Powered by RND
Lyssna på Trädgårdssnack i appen
Lyssna på Trädgårdssnack i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Trädgårdssnack

Podcast Trädgårdssnack
Podcast Trädgårdssnack

Trädgårdssnack

Podplay | Hasse Strandberg
Lägg till
Sveriges nya trädgårdspodd med allt från perenner, kryddträdgård till sinnenas trädgård. Trädgårdsexpert Annika Sjölin från Flyinge Plantshop och Retro FM:s Has...
Mer
Sveriges nya trädgårdspodd med allt från perenner, kryddträdgård till sinnenas trädgård. Trädgårdsexpert Annika Sjölin från Flyinge Plantshop och Retro FM:s Has...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 143
 • Allt om äpplen
  September, en hektisk trädgårdsmånad med planterning och beskärning... men även en månad för att skörda frukten i trädgården. I veckans avsnitt ger Trädgårdsermma Berg matnyttiga tips kring äppelträdet. Hur beskär jag och bygger upp trädets krona? Sjukdomar i äppelträdet, val av äppelträd och mycket mycket mer. Ett helt avsnitt om äpplen i Trädgårdsnack!
  2023-09-22
  26:46
 • Planteringen börjar nu
  En gång om året är det den stora planteringsveckan - en årlig fest av odlarglädje, trädgårdsinspiration och kunskap om allt möjligt som har med trädgård att göra. I veckans avsnitt förklarar Trädgårdsemma om varför vi skall plantera på hösten och vad man skall tänka på. Vad är skillnad på barrotad och container och vad har krukstorleken för betydelse. Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Trädgårdssnack
  2023-09-08
  23:32
 • Majs och skördetid
  Det är dags att skörda det vi odlat under sommaren och i veckans avsnitt av Trädgårdssnack bjuder Trädgårdsemma Berg på tips om det gula guldet i trädgården - sockermajsen. Hur odlar jag? Vilka sorter skall jag välja - Gucio, Mezdi, Golden Bantam? När är det dags att skörda? Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Trädgårdssnack!
  2023-08-25
  28:50
 • Höstterminen - tillbaka till verkligheten
  Regn och ruskväder ingen värmebölja, hur klarar sig trädgården en sommar som den 2023? Trädgårdsemma Berg funderar och förklarar. I veckans avsnitt blir det även mycket beskärning - är JAS beskärning verkligen det bästa eller finns det andra tider då man kan göra sin beskärning? Trädgårdsarbete är också lite av en materialsport... Emma tipsar om verktyg för beskärningen!
  2023-08-11
  29:26
 • Blåbärspecial
  I veckans avsnitt handlar det bra om blåbär och i synnerhet det amerikanska blåbäret. Trädgårdsemma som är blåbärsodlare ger råd om vilka sorter man skall satsa på, planering av en blåbärsplantering, beskärning av blåbärsbusken, användningsområde för blåbär och mycket mycket mer. Välkommen till säsongens blåaste avsnitt av Trädgårdssnack!
  2023-07-28
  28:35

Fler podcasts i Fritid

Om Trädgårdssnack

Sveriges nya trädgårdspodd med allt från perenner, kryddträdgård till sinnenas trädgård. Trädgårdsexpert Annika Sjölin från Flyinge Plantshop och Retro FM:s Hasse Strandberg svarar på lyssnarna frågor om trädgård och ger handfasta tips till Din trädgård. Nytt avsnitt publiceras varannan fredag.
Podcast-webbplats

Lyssna på Trädgårdssnack, Stora Husbilspodden och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Trädgårdssnack

Trädgårdssnack

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Trädgårdssnack: Poddsändningar i Familj