Powered by RND
Lyssna på Vin för Rookies i appen
Lyssna på Vin för Rookies i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Vin för Rookies

Podcast Vin för Rookies
Podcast Vin för Rookies

Vin för Rookies

Enjoy Wine & Spirits AB
Lägg till
För dig som älskar vin men vill få bättre kunskap om denna dryck och dess olika varianter. Våra experter Thomas Holstein och Johan Eklöf är dina värdar i en rap...
Mer
För dig som älskar vin men vill få bättre kunskap om denna dryck och dess olika varianter. Våra experter Thomas Holstein och Johan Eklöf är dina värdar i en rap...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 84
 • 81. Albariño/Alvarinho
  Idag gästar den framstående kocken Sebastian Gibrand Johan i studion. Tillsammans djupdyker dom i druvan Alvarinho eller Albariño som den också heter. Vi kommer att utforska dess historia, ursprung och vilken mat som passar till denna härliga och prisvärda druva!  
  2023-07-06
  23:20
 • #80 Primörer och vin
  I dagens avsnitt av Vin för Rookies anammar vi sommarkänslorna på riktigt och ska prata om primörer och vin. Eftersom vi ska prata vin och mat så är ju dagens gäst såklart ingen mindre än vår egen matguru och Nestor Måns Falk! Hur ska man egentligen tänka när man ska matcha vin tillsammans med säsongen första späda grönsaker och rotfrukter? Är det verkligen så avancerat som många säger att hitta ett bra vin till primörer?
  2023-06-16
  18:28
 • #79 Vin med adress
  På Systembolaget finns det ett myller av viner och totalt hela 14 000 olika viner i hela sortimentet! I dagens avsnitt av Vin för Rookies kommer Johan tillsammans med rookien Sara som är på besök i studion reda ut hur man navigerar i Systembolagets sortiment. Johan förklarar begreppet vin med adress och vad som är skillnaden mot vin utan adress. Hur man kan identifiera ett vin med adress och enkla tips kring hur man undviker att gå vilse i sortimentet när man ska köpa vin. Enjoy! 
  2023-04-14
  21:38
 • #78 Orangevin
  I dagens avsnitt ska vi prata om orangevin – Hur framställer man orangevin? Vad är skillnaden mellan rött/vitt? Hur ser smakprofilen ut? Vad kan äta för mat till? Johan ska tillsammans med gästen Julia Wiberg reda ut alla frågor vi kan tänkas komma på om just orangevin.
  2023-03-10
  19:22
 • #77 Trender 2023
  I dagens avsnitt ska vi blicka mot horisonten och diskutera vilka trender vi kommer se framöver i vinvärlden. Dagens gäst är allt annat än en rookie, Jenny Lindholm är både Johans kollega på Enjoy Wine & Spirits och ett fullblodsproffs i vinvärlden. I dagens avsnitt diskuteras bland annat; vad driver trender? När blir saker otrendigt? Hur lång tar det innan en trend slår till? Framförallt vad kommer vi ha i glasen 2023? Enjoy! 
  2023-01-27
  22:56

Fler podcasts i Konst

Om Vin för Rookies

För dig som älskar vin men vill få bättre kunskap om denna dryck och dess olika varianter. Våra experter Thomas Holstein och Johan Eklöf är dina värdar i en rapp podcast där ingen fråga är för dum, ingen fråga för svår. Nytt avsnitt varannan fredag. Skål och välkomna!
Podcast-webbplats

Lyssna på Vin för Rookies, This is 40! och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Vin för Rookies

Vin för Rookies

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store