Powered by RND
Lyssna på Doctor Who-podden i appen
Lyssna på Doctor Who-podden i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Doctor Who-podden

Podcast Doctor Who-podden
Podcast Doctor Who-podden

Doctor Who-podden

DoctorWho Podden
Lägg till
I Doctor Who-podden går vi igenom Doctor Who, avsnitt för avsnitt från rebooten 2005 och har nu hunnit fram till säsong 3! Vi som pratar heter Elin och Malin oc...
Mer
I Doctor Who-podden går vi igenom Doctor Who, avsnitt för avsnitt från rebooten 2005 och har nu hunnit fram till säsong 3! Vi som pratar heter Elin och Malin oc...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 54
 • The Stolen Earth & Journey's End – ALLA ska med!
  Vad händer när Russel T Davies ska skriva sin sista säsongsfinal? Det blir fanfiction av allting. Det blir Captain Jack, Rose, Sarah Jane, Martha, Unit, Harriet Jones, till och med Mickey och Jackie dyker upp. Men främst av allt blir det förstås *EXTERMINATE* – just det Daleks. Och Davros! Och en crazy pixie dream Dalek Caan. It's a whole mess. Men det är också två riktigt hemska avslut några vi verkligen älskar. Ja ni märker ju, vi är inte nådiga.
  2023-09-22
  1:43:19
 • Turn left – när Donna har en skalbagge på ryggen
  Vad händer när man väljer att gå åt höger i stället för vänster? ALLT GÅR ÅT HELVETE! Det får Donna erfara när hon blir lurad av en lömsk spådam och får en time beetle på ryggen. I stället för att träffa doktorn blir hon flykting i sitt eget land medan jorden utsätts för utomjordiska attacker gång på gång. Dessutom är det en blond tjej som hela tiden kommer och trakasserar henne genom att säga att hon är den viktigaste personen i hela skapelsen och snackar om nån himla doktorn med fantastiskt hår. Och nu måste Donna dö för att rädda hela världen. Ett tema man känner igen. Vi har feeelings men vi är också ganska kritiska. Häng med i svängarna!
  2023-09-08
  1:22:31
 • Midnight – skräck på turistresa
  Damer, herrar och variationer därav – välkommen till ett avsnitt där den barnsliga företeelsen att härma någon blir riktigt otäck. Doktorn är på turistresa, helt utan sin Tardis och utan Donna – inte bra! När en mystisk skugga tar sig in i bussen och tar en av passagerarna i besittning blir resten av gruppen paranoid och försöker till slut döda honom. Vi diskuterar grupptryck, om det är rimligt att bli mordisk på bara några minuter och Russel T Davies inspiration till avsnittet.
  2023-08-25
  1:38:53
 • Silence in the Library & Forest of the Dead – Hello Sweetie!
  Hey, who turned out the lights? Äntligen dags för världens bästa dubbelavsnitt där vi inte bara möter luftens pirayor, anledningen till att vi är rädda för mörkret, ett gigantiskt bibliotek som rymmer hela universums litteratur och en mystisk flicka som kan styra biblioteket i sitt sinne – vi möter också River Song och det är fantastiskt. Men också lite problematiskt. Vi ber om ursäkt på förhand för alla känslostormar.
  2023-06-02
  1:39:23
 • The Unicorn and the Wasp – brittiskt deckardrama med Agatha Christie
  Välkommen till säsongens Doktorn möter en historisk person-avsnitt! Denna gång är det 1920-tal, tjusiga klänningar, drinkar och Agatha Christie. Och precis som det var spöklig jultid när vi mötte Dickens och häxkraft hos Shakespeare är det förstås ett mordmysterium i herrgårdsmiljö denna gång. Med bonusen en gigantisk – och då menar vi gigantisk – geting (eller egentligen en Vaspiform). Det är inte så många lager i det här avsnittet med det är kul och det är väl inte heller så tokigt emellanåt.
  2023-05-19
  1:12:07

Fler podcasts i TV och film

Om Doctor Who-podden

I Doctor Who-podden går vi igenom Doctor Who, avsnitt för avsnitt från rebooten 2005 och har nu hunnit fram till säsong 3! Vi som pratar heter Elin och Malin och vi försöker hålla podden någorlunda spoilerfri. Se gärna avsnittet vi ska prata om innan du lyssnar. Vi släpper avsnitt varannan lördag. Du kan höra av dig till oss på [email protected].
Podcast-webbplats

Lyssna på Doctor Who-podden, Kulturråden och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Doctor Who-podden

Doctor Who-podden

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store