Powered by RND
Lyssna på Fas 3 i appen
Lyssna på Fas 3 i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Fas 3

Podcast Fas 3
Podcast Fas 3

Fas 3

Sveriges Radio
Lägg till
P3:s undersökande satir- och humorpodd med Moa Wallin, Christoffer Nyqvist och Olle Palmlöf. Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren
Mer
P3:s undersökande satir- och humorpodd med Moa Wallin, Christoffer Nyqvist och Olle Palmlöf. Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 500
 • Varför har kvinnor slutat rösta på Moderaterna?
  Moa Wallin, Christoffer Nyqvist och Olle Palmlöf söker svaret i P3:s nya undersökande satir- och humorpodd. I ett nytt förslag från stadgekommitén ska Moderaternas kvinnoförbund inte längre få delta när partistyrelsens inre kabinett har sina möten. Moa, Olle och Christoffer försöker få tag på Carina Zachau, som leder stadgekommitén, för att på svar på varför förslaget har lagts fram.
  2023-09-13
  29:24
 • Kommer snart: nya humorpodden Fas 3
  Onsdag den 13 september har P3:s nya undersökande humorpodd Fas 3 premiär. Vilka programledarna är? Vad är det de ska undersöka? Ja det får du se då. En sak är säker, och det är att Fas 3 flyttar in här. Prenumerera genom att hjärtmarkera podden i Sveriges Radio Play.Tankesmedjans gamla avsnitt hittar du tillsvidare i det här flödet.
  2023-09-11
  0:18
 • Tankesmedjans SISTA bästa – om käk
  Charlotte Wandt och Jonatan Unge presenterar det sista och bästa ur Tankesmedjans dryga decennium. Sebastian Nowacki, Fredrik Söderholm, Laura Ingemarsson och Nanna Johansson pratar alla om mat. Under sommaren sänds Tankesmedjans bästa varje onsdag som podd och i P3:s FM-kanal kl 23.07. Värdpar är alltid Charlotte Wandt och Jonatan Unge, men ur arkivet dyker andra smeder från programmets historia upp som på ett pärlband. Nu kommer sista avsnittet någonsin, det tar slut för alltid, det gås ut ur historien med ett storslaget alldeles vanligt program om något så alldagligt men livsviktigt som - mat. I snacket om käk hör vi Sebastian Nowackis redan legendariska julsaga. Vi hör Fredrik Söderholm med sedvanligt sinne för detaljer och karaktäristiskt självutlämnande ta sig an kebabstriden i Hornsberg. Laura Ingemarsson gör sig populär genom att bjuda på politikermat (vilket hon sedan fick göra i alla morgonsoffor ni någonsin kan tänka er) och så avslutar vi med en röst från det förflutna – med serietecknaren och Tankisprofilen Nanna Johansson. Hon har lyssnat noga på en matprofils tankar om mat och sex. Kan det bli mer upplagt för smash i Tankesmedjan än så?
  2023-09-06
  49:20
 • Tankesmedjans bästa – om sjuk
  Charlotte Wandt och Jonatan Unge presenterar Tankesmedjans bästa utdrag ur programmets dryga decennium i etern. Christoffer Nyqvist, Christopher Garplind och Jonatan själv pratar alla om sjukdom. Under sommaren sänds Tankesmedjans bästa varje onsdag som podd och i P3:s FM-kanal kl 23.07. Värdpar är alltid Charlotte Wandt och Jonatan Unge, men ur arkivet dyker andra smeder från programmets historia upp som på ett pärlband.I programmet om sjukdom hör vi Christopher Garplinds karantändagbok som får pandemin att framstå i ett förklarat skimmer. Christoffer Nyqvist lyckas till och med få ett vaccin-framkallat hjärtfel att bli roligt. Och så hör vi Jonatan Unges legendariska beskrivning av diabetiker. Blir det radionämndsanmälan nu också?
  2023-08-30
  49:15
 • Tankesmedjans bästa – om surro
  Charlotte Wandt och Jonatan Unge presenterar Tankesmedjans bästa utdrag ur programmets dryga decennium i etern. Christopher Garplind, Charlotte och Albin Olsson pratar alla om surrogatmödraskap. Under sommaren sänds Tankesmedjans bästa varje onsdag som podd och i P3:s FM-kanal kl 23.07. Värdpar är alltid Charlotte Wandt och Jonatan Unge, men ur arkivet dyker andra smeder från programmets historia upp som på ett pärlband.I programmet om surro hör vi Christopher Garplind åter ge sig på Micael Bindefeld, denna gång alltså om surro. Till Unges förvåning har inte bara Charlotte och Garplind utan även Albin Olsson pratat i Tankesmedjan om surro – på väldigt olika sätt. Albin har hittat en ny väljargrupp åt moderaterna via en legendarisk instagramfilm. Tre surr om surro, alltså!
  2023-08-23
  51:00

Fler podcasts i Komedi

Om Fas 3

P3:s undersökande satir- och humorpodd med Moa Wallin, Christoffer Nyqvist och Olle Palmlöf. Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren
Podcast-webbplats

Lyssna på Fas 3, Alex & Sigges podcast och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Fas 3

Fas 3

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Fas 3: Poddsändningar i Familj