Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Lyssna på Finansfokus i appen
Lyssna på Finansfokus i appen
(171.489)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Finansfokus

Podcast Finansfokus
Podcast Finansfokus

Finansfokus

InvesteraMera
Lägg till
Podden för dig som vill hänga med på aktiemarknaden. Vi analyserar veckans nyheter, ger våra åsikter om olika aktier och utmanar varandra i en portföljtävling. ... Mer
Podden för dig som vill hänga med på aktiemarknaden. Vi analyserar veckans nyheter, ger våra åsikter om olika aktier och utmanar varandra i en portföljtävling. ... Mer

Tillgängliga avsnitt

2 resultat 2
 • 1. Världspremiär - Sveriges nya finanspodd
  Välkommen till första avsnittet av Finansfokus! I med att det är första avsnittet så tänkte vi att ni ska få lära känna oss som driver podden lite bättre! Vi svarar på frågor som ”varför vi börja investera”, ”vad tar vi i bänkpress?”, ”varför heter Douglas Investacus på sociala medier?”, ”vad våra bästa och sämsta affärer är”, ”vad våra största insikter är som investerare”, ”om Douglas spenderar mer tid med Excel eller sin tjej”, och sist men inte minst Albins semmel-beef med Gabriel Mellqvist. Tack till RoboMarkets som sponsrar podden och tror så här tidigt på oss! Gå in och upptäck RoboMarkets ISK med USD för handel i amerikanska bolag på https://tinyurl.com/RoboMarketISK. Kundservice på svenska! Podcasten är producerad och klippt av: Victor Ganguly Utges av: Investeramera, https://investeramera.se Ni når oss även via länkarna nedan. Albin Kjellberg https://linktr.ee/aktiealbin Douglas Forsling https://linktr.ee/investacus Tack för att du lyssna! Kom ihåg att dela och säg till din finansintresserade kompis att lyssna!
  2023-05-26
  42:04
 • Trailer
  Vi är Finansfokus som består av Albin Kjellberg och Douglas Forsling. Vi är två olika personer som har två helt olika perspektiv på finans och investeringar. Vi är podden för dig som vill hålla koll på börsen stort som smått, Sverige som utomlands, bolag som makro, siffernörd som personkännare. Vi kommer varje vecka med ett nyhetsvep, fördjupning i något, och även vår portföljtävling som vi har i våra Finansfokus portföljer. Lyssna mer i trailern och vi hoppas du är med oss när vi tar oss igenom börsjungeln. Podcasten är producerat och klippt av: Victor Ganguly Utges av: Investeramera, https://investeramera.se Ni når oss även via länkarna nedan. Albin Kjellberg https://linktr.ee/aktiealbin Douglas Forsling https://linktr.ee/investacus Tack för att du lyssna! Kom ihåg att dela och säg till din finansintresserade kompis att lyssna!
  2023-05-16
  2:18

Fler podcasts i Näringsliv

Om Finansfokus

Podden för dig som vill hänga med på aktiemarknaden. Vi analyserar veckans nyheter, ger våra åsikter om olika aktier och utmanar varandra i en portföljtävling. Douglas är excelninjan och Albin börsreportern. Tillsammans kommer de med helt olika infallsvinklar och ingen är rädd för att trampa den andre på tårna. Vi finns i sociala medier under namnen @aktiealbin och @investacus.
Podcast-webbplats

Lyssna på Finansfokus, Atlant Podden och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Finansfokus

Finansfokus

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store