Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Lyssna på Skäringer & Nessvold i appen
Lyssna på Skäringer & Nessvold i appen
(171.489)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
HemsidaPoddsändningarKomedi
Skäringer & Nessvold

Skäringer & Nessvold

Podcast Skäringer & Nessvold
Podcast Skäringer & Nessvold

Skäringer & Nessvold

polpo play
Lägg till
Mia och Hampus. Den övermogna och den omogna. Ditt mörker i ljuset och ljus i mörkret. Med hybris, självhat och alltid i ett rop på hjälp. Ny veckopodd, varje m... Mer
Mia och Hampus. Den övermogna och den omogna. Ditt mörker i ljuset och ljus i mörkret. Med hybris, självhat och alltid i ett rop på hjälp. Ny veckopodd, varje m... Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 72
 • Mias skakiga debut i Wahlgrens värld
  Tågresan som det hade ritas om och runt för att undvika blev till de flestas glädje ändå av. Mia får smaka på hela Wahlgrens underbara värld och kommer stärkt ut på andra sidan. Detta trots att Solsidans doktor har fått jobba mycket md henne på senaste tiden. Hampus och Peter Pangänget har stött på en, med all rätta, oimponerad dörrvakt i Göteborg. Det blir ett jäkla gissande kring en tv-serie med en rolig tjej i receptionen och Inspektor Gadget som löser fall. Komedi tydligen…… Men Ronny Skäringer som sugit slut på Netflix får ändå några tips. Nessvold har fyllt år och haft en utseendesvacka som vi måste ta ur honom. Tack för att du lyssnar!Medverkande: Mia Skäringer & Hampus NessvoldSkäringer & Nessvold klipps och redigeras av: Micke Solkulle & Anna SpolanderProduktionsbolag: polpo playwww.polpoplay.comc Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-21
  41:19
 • Hampus klar för soldatroll... Apelsin!
  Mia fruktar att hamna på samma tåg som det sammansvetsade och internskämtande Peter Pangänget, speciellt eftersom Hampus då kommer hjälpa till exakt noll med kommunikationen. Stuprörsjeans döms ut och Skäringer slår till på larmad glitterklänning inför Lady Gaga. Överraskningsfester undanbedes i vanlig ordning men något säger oss att Nessvold planerar något. Störst av allt är ändå att Hampus provfilmar för soldatroll på engelska stående på en post-itlapp med fallos i hand. Tack för att du lyssnar!Medverkande: Mia Skäringer & Hampus NessvoldSkäringer & Nessvold klipps och redigeras av: Micke Solkulle & Anna SpolanderProduktionsbolag: polpo playwww.polpoplay.comc Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-14
  38:46
 • Mia och Hampus är på spa och allt faller ner utom tandköttet
  Det planeras brandövning i det Nessvoldska hemmet. Grannar kan involveras med eller mot sin vilja. Medtag Rapunzelfläta! Utsikt sökes, helst takås och barn som ställer för mycket frågor undanbedes. Revolverman Skäringer bedömer att hon är en helt otrolig detektiv men orkar inte hantera sina objekts känslor i efterspel. Avsnittet spelas in på hotell Jacy´z i Göteborg och perfekta spa-bilder stöter på patrull.Medverkande: Mia Skäringer & Hampus NessvoldSkäringer & Nessvold klipps och redigeras av: Micke Solkulle & Anna SpolanderProduktionsbolag: polpo playwww.polpoplay.comc Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-07
  40:31
 • Vad gör själen en vardag?
  Himlen Lex Mariaanmäls och det är krångligt med hur det går till i livet efter detta. Många andliga problem måste lösas parallellt med en son som spelar VR i gorillavärld. På träningsfronten har det tagit fart för Mia med bollrull i svanken och Hampus fyllejoggar. Massa löften som inte kommer infrias ges och äntligen verkar det som om vi kommer få ett slut på giraffsagan….eller? Hampus snudd på stalkiga jakt på sina grannar rullar på med oförminskad kraft. Lås era dörrar Stockholm!Medverkande: Mia Skäringer & Hampus NessvoldSkäringer & Nessvold klipps och redigeras av: Micke Solkulle & Anna SpolanderProduktionsbolag: polpo playwww.polpoplay.comc Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-04-30
  40:33
 • Det brinner och Hampus ringer pappa
  Men välkommen till skenande vårångest över livet, världen och det mesta. Skönt att ha en vis kvinna i sin närhet som gåt igenom och överlevt samma resa ner i mörkret och nu badar i ljus. Stort drama i Hampus lägenhet också när det börjar lukta rök. Kunnande kring nödsituation är inte stort så följ absolut inga råd från dagens avsnitt och ring inte dina förädlar i händelse av eld i hushåll.Medverkande: Mia Skäringer & Hampus NessvoldSkäringer & Nessvold klipps och redigeras av: Micke Solkulle & Anna SpolanderProduktionsbolag: polpo playwww.polpoplay.com Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-04-23
  40:28

Fler podcasts i Komedi

Om Skäringer & Nessvold

Mia och Hampus. Den övermogna och den omogna. Ditt mörker i ljuset och ljus i mörkret. Med hybris, självhat och alltid i ett rop på hjälp. Ny veckopodd, varje måndag!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podcast-webbplats

Lyssna på Skäringer & Nessvold, Driva och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Skäringer & Nessvold

Skäringer & Nessvold

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Skäringer & Nessvold: Poddsändningar i Familj