Powered by RND
Lyssna på Mannen Med Den Gula Rocken i appen
Lyssna på Mannen Med Den Gula Rocken i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
HemsidaPoddsändningarSkönlitteratur
Mannen Med Den Gula Rocken

Mannen Med Den Gula Rocken

Podcast Mannen Med Den Gula Rocken
Podcast Mannen Med Den Gula Rocken

Mannen Med Den Gula Rocken

Mattias Edborg
Lägg till
Podcasten som inspirerar din kreativitet, väcker din nyfikenhet och tar dig med på en oförutsägbar resa genom berättelser på ett sätt du inte upplevt tidigare. ...
Mer
Podcasten som inspirerar din kreativitet, väcker din nyfikenhet och tar dig med på en oförutsägbar resa genom berättelser på ett sätt du inte upplevt tidigare. ...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 89
 • Jobbet - Del 3
  Den tredje och sista delen av novellen Jobbet, skriven av Mattias Edborg. Trevlig lyssning! Stort tack till Malin Bredenberg och Roger Medin för de två inledande delarna av denna novell. Jag vill också tacka alla ni andra författare som varit med den här säsongen. Michaela Schmidt, Emma Granholm, Marie Metso, Jessica Lincke, Linda Andersson, Christoffer Sorner, Anders fager, Hilda Lidén, Linn Åslund, och Petter Nallo. Alla ni förgyllde den här 7:e säsongen av Mannen med den gula rocken. Det där var alltså den sista novellen för den här säsongen. Nu kommer podden ta ett uppehåll på obestämd tid. Mer information om eventuell fortsättning av Mannen med den gula rocken kommer jag lägga ut på mina sociala medier. Jag vill tacka alla er som väljer att lyssna på Mannen med den gula rocken. Är det något som verkligen motiverat mig och drivet på arbetet med podden så är det ni, lyssnare. Det betyder väldigt mycket för mig att ni, just ni, finns där ute. Att ni tar er tid att lyssna. Att ni gillar det jag gör och mitt koncept. Jag har aldrig haft så många lyssnare som den här säsongen så jag förstår att intresset för podden bara ökar och ökar. Jag säger inte att det här var mannen med den gula rocken sista säsong för alltid. Den och ni betyder för mig för mig att lägga ner, men jag ska utvärdera poddens framtid och gör det gärna tillsammans med er. Så håll utkik på sociala medier för mer info om poddens framtid. Till dess, ta hand om er och tack för att ni lyssnat ännu en säsong. Hej då!
  2023-03-27
  41:42
 • Jobbet - Del 2
  Andra delen av Jobbet, skriven av Roger Medin. Trevlig lyssning! Roger är en amatörförfattare som gör sin författardebut i och med dagens avsnitt. Stort tack Roger för din medverkan i Mannen med den gula rocken. Följ gärna Mannen med den gula rocken på Instagram och Facebook. Tycker du om podden så lämna gärna en recension och ett betyg på podden via appen du lyssnar i. Det hjälper mig att nå ut till fler och klättra i topplistor. Glöm inte heller att prenumerara på podden i din podcastapp, t ex via Spotify eller Podcaster. Vill du komma i kontakt med mig så går det alltid bra att maila på [email protected] eller via mina andra kanaler.
  2023-03-13
  39:22
 • Jobbet - Del 1
  Första delen av Jobbet, skriven av Malin Bredenberg. Trevlig lyssning! Malin har skrivit en rad berättelser och noveller till andra poddar. Flera stycken har hon skickat in till podden Skräckstunden som har blivit avsnitt. Hon har också skrivit till Emil Erikssons podcast, den utsökta Monsterboxen. För att hitta Malins avsnitt, sök på hennes namn i sökfältet i din podcaster appen så dyker avsnitten upp. Stort tack för din medverkan i Mannen med den gula rocken. Följ gärna Mannen med den gula rocken på Instagram och Facebook. Tycker du om podden så lämna gärna en recension och ett betyg på podden via appen du lyssnar i. Det hjälper mig att nå ut till fler och klättra i topplistor. Glöm inte heller att prenumerara på podden i din podcastapp, t ex via Spotify eller Podcaster. Vill du komma i kontakt med mig så går det alltid bra att maila på [email protected] eller via mina andra kanaler.
  2023-03-06
  39:37
 • Förändra ditt liv - Del 4
  Fjärde och sista delen av Förändra ditt liv. Författare Petter Nallo. Trevlig lyssning! (Avsnittet kan innehålla triggers och kan upplevas som grovt) Petter är speldesigner, manusförfattare och en av grundarna till spelföretaget Helmgast. Han har skrivit en mängd rollspelsböcker till spel som Eon och Noir samt artiklar på ämnet men ocksåkortare äventyr till spel som Call of Cathulu. Petter har även skrivit noveller och kortromaner och medverkat i flera antologier. Stort tack för din medverkan i podden.  Nu tar Mannen med den gula rocken en kort paus men är tillbaka 6:e mars. Då med säsongens sista novell. OBS! TRIGGERVARNING! - I novellen förekommer alkohol och självskadebeteende. Följ gärna Mannen med den gula rocken på Instagram och Facebook. Tycker du om podden så lämna gärna en recension och ett betyg på podden via appen du lyssnar i. Det hjälper mig att nå ut till fler och klättra i topplistor. Glöm inte heller att prenumerara på podden i din podcastapp, t ex via Spotify eller Podcaster. Vill du komma i kontakt med mig så går det alltid bra att maila på [email protected] eller via mina andra kanaler.  
  2023-02-21
  26:35
 • Förändra ditt liv - Del 3
  Den tredje delen av Föändra ditt liv. Författare Linn Åslund. Trevlig lyssning! Linn är barnboksförfattare och skriver steampunkäventyr för lågstadieåldern. Hon debuterade 2018 på Rabén & Sjögren med Ester Tagg och Den flygande holländaren och är just nu aktuell med trilogin om Flora Wolf, där tredje och sista delen; Flora Wolf och Midnattspalatset, kommer ut i juni.  Linn är också facköversättare och har översatt böcker som t ex Om framtiden av Martin Rees och Sticka för livet av Loretta Napoleoni. På Instagram hittas Linn på @linn_aslund_författare och på Facebook på https://www.facebook.com/linnaslundforfattare Tack Linn för din medverkan i Mannen med den gula rocken. Nästa vecka är vi tillbaka med den fjärde och sista delen av Förändra ditt liv. Vi hörs då! OBS! TRIGGERVARNING! - I novellen förekommer alkohol och självskadebeteende. Följ gärna Mannen med den gula rocken på Instagram och Facebook. Tycker du om podden så lämna gärna en recension och ett betyg på podden via appen du lyssnar i. Det hjälper mig att nå ut till fler och klättra i topplistor. Glöm inte heller att prenumerara på podden i din podcastapp, t ex via Spotify eller Podcaster. Vill du komma i kontakt med mig så går det alltid bra att maila på [email protected] eller via mina andra kanaler.  
  2023-02-13
  22:35

Fler podcasts i Skönlitteratur

Om Mannen Med Den Gula Rocken

Podcasten som inspirerar din kreativitet, väcker din nyfikenhet och tar dig med på en oförutsägbar resa genom berättelser på ett sätt du inte upplevt tidigare. Ett följetongsdrivet format där en berättelse skrivs av flera olika författare, där varken du som lyssnar, eller du som skriver vet hur det kommer att sluta. Här samlas unika historier berättade av er. Nytt avsnitt varje måndag.
Podcast-webbplats

Lyssna på Mannen Med Den Gula Rocken, Serier från Sveriges Radio Drama: Före-Efter och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Mannen Med Den Gula Rocken

Mannen Med Den Gula Rocken

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store