Powered by RND
Lyssna på Femtefemman i appen
Lyssna på Femtefemman i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Femtefemman

Podcast Femtefemman
Podcast Femtefemman

Femtefemman

Femtefemman
Lägg till
Välkommen till Femtefemman, en podcast med fokus på svensk hockey, som görs i samarbete med Betsson. Varje vecka vecka snackar panelen högt...
Mer
Välkommen till Femtefemman, en podcast med fokus på svensk hockey, som görs i samarbete med Betsson. Varje vecka vecka snackar panelen högt...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 462
 • Det sunda hatet
  SHL-säsongen är igång och Femtefemman är tillbaka på riktigt! Vi hoppas att ni är lika taggade som vi är på ett första avsnitt för säsongen 23/24, som bland annat innehåller:En-bens-hopp bakåtJagr-kollenVanan att göra mycket poängPing Pong ProspectsOlle-combineLigga på fiskAlla levererar3v3-hatetOch mycket merFemtefemman klipps av Martin Gustafsson och produceras av Med Vän.Femtefemman i sociala medier:Twitter: FemtefemmanInstagram: Femtefemman Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-18
  1:36:46
 • Lagavsnitt 23/24 - Timrå
  Väntan är över! Femtefemman är tillbaka och så även en ny SHL-säsong! Vad passar då bättre än fullmatade lagavsnitt om alla 14 lag för att ge er full koll inför säsongen 2023/24. Mårthen, Fimpen, & Stats-Jocke har nu, utöver gäster, sällskap av både Niklas "Olle" Olausson och Mattias "Kolan" Karlsson som analyserar trupperna, levererar specialspel och spekulerar vilt inför det som komma skall!I detta avsnitt får ni allt om Timrå tillsammans med gästande Jonathan Hedström.Femtefemman klipps av Martin Gustafsson och produceras av Med Vän.Femtefemman i sociala medier:Twitter: FemtefemmanInstagram: Femtefemman Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-12
  22:26
 • Lagavsnitt 23/24 - Växjö
  Väntan är över! Femtefemman är tillbaka och så även en ny SHL-säsong! Vad passar då bättre än fullmatade lagavsnitt om alla 14 lag för att ge er full koll inför säsongen 2023/24. Mårthen, Fimpen, & Stats-Jocke har nu, utöver gäster, sällskap av både Niklas "Olle" Olausson och Mattias "Kolan" Karlsson som analyserar trupperna, levererar specialspel och spekulerar vilt inför det som komma skall!I detta avsnitt får ni allt om Växjö tillsammans med gästande Coffe Mattisson.Femtefemman klipps av Martin Gustafsson och produceras av Med Vän.Femtefemman i sociala medier:Twitter: FemtefemmanInstagram: Femtefemman Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-12
  26:30
 • Lagavsnitt 23/24 - Malmö
  Väntan är över! Femtefemman är tillbaka och så även en ny SHL-säsong! Vad passar då bättre än fullmatade lagavsnitt om alla 14 lag för att ge er full koll inför säsongen 2023/24. Mårthen, Fimpen, & Stats-Jocke har nu, utöver gäster, sällskap av både Niklas "Olle" Olausson och Mattias "Kolan" Karlsson som analyserar trupperna, levererar specialspel och spekulerar vilt inför det som komma skall!I detta avsnitt får ni allt om Malmö tillsammans med gästande Björn Holmgren.Femtefemman klipps av Martin Gustafsson och produceras av Med Vän.Femtefemman i sociala medier:Twitter: FemtefemmanInstagram: Femtefemman Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-11
  31:18
 • Lagavsnitt 23/24 - Frölunda
  Väntan är över! Femtefemman är tillbaka och så även en ny SHL-säsong! Vad passar då bättre än fullmatade lagavsnitt om alla 14 lag för att ge er full koll inför säsongen 2023/24. Mårthen, Fimpen, & Stats-Jocke har nu, utöver gäster, sällskap av både Niklas "Olle" Olausson och Mattias "Kolan" Karlsson som analyserar trupperna, levererar specialspel och spekulerar vilt inför det som komma skall!I detta avsnitt får ni allt om Frölunda tillsammans med gästande Niclas Norlindh.Femtefemman klipps av Martin Gustafsson och produceras av Med Vän.Femtefemman i sociala medier:Twitter: FemtefemmanInstagram: Femtefemman Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-11
  31:28

Fler podcasts i Sport

Om Femtefemman

Välkommen till Femtefemman, en podcast med fokus på svensk hockey, som görs i samarbete med Betsson. Varje vecka vecka snackar panelen högt, lågt, vitt och brett om de hetaste samtalsämnena i hockeysverige, och ibland blir det också små utstick i Europa eller över Atlanten, eller kanske till någon anmärkningsvärd prestation i de lägre divisionerna. Ibland dyker det också upp längre intervjuer med hockeyprofiler från vårt avlånga land. Åsikter? Hör av er på Twitter via @femtefemman. Podden produceras av contentbyrån Med Vän i samarbete med SMT Radio. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Femtefemman, Elitpodden - Run Hard och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Femtefemman

Femtefemman

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store