Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland

Jul-Radio -
Lyssna på 390 Jul radiostationer online

Julradio - hitta de vackraste julsångerna på radion

För många är julen den vackraste tiden på året. Doften av rostad mandel, granris och ljus som ger ett glittrande ljus lyser upp de mörka dagarna. Våra öron sköts också med julmusik. Naturligtvis skiljer sig smakerna åt, men med rätt julradioapparater på Internet uppfylls alla önskemål.

Julmusik - klassisk eller ovanlig

Det finns de tidlösa hitsen som har legat på de internationella listorna varje december i årtionden. För oss har Mariah Carey och George Michael blivit en lika stor del av jultomten som släden, renarna och det röda sockerströet. Men jultomten har också Frank Sinatra eller Nat King Cole i sitt bagage om man tittar och lyssnar på julradions spellistor.

Förutom de stora popstjärnorna finns det även julmusik för barn som kan hittas på webbradio även utan FM-frekvens. Alla kan till exempel lyssna på gratis julmusik av artister som Michael Bublé, vilket motiverar särskilt de yngsta barnen att sjunga med.

Men julsångerna från hela världen ger ännu mer akustisk variation under julgranen. Julen i Brasilien eller Karibien låter väldigt annorlunda än julen i de snöiga Alperna. Och det finns många fler bra låtar som skapar en solig julstämning, som Feliz Navidad av José Feliciano.

Om du vill ha det ännu mer exotiskt kan du också lyssna på julmusik på internetradioer som bara spelar julrockmusik. Till och med jultechno och julhus finns som ingredienser för att baka kex. Julwebbradion gör det möjligt.

Gratis julmusik - välj rätt julradio med ett enda klick.