Powered by RND
Lyssna på Elbilsveckan i appen
Lyssna på Elbilsveckan i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Elbilsveckan

Podcast Elbilsveckan
Podcast Elbilsveckan

Elbilsveckan

Peter Esse & Christoffer Gullin
Lägg till
Välkommen till elbilspodden Elbilsveckan. Enbart om elbilar, elfordon och elektrifieringen.Länkar till det vi pratar om hittar du via https://elbilsveckan.se P...
Mer
Välkommen till elbilspodden Elbilsveckan. Enbart om elbilar, elfordon och elektrifieringen.Länkar till det vi pratar om hittar du via https://elbilsveckan.se P...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 563
 • Byt batteri och få en elbilskombi
  Förra veckan var det laddning på tapeten och det visade sig inte vara helt enkelt att förstå baserat på feedback. Peter och Christoffer försöker förtydliga varför det är så otydligt och hur man lägger nivån. Polestars presskontakt hörde av sig till Peter och hade lite rättningar. Dessutom så ledsnar Christoffer på Volkswagen rejält och blir istället mer intresserad av den nya elbilskombin som han varit och provkört. Det är högt och lågt, brett och smalt, allt man vet är att det är ett nytt avsnitt av Elbilsveckan. Prova på reklamfri version av Elbilsveckan: https://plus.acast.com/s/teknikveckan. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-10-01
  1:10:22
 • Polestar Manspreader
  I veckans avsnitt så berättar Peter och Christoffer om den första provkörningen av Zeekr X... Eller ja, dom pratar om bilen eftersom själva körningen inte är något man får prata om än. Peter har en Polestar 2 på parkeringen och har lite intryck och åsikter om den samt att det, återigen, snackas snabbladdning och stationer. Finns Plug & Charge verkligen? Är det absolut viktigaste för många elbilsköpare att det är lätt att ladda publikt? Det finns delade meningar om saken. Det behöver också förtydligas vissa saker från förra veckans podd då en viss doktor ansåg att allt som sas inte var helt korrekt men var så verkligen fallet? Allt detta och mycket mer i veckans avsnitt av Elbilsveckan Podcast! Prova på reklamfri version av Elbilsveckan: https://plus.acast.com/s/teknikveckan. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-24
  1:02:08
 • Dissar Circle K efter en vecka med Tesla
  I veckans avsnitt så går Christoffer igenom flera nyheter som får Peter att gäspa. Å andra sidan har Peter fått ett samtal från Elsäkerhetsverket som hade lite att säga gällande en av hans videos. I en annan video så kritiserar Peter också Circle K men Christoffer håller inte alls med utan tycker precis tvärtom. Och så får vi höra hur det är att vara Teslaägare från den ena medan vi får andra Teslanyheter från den andra... Prova på reklamfri version av Elbilsveckan: https://plus.acast.com/s/teknikveckan. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-17
  1:15:33
 • Skrota 240n och köp en EX90
  Christoffer och Peter behöver sluta säga att elbilar för en halv miljon är billiga. Dessutom börjar Volkswagen sakta men säkert uppdatera ID-bilarna med nya motorer och Peter har varit på flygtur igen. Denna gång till München och en av Europas största bilmässor. Vi får höra allt av intresse, vad sägs om en batman-bil från Cupra? Dessutom har Christoffer spanat in nya Volvo EX90 och ger sina första intryck av bilen. Prova på reklamfri version av Elbilsveckan: https://plus.acast.com/s/teknikveckan. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-10
  58:42
 • Bättre än Tesla, lyxigare än Audi och billigare än Volvo
  I veckans avsnitt så behöver Christoffer och Peter hjälp att dissikera allt som hänt under veckan och Kristofer Rask från Allt om elbil får ställa upp. Vi svarar på en fråga som dykt upp på forumet men går snabbt vidare till den stora nyheten för helgen: Nya Tesla Model 3 har visats upp. Dessutom har killarna varit i Tyskland och kollat in nya Audi Q6 och Peter och Christoffer har haft möjlighet att köra Zeekr 001 för första gången. Kristofer har sedan tidigare kört bilen och man går igenom bilens positiva och negativa delar. Oj, vilken vecka! Tack Kristofer för att du var med, besök världens bästa nyhetssida om elbilar: https://alltomelbil.se Prova på reklamfri version av Elbilsveckan: https://plus.acast.com/s/teknikveckan. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-03
  1:30:43

Fler podcasts i Teknologi

Om Elbilsveckan

Välkommen till elbilspodden Elbilsveckan. Enbart om elbilar, elfordon och elektrifieringen.Länkar till det vi pratar om hittar du via https://elbilsveckan.se Prova på reklamfri version av Elbilsveckan: https://plus.acast.com/s/teknikveckan. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Elbilsveckan, Lex Fridman Podcast och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Elbilsveckan

Elbilsveckan

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Elbilsveckan: Poddsändningar i Familj