Powered by RND
Lyssna på Samtal med Cwejman i appen
Lyssna på Samtal med Cwejman i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Samtal med Cwejman

Podcast Samtal med Cwejman
Podcast Samtal med Cwejman

Samtal med Cwejman

Göteborgs-Posten
Lägg till
En samtalspodd med GP:s politiska redaktör Adam Cwejman. I podden möter Adam människor i samtal – som gräver djupare än vad som annars är vanligt i samtidens de...
Mer
En samtalspodd med GP:s politiska redaktör Adam Cwejman. I podden möter Adam människor i samtal – som gräver djupare än vad som annars är vanligt i samtidens de...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 31
 • 26. Stina Oscarson – om åsiktskorridorer, bidrag och Sverige som demokratisk enpartistat
  Dramatikern och författaren Stina Oscarson gästar veckans Samtal med Cwejman. De diskuterar åsiktskorridorer, om att vissa åsikter är mer accepterade i dagens samhälle och vad konsekvenserna blir om det inte finns utrymme att utmana vedertagna sanningar. De pratar också hur politiska beslut kan påverka det fria ordet och där yttrandefriheten och demokratin kanske för första gången på länge utmanas. --Samtal med Cwejman är en podd från Göteborgs-Postens ledarredaktion.Ansvarig utgivare: Christofer AhlqvistBild: TT Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-19
  43:45
 • 25. Thomas Gür – om Ny Demokrati, SD och migrationfrågans vändpunkt
  Författaren och företagaren Thomas Gür gästar veckans Samtal med Cwejman. Gür engagerade sig tidigt i debatten om migration och integration – och förutsåg redan på 80-talet en samhällsutveckling som vi ser idag. I veckans avsnittet diskuterar han och Adam migrationsfrågan och vad Gür anser varit den politiska vändpunkten i frågan. De diskuterar Ny demokratis intåg i politiken och hur sedan SD:s växande inflytande påverkat debatten.--Samtal med Cwejman är en podd från Göteborgs-Postens ledarredaktion.Ansvarig utgivare: Christofer Ahlqvist Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-05
  50:47
 • 24. Mats Persson (L) – om akademisk frihet, kampen mot cancelkultur och politikens roll
  I veckans avsnitt gästar utbildningsminister Mats Persson (L) Samtal med Cwejman. I avsnittet diskuterar Adam och Persson huruvida aktivism och ideologi påverkar högskolorna och att Persson, som kanske den första ministern någonsin tagit frågan till politiken. De pratar också om digitaliseringen av skolan och de för- och nackdelar som det bär med sig. --Samtal med Cwejman är en podd från Göteborgs-Postens ledarredaktion.Ansvarig utgivare: Christofer Ahlqvist Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-22
  43:35
 • Ur arkivet: Bengt Brülde – om ojämlikhet i Sverige
  Samtal med Cwejman är på semester men för er sommarlyssnare har vi grävt i arkivet och plockat fram lite urval från året som gått. I detta avsnitt hör vi när Adam mötte filosofen Bengt Brülde och pratade om de ökade klyftorna i Sverige, rollen av rättvisa i detta och att det inte längre går att blunda för den svenska ojämlikheten. Vi är tillbaka med nya avsnitt de 22 augusti. --Samtal med Cwejman är en podd från Göteborgs-Postens ledarredaktion. Ansvarig utgivare: Christofer Ahlqvist Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-08
  13:48
 • Ur arkivet: Erik Nord – om vad som krävs för att stoppa gängvåldet
  Samtal med Cwejman är på semester men för er sommarlyssnare har vi grävt i arkivet och plockat fram lite urval från året som gått. Det här avsnittet är ett urval från när Adam mötte polischefen Erik Nord. De pratade om brottsligheten i Sverige, hur den förändrats genom åren och hur gängbrottsligheten blivit ett allt större problem. Men också vilka åtgärder Nord anser krävs för att stoppa den.Vi är tillbaka med nya avsnitt den 22 augusti.--Samtal med Cwejman är en podd från Göteborgs-Postens ledarredaktion.Ansvarig utgivare: Christofer Ahlqvist Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-07-25
  15:35

Fler podcasts i Nyheter

Om Samtal med Cwejman

En samtalspodd med GP:s politiska redaktör Adam Cwejman. I podden möter Adam människor i samtal – som gräver djupare än vad som annars är vanligt i samtidens debattklimat.En podd från Göteborgs-Postens ledarredaktion. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Samtal med Cwejman, Aftonbladet Krim och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Samtal med Cwejman

Samtal med Cwejman

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Samtal med Cwejman: Poddsändningar i Familj