Powered by RND
Lyssna på Self Mastery Podcast i appen
Lyssna på Self Mastery Podcast i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Self Mastery Podcast

Podcast Self Mastery Podcast
Podcast Self Mastery Podcast

Self Mastery Podcast

Nathalie Steffner & Filip Wennesjö | Mentala Coacher
Lägg till
Välkommen till Self Mastery Podcast där vi tänker ge dig verktygen för att bli en bättre version av dig själv. Det här livet är ditt att leva och du kan designa...
Mer
Välkommen till Self Mastery Podcast där vi tänker ge dig verktygen för att bli en bättre version av dig själv. Det här livet är ditt att leva och du kan designa...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 19
 • #019 - Biohacking. Så optimerar du din psykiska och fysiska hälsa.
  Vad är egentligen biohacking och hur fungerar det? I dagens avsnitt tar vi med er på vårt besök hos biohacking-faciliteten Primal Health i Halmstad. Vi dyker in i hälsofördelarna kring köld och värmeexponering, vi pratar om breathwork och vikten av återhämtning. Vi ger er tips för att själva påbörja en resa av optimering och berättar om de delarna vi själva använder mest. Det och mycket mer, enjoy!Producerat av Self Mastery Club AB.Bli en del av vårt community:https://www.expandlimitless.com/selfmasteryclubFölj oss på instagram: Nathalie: https://www.instagram.com/nathaliesteffner/Filip: https://www.instagram.com/filipwennesjo/För kontakt eller samarbeten: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-22
  51:34
 • #018 - Det här behöver du veta om kärlek. De fem kärleksspråken
  Har du någonsin känt att din partner helt enkelt inte förstår dina behov, oavsett hur du försöker kommunