Powered by RND
Lyssna på Sex på riktigt - med Marika Smith i appen
Lyssna på Sex på riktigt - med Marika Smith i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
HemsidaPoddsändningarHälsa och motion
Sex på riktigt - med Marika Smith

Sex på riktigt - med Marika Smith

Podcast Sex på riktigt - med Marika Smith
Podcast Sex på riktigt - med Marika Smith

Sex på riktigt - med Marika Smith

Marika Smith
Lägg till
Vi drunknar i myter och missuppfattningar om sex, och det pajar våra relationer. I den här podden får vanliga människor hjälp med sina sovrumsbekymmer - av Mari...
Mer
Vi drunknar i myter och missuppfattningar om sex, och det pajar våra relationer. I den här podden får vanliga människor hjälp med sina sovrumsbekymmer - av Mari...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 221
 • 156. Jag vill inte offra min frihet för kärleken - måste man det?
  Måste man vara flersam för att få designa en relation så som man vill ha den? Vad behöver jag för att veta vad det är jag vill som skaver mot normen, men som ändå inte riktigt känns kompatibelt med den bild jag har av ickenormativa livsstilar? Och handlar det ens om relationsformer alls, eller om min förmåga att ha en tillräckligt tillåtande och inkännande relation till mig själv?Idag har jag ett samtal med Per, som har svårt att hitta rätt i relationer. Han tenderar att bli för meddragen för fort i nya romanser, och senare inse att den relation han hamnat i inte är utformad efter hans behov. Så då drar han sig lite för att närma sig personer romantiskt, fast det nog mer handlar om att hitta sitt sätt att vara ihop på, våga ha tydliga gränser och krav, och ändå vara mjuk och öppen för vild kärlek. Det går! Läs mer om mig på www.sexinspiration.sePrivat coaching för singlar, par och flersammaOnlinekurser i alla möjliga sorters sexInstagram: Sexinspiration Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-24
  50:52
 • 155. Från arg och låst till orgasmdrottning - Elisabeth är tillbaka!
  Hur många sorters orgasm finns det egentligen, och är det någon vits att jobba sig fram till alla varianter? Eller finns det andra sätt att bli mer orgasmisk, fri och storslagen i uttrycket av sin sexuella kraft? Förra veckan var det Daniel som var här för tredje gången, och nu är hans fru här, Elisabeth som också varit med i två tidigare avsmitt, 53 och 104. Hon har genomgått en fantastisk process från arg och låst i sin lust när det var som jobbigast i relationen, till en fullfjädrad sex queen som vet vad hon vill och inte är rädd att växa, blomma och be om mer. Så idag är det kombinationen av en längtan efter en närmare relation till sina orgasmer och behovet av partners som inte backar för att verkligen gå all-in när de experimenterar med det, som är temat för vårt samtal. Läs mer om mig på www.sexinspiration.sePrivat coaching för singlar, par och flersammaOnlinekurser i alla möjliga sorters sexInstagram: Sexinspiration Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-17
  54:44
 • 154. Från tjatsexare till killförebild - Daniel är tillbaka!
  Hur gör jag för att våga ta nya, sårbara steg i mitt sexuella utforskande, och släppa oron för att bli sårad eller bortvald om jag investerar för mycket i en lekkamrat? Idag är det Daniel som sitter i min soffa för tredje gången. Första gången han gästade podden var i avsnitt 53 när han och frun Elisabeth var här tillsammans med hennes älskare Roger. Sedan kom Daniel tillbaka i avsnitt 103, och vi pratade om vad som dolt sig bakom kulisserna - en relation av tjat och press kring sex där Daniel inte alls betedde sig på ett sätt som han var stolt över - och som såklart bottnade i rädsla. Vi pratade om hur man som förövare gör både för att ändra sitt beteende, läka sig själv och också förlåta sig själv så man kan gå vidare med ett nytt förhållningssätt och inte ännu en gång övermannas av självförakt. Nu har det gått ytterligare 50 avsnitt, och Daniel och hans relation, eller ska vi säga relationer, är på en helt annan plats. Han har gjort upp med det förflutna och står inför nya utmaningar där hans självförtroende än en gång sätts på prov, och det vill jag såklart mer än gärna hjälpa honom med. Läs mer om mig på www.sexinspiration.sePrivat coaching för singlar, par och flersammaOnlinekurser i alla möjliga sorters sexInstagram: Sexinspiration Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-11
