Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Lyssna på Spår i appen
Lyssna på Spår i appen
(171.489)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Spår

Podcast Spår
Podcast Spår

Spår

Third Ear Studio
Lägg till
I ett känt kriminalfall hittar vi det okända och följer spåren. Vi berättar om Sveriges mest omtvistade fall - där förtroendet för rättsväsendet urholkats. Spår... Mer
I ett känt kriminalfall hittar vi det okända och följer spåren. Vi berättar om Sveriges mest omtvistade fall - där förtroendet för rättsväsendet urholkats. Spår... Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 63
 • Trailer - Quick Files
  I år är det tio år sen Bergwallkomissionen påbörjade sin granskning om Quickskandalen. Efter att Quick blivit dömd för åtta mord friades Sture Bergwall, som han numera heter, för samtliga. Men vad har man egentligen lärt sig? Och vilka förändringar som Bergwallkomissionen presenterade har man gjort för att det som hänt, aldrig ska upprepas igen? I en specialserie för våra prenumeranter släpper vi nu under året en serie vi kallar Quick Files. Vi kommer börja i historien om Thomas Quick själv, som förr kallades Sätermannen, och sen efter det gå igenom rättsfallen ett efter ett, för att försöka förstå vad som egentligen hänt. Vill du stödja Spårs journalistik och få exklusiv tillgång till Quick Files under året, samt våra andra granskningar kommande och inlåsta -  bli prenumerant. Du kan prenumerera via Thirdear.studio och då får du full tillgång till den här podden och alla andra program vi gör på Third Ear Studio, såsom Skuggland och Uppgång och Fall. Du kan också prenumerera via Acast: https://plus.acast.com/s/sparpodcast eller via Apple Podcaster: https://podcasts.apple.com/se/channel/third-ear-se/id6442569298?l=en Become a member at https://plus.acast.com/s/sparpodcast. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-15
  4:22
 • BONUSAVSNITT: Spår på Poddfest
  Den 18e mars fick vi äran att vara en del av Poddfest på Fotografiska och möta en del av er lyssnare på scen. Vi ville ge alla dom som inte hade chansen att komma till Stockholm att lyssna i efterhand. Håll till godo! Become a member at https://plus.acast.com/s/sparpodcast. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-03-24
  43:52
 • 1. Vad har hänt Julia - En låst lägenhet i Malmö
  Den 21 augusti 2021 hittar polisen två döda människor i en lägenhet. Båda är skjutna. Polisen är förtegen, det enda man säger är att det är ett mord och ett självmord. Man säger också att ingen utomstående är misstänkt för inblandning.En av personerna som påträffats död är Julia Augustin. Nio månader efter händelsen vet familjen fortfarande inte mer än så. De väljer att prata med Spår. De vill ha svar på vad som skett i lägenheten och hur deras dotter och syster dött. Vad har hänt Julia? Vill du stödja Spårs journalistik och få exklusiv tillgång till säsongen en gång i veckan bli prenumerant. Du kan prenumerera via Thirdear.studio och då får du full tillgång till den här podden och alla andra program vi gör på Third Ear Studio, såsom Skuggland och Uppgång och Fall. Du kan också prenumerera via Acast: https://plus.acast.com/s/sparpodcast eller via Apple Podcaster: https://podcasts.apple.com/se/channel/third-ear-se/id6442569298?l=en Become a member at https://plus.acast.com/s/sparpodcast. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-03-20
  41:03
 • Trailer - vad har hänt Julia?
  Nästa vecka är det premiär för vår tionde säsong. En familj har vänt sig till Spår för att ta reda på vad som hänt deras dotter och syster. Polisen kommer till en början vara mycket förtegna men det kommer visa sig vara ett fall utöver det vanliga. Lyssna den 21 mars. Vad har hänt Julia? Become a member at https://plus.acast.com/s/sparpodcast. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-03-13
  3:32
 • Maximilian Rivkin - internationellt efterlyst
  Det här är ett bonusavsnitt till vår senaste säsong, jakten på Grizzly. Det handlar om svensken Maximilian Rivkin som är en av huvudpersonerna som spridit Anom - en telefon som kriminella använt för att planera mord och organisera narkotikasmuggling. En telefon som utvecklades i all hemlighet av FBI för att kunna först samla in bevis och sen gripa kriminella. Maximilian Rivkin anses av FBI vara en av de tre viktigaste personerna i hela operationen, som genom sina kriminella nätverk spred telefonen ut i världen. Vill du stödja Spårs journalistik och få exklusiv tillgång till säsongen en gång i veckan bli prenumerant. Du kan prenumerera via Thirdearstudio.com och då får du full tillgång till den här podden och alla andra program vi gör på Third Ear Studio, såsom Skuggland och Uppgång och Fall. Du kan också prenumerera via Acast: https://plus.acast.com/s/sparpodcast eller via Apple Podcaster: https://podcasts.apple.com/se/channel/third-ear-se/id6442569298?l=enSee acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Become a member at https://plus.acast.com/s/sparpodcast. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-01-25
  41:15

Fler podcasts i Nyheter

Om SpårI ett känt kriminalfall hittar vi det okända och följer spåren. Vi berättar om Sveriges mest omtvistade fall - där förtroendet för rättsväsendet urholkats. Spår skildrar okända platser och ljusskygga människor från Sveriges undre värld.
Spår är en samproduktion mellan Acast och A-one Produktion och Third Ear Studio. För att bli bli prenumerant, gå in på thirdearstudio.com och följ instruktionerna. Följ Spår på Instagram och Facebook för mer information: @sparpodcast

Become a member at https://plus.acast.com/s/sparpodcast.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podcast-webbplats

Lyssna på Spår, Topp 1 i Sverige och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Spår

Spår

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Spår: Poddsändningar i Familj