Powered by RND
Lyssna på Vattnet går i appen
Lyssna på Vattnet går i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Vattnet går

Podcast Vattnet går
Podcast Vattnet går

Vattnet går

Acast
Lägg till
Nina Campioni träffar kända och okända kvinnor som berättar om hur det gick till när vattnet gick. Och alla andra detaljer om sina graviditeter och förlossninga...
Mer
Nina Campioni träffar kända och okända kvinnor som berättar om hur det gick till när vattnet gick. Och alla andra detaljer om sina graviditeter och förlossninga...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 665
 • 663. VG-ploggen - Hur ska jag hantera min rädsla? (Repris)
  Hur gör jag för att bli kvitt förlossningsrädslan? Först gäller det att identifiera rädslan, det är ett första steg mot en bra förlossningsupplevelse. Nina Camponi guidar dig genom förlossningsrädslan. Repris från 2020.Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-21
  7:08
 • 662. Barnet Går - Camilla Sjödahl-Essén, "Livet som fotbollsfru kan vara ensamt men vi har fått det att funka"
  Välkommen till ett nytt avsnitt där vi möter grafiska designern och "fotbollsfrun" Camilla Sjödahl-Essén. Vi snackar jämställdhet, finns det när ens man är ett fotbollsproffs? Och hur är det att vara mamma i Italien egentligen? Programledare är Nina Campioni. Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-20
  16:49
 • 661. Vattnet Går - Camilla Sjödahl-Essén, "Jag födde på ett folktomt BB i Italien"
  Välkommen till ett nytt avsnitt där vi möter grafiska designern och "fotbollsfrun" Camilla Sjödahl-Essén. Camilla berättar för oss om åderbråck på benen, hur hon födde i en stad i Italien där barnafödandet är ovanligt lågt, hur hennes man Albin hade otrolig tur som hann vara med på båda förlossningarna! Programledare är Nina Campioni och expert är Gudrun Abascal. Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-17
  58:18
 • 660. VG-ploggen - 'Den viktiga vilan' (Repris)
  Tredje trimestern är lika med jobba så mycket som möjligt så att man kan vara ledig sen eller välbehövlig vila och andningspaus? Ja, det är inte helt lätt att få ihop samhällets strukturer med en krävande kropp. Nina Campioni frågar sig om det inte är dags för en före-förlossnings-penning? Avsnittet är en repris.Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-14
  3:46
 • 659. Barnet Går - "Hjälp, mina barn kollar för mycket på skärmar - eller gör de?"
  I veckans Barnet Går kör vi Tema Skärmtid, är vi för rädda för skärmarna eller är vi inte rädda nog? Det försöker vi reda ut tillsammans med experten Paulina Gunnardo.Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-14
  27:05

Fler podcasts i Barn och familj

Om Vattnet går

Nina Campioni träffar kända och okända kvinnor som berättar om hur det gick till när vattnet gick. Och alla andra detaljer om sina graviditeter och förlossningar. Från mamma till mamma. Support this show at http://supporter.acast.com/vattnetgarSupport till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Vattnet går, INTE DIN MORSA och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Vattnet går

Vattnet går

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Vattnet går: Poddsändningar i Familj