Filmklubben är Sveriges modigaste podcast om film där vi två, Magnus och Johan, recenserar och diskuterar film. Inget är för trashigt eller pretentiöst och ibla...
Mer
Filmklubben är Sveriges modigaste podcast om film där vi två, Magnus och Johan, recenserar och diskuterar film. Inget är för trashigt eller pretentiöst och ibla...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 153
 • Whiplash (2014)
  Tack Isac som har sponsrat detta avsnitt via vår Gofundme! Isac valde filmen Whiplash, en fin-film om en ung talangfull trummis som utsätts för hård psykisk press av sin mentor. Johan prövar på en Trump-imitation, Magnus delar med sig av friidrottsminnen med mera. Spoilers börjar: 7min 50s Spoilers slutar: 48min 50s Följ oss på Instagram! Där kan DU vara med och bestämma vilka filmer vi ska recensera! https://www.instagram.com/filmklubbenpodd/ Rättigheterna till alla klipp och all musik som spelas i avsnittet tillhör respektive skapare och ägare. Intromusik: Hackers av Karl Case.
  2023-09-19
  1:06:37
 • Evil Dead 2: Dead by Dawn (1987)
  Ond bråd död i veckans avsnitt, sponsrat av lyssnaren Jenny! Tack Jenny! Evil Dead 2, bättre än ettan elller en meningslös requel? Spoilers börjar: 13min 24s Spoilers slutar: 42min 41s Följ oss på Instagram! Där kan DU vara med och bestämma vilka filmer vi ska recensera! https://www.instagram.com/filmklubbenpodd/ Rättigheterna till alla klipp och all musik som spelas i avsnittet tillhör respektive skapare och ägare. Intromusik: Hackers av Karl Case.
  2023-09-12
  55:36
 • Bio-Dome (1996)
  September dedikerar vi åt att ge tillbaka till dem som bidragit till vår gofundme! Först ut är Bio-Dome, vald av kingen Anders. Bio-Dome är ansedd som en av de sämsta filmerna någonsin, det bäddar för ett klassiskt rage-avsnitt i Filmklubben! Spoilers börjar: 11min 5s Spoilers slutar: 45min 46s Följ oss på Instagram! Där kan DU vara med och bestämma vilka filmer vi ska recensera! https://www.instagram.com/filmklubbenpodd/ Rättigheterna till alla klipp och all musik som spelas i avsnittet tillhör respektive skapare och ägare. Intromusik: Hackers av Karl Case.
  2023-09-05
  1:09:24
 • American Honey (2016)
  Premiär för Filmklubbens första chipsrecension! Vi recenserar även en film. Är den amerikanska drömmen sann? Är den tillgänglig för alla eller kommer vissa aldrig att nå dit oavsett hur mycket man kämpar? Kan det finnas skönhet även i misär? Veckans avsnitt är en djup och pretentiös analys av indiefilmen American Honey. Spoilers börjar: 17min 57s Spoilers slutar: 1h 00 min 44s Följ oss på Instagram! Där kan DU vara med och bestämma vilka filmer vi ska recensera! https://www.instagram.com/filmklubbenpodd/ Rättigheterna till alla klipp och all musik som spelas i avsnittet tillhör respektive skapare och ägare. Intromusik: Hackers av Karl Case.
  2023-08-29
  1:15:04
 • Midnight in Paris (2011)
  Wow! Denna vecka bjuder vi på romantik i Paris, time travel, och saker vi helst vill göra på ett alldeles speciellt sätt. För en gångs skull håller vi inte med varandra om betyget! Spoilers börjar: 13min 30s Spoilers slutar: 50min 55s Följ oss på Instagram! Där kan DU vara med och bestämma vilka filmer vi ska recensera! https://www.instagram.com/filmklubbenpodd/ Rättigheterna till alla klipp och all musik som spelas i avsnittet tillhör respektive skapare och ägare. Intromusik: Hackers av Karl Case.
  2023-08-22
  1:04:28

Fler podcasts i TV och film

Om Filmklubben

Filmklubben är Sveriges modigaste podcast om film där vi två, Magnus och Johan, recenserar och diskuterar film. Inget är för trashigt eller pretentiöst och ibland har vi något kul att säga. Lyssna på nya avsnitt varje tisdag!
Podcast-webbplats

Lyssna på Filmklubben, Rosceremoni och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Filmklubben

Filmklubben

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store