Powered by RND
Lyssna på Träningspodden i appen
Lyssna på Träningspodden i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Träningspodden

Podcast Träningspodden
Podcast Träningspodden

Träningspodden

Acast
Lägg till
Träningspodden är Sveriges största podcast om träning & hälsa. Här får du massor av inspiration och information om träning, kost, hälsa, mm. Men också skrat...
Mer
Träningspodden är Sveriges största podcast om träning & hälsa. Här får du massor av inspiration och information om träning, kost, hälsa, mm. Men också skrat...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 397
 • 397. Salt
  Woho! Jessica är tillbaka på svensk mark efter flera veckors tv-inspelning! Och i princip direkt så greppar hon mikrofonen och spelar in ett rykande färskt avsnitt av Träningspodden tillsammans med Lovisa! Men det är inte en energifylld Jessica som har kommit hem, snarare tvärtom, hon känner sig som ett vrak. Självklart så berättar hon mer om vilka utmaningar som hennes hälsa har fått utstå under den långa, intensiva arbetsperioden. Men hon har också fått med sig träningsinspiration från resan som hon delar med sig av. Och även insikter gällande kost, bl a tankar om hur salt används i olika delar av världen. Just salt är ett ämne som även Lovisa går igång på, så därför tar även hon upp riktigt salta funderingar i veckans avsnitt. Vi påminner också om rabattkoden för Aktivitus, som gäller fram t o m 4 okt: Koden är TPVO2MAX. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-21
  1:15:25
 • 396. Den ofrivillige motionären
  Obs: ljudet blir bättre efter fem minuter! Förra veckan så gästade ju Lovisas lillasyster Agnes Träningspodden och sedan dess har en hel del önskemål rasslat in från er lyssnare som nu vill få in Jessicas syster som gäst. Eftersom er önskan är vår lag så är veckans gäst ingen mindre än… Jessicas lillasyster Jenny Almenäs! Hon berättar bland annat vilken träningsform som spelar en stor roll i hennes liv, hur hon har utvecklats inom detta, när hon känner sig som mest kompetent och hur träningen påverkar hennes välbefinnande. Hon berättar också om bakgrunden till den omtalade “träningsladan” som Jessica pratat om flera gånger i podden. Dessutom får vi veta hur Jenny gör för att övervinna stunder då det känns motigt att träna, hur hon aktivt motarbetar att jämföra sig med andra och vad hon har för tips till den som vill komma igång med sin träning. Vi ber om ursäkt för ljudet i början av avsnittet - detta på grund av tekniska problem. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-14
  1:14:07
 • 395. Loppsnack med lillasyster
  Eftersom Jessica fortfarande är ute på främmande breddgrader och spelar in tv så har Lovisa den här veckan passat på att bjuda in sin lillasyster Agnes till podden! Systrarna pratar i veckans avsnitt om att springa lopp. Lovisas syster har nämligen sprungit två olika lopp under bara två veckors tid: Convinistafetten och Tjejmilen - som även Lovisa sprang och som systrarna går igenom i veckans avsnitt. De pratar också om aktuell träningsform, löpteknik, löpstrategier, prestation, nya lärdomar och framtida lopp. Välkomna!Följ länken och klicka hem Lóreal True Match Tinted Serum som vi pratar om i podden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-07
  1:10:04
 • 394. Höstlistan
  September är här! Och nu kan vi väl ändå säga att hösten officiellt är här? Som alltid så väljer Lovisa och Jessica att se detta som en anledning att ta sats och planera för hur de vill att träningen ska utveckla sig och vilka resultat de vill uppnå. Lovisa har med sig en härlig höstlista med fem inspirationstips till alla som också vill se på hösten som en nystart. - Dags att lägga om fokus, skapa goda vanor och komma igång med det som man mår bra av! Jessica och Lovisa går igenom vilka områden som de själva vill utveckla i höst och hur de planerar att lyckas med detta. Här kommer den ultimata höstlistan som hjälper dig att blicka framåt med glöd i blicken och spring i benen.Följ länken och klicka hem Lóreal True Match Tinted Serum som vi pratar om i podden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-31
  1:10:51
 • 393. Den ofrivillige styrketränaren
  I veckans förinspelade avsnitt (Jessica är på jobb utomlands) så blir det ett ordentligt svar på en lyssnarfråga. Så pass ordentligt att hela avsnittet handlar om att besvara just denna fråga som kommer från en självutnämnd “ofrivillig styrketränare”. Hur får man upp lusten till att styrketräna när det känns mycket lättare och roligare att träna på andra sätt? Lovisa och Jessica, som båda kan känna igen sig i frågan, presenterar en lista med tio motivationstips som har hjälpt dem att komma igång med sin styrketräning när det tagit emot. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-24
  1:13:21

Fler podcasts i Hälsa och motion

Om Träningspodden

Träningspodden är Sveriges största podcast om träning & hälsa. Här får du massor av inspiration och information om träning, kost, hälsa, mm. Men också skratt, familj, resor och annat om att vara en aktiv kvinna mitt i livet när Jessica Almenäs och Lovisa "Lofsan" Sandström varje vecka samtalar om högt och lågt. För mer info och community, besök Träningspodden på Facebook, @traningspodden på Instagram eller maila [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Träningspodden, Kjos och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Träningspodden

Träningspodden

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Träningspodden: Poddsändningar i Familj