Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Lyssna på Röda vita rosen i appen
Lyssna på Röda vita rosen i appen
(171.489)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Röda vita rosen

Podcast Röda vita rosen
Podcast Röda vita rosen

Röda vita rosen

Jenny Strömstedt & Victoria Skoglund
Lägg till
I böljande samtal om allt från blommor, trädgårdsplanering, kompost och pallkragar till livet i stort och smått får vi följa en växande vänskap. I Röda vita ros... Mer
I böljande samtal om allt från blommor, trädgårdsplanering, kompost och pallkragar till livet i stort och smått får vi följa en växande vänskap. I Röda vita ros... Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 103
 • Live-podd
  Hela sändningen kan du se på vår Facebooksida, Röda vita rosen-podden. https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=768672644925367 Vi ber om ursäkt för eventuella brister i ljudkvalitén då denna sändning gjordes utomhus i den något blåsiga vårkvällen. Mejla till oss: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-25
  34:26
 • Hur många bultar finns det i ölandsbron?
  Victoria håller på i trädgården all ledig tid, tyvärr har pumpanordningen gått sönder så vattningen har blivit ett projekt för sig. Jenny håller också på med sina planteringar och rabatter, visa blommor tar sig fint medan andra får kämpa lite extra. I veckans avsnitt pratar vi om klätterväxter. Vilka är Victorias favoriter? Vilka klätterväxter passar i vilken zon? Vilka är mest torktåliga? Och hur tar man bäst hand om sin klätterväxt? Dessutom blir det bodnostalgi, starstruckness och tomattankar. Mejla till oss: [email protected]  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-18
  42:33
 • Det är du och jag och John Cleese
  Det är maj och Victorias mest arbetsintensiva månad, förutom långa dagar på jobbet och i trädgården fyller alla år, så det ska hinnas fira födelsedagar också. Jenny har spenderat helgen i trädgården och slagits med en rosenbuske, stirrat ner i perennrabatten och lekt ”död eller levande”. I veckans avsnitt har Victoria snöat in på lågt klippta häckar. Efter resan till Holland vill hon att alla ska ha lågt klippta berberisbuskar i sina trädgårdar. Men vad finns det för andra fina varianter? Och vilka passar var? Dessutom blir det skorpnostalgi, pelargonfest och dystra nyheter om Folke Konrad. Mejla till oss: [email protected]  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-11
  46:21
 • Du har ju fått numret till en KBT-terapeut…
  Det har varit Valborgshelg och Jenny har bjudit på en middag som inte riktigt uppskattats men däremot fått ett kiss-stängsel runt tomten för att förhindra attacker av fyrfota skadedjur. Victoria har upplevt sann växtlycka och förvandlats till Disneyprinsessa. I veckans avsnitt pratar vi om basilika. Varför ska man plantera den? Hur ska man plantera den? Och vad ska man göra av skörden? Dessutom blir det NK-besvikelse, glada fiffis och en inte arg men bestämd Jenny Strömstedt. Mejla till oss: [email protected]  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-04
  41:58
 • Min vän Benny Örnstedt…
  Jenny har äntligen fått en början på ordning i trädgården, smutsigt och tungt var det men nu är alla rabatter troppdressade och alla sega frösådder slängda i komposten… Victoria har gett upp hoppet om att rädda sin paradrabatt och tagit nya, fräscha tag. Men vad ska hon egentligen sätta? I veckans avsnitt fokuserar vi lite extra på lavendel. Jenny bjuder på en historielektion om hur lavendeln tagits för självklar och dess funktion inom läkekonsten. Victoria berättar hur man ska plantera och beskära sina lavendelbuskar. Dessutom blir det perenner, petting och pain riche.  Mejla till oss: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-04-27
  43:54

Fler podcasts i Fritid

Om Röda vita rosen

I böljande samtal om allt från blommor, trädgårdsplanering, kompost och pallkragar till livet i stort och smått får vi följa en växande vänskap. I Röda vita rosen möts en av Sveriges främsta trädgårdsmästare - Victoria Skoglund och en av Sveriges mest entusiastiska nybörjare - Jenny Strömstedt.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podcast-webbplats

Lyssna på Röda vita rosen, Svenska FPL Podden och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Röda vita rosen

Röda vita rosen

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store