  54:30
 • 153. Jag har återerövrat sex - men nu vill jag kvalitetshöja!
  Att vakna upp efter många år i sexuell dvala och erövra sitt eget erotiska jag är en bedrift - men det är bara första steget. det krävs minst lika mycket mod och sårbarhet att sen våga lita på att man också kan få mer än bara sex och skoj, att de sakerna går att kombinera med kontakt på djupet och att få vara sig själv fullt ut, inte bara den sexiga och spännande delen. Helt enkelt att någon kommer att vilja välja just mig, utan att jag behöver göra avkall på vare sig min starka sexualitet eller mitt behov av känslomässig kontakt. Idag är det Rebecka som sitter här i soffan och undrar hur hon kan göra för att ta sig till nästa nivå av sitt sexuella utforskande. Hon har ägnat lång tid åt att nästan bara tänka på sex och kasta sig ut i utforskande - men sen kom det ett skifte - det behövs mer än bara lattjolajban. Och då kommer tvivlen tillbaka - kan jag verkligen få allt det jag vill ha? Vi pratar om längtan efter att bli mött som en hel människa som OCKSÅ är superkåt och passionerad, om att bli självförsörjand epå livskraft och att se till att själv skaffa de egenskaper man söker hos andra, för då kommer de dras till en som flugor till en sockerbit. (Och ja Kristoffer, jag vet att flugor gillar bajs och inte socker, men ibland måste biologin stå tillbaka för metaforens genomslagskraft!) I alla fall, här är vårt samtal idag.Läs mer om mig på www.sexinspiration.sePrivat coaching för singlar, par och flersammaOnlinekurser i alla möjliga sorters sexInstagram: Sexinspiration Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-03
  58:56
 • Bonus: Bröstsex, flörttips och hjälp med tidig utlösning
  I det här avsnittet sitter jag på en gräsmatta under Turning Torso tillsammans med mina älsklingsmänniskor och partners Kristoffer Lindh, även känd som Sexpedagogen, och Klara Ward som driver betouched.se. Vi är i Malmö på kick-off inför hösten, och pratar om vad som driver oss i våra respektive arbeten som alla rör sex, kärlek och kroppen, och de projekt som ligger oss närmast om hjärtat under hösten, med en massa härliga tips och reflektioner kring dem. Hur väcker man en kroppsdels erotiska potential? Vad är Klaras allra bästa knep för att gå från prat till kroppskontakt på en dejt? Och vart kan man vända sig om man tycker att man kommer alldeles för tidigt vid sex? Skruva upp volymen så får du svar. Läs mer om mig på www.sexinspiration.se, om Klara på www.betouched.se och om Kristoffer på www.sexpedagogen.sePrivat coaching för singlar, par och flersammaAlla höstens kurser och touch-alongs hittar du härOnlinekurser i alla möjliga sorters sex, rabattkoden hittar du härInstagram: Sexinspiration, betouched.se och Sexpedagogen Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-27
  58:53

Fler podcasts i Hälsa och motion

Om Sex på riktigt - med Marika Smith

Vi drunknar i myter och missuppfattningar om sex, och det pajar våra relationer. I den här podden får vanliga människor hjälp med sina sovrumsbekymmer - av Marika Smith, sexinspiratör och samtalspartner. De får tips och råd kring sex och lust och hur det funkar egentligen. Men framför allt någon som lyssnar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Sex på riktigt - med Marika Smith, 4Health med Anna Sparre och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Sex på riktigt - med Marika Smith

Sex på riktigt - med Marika Smith

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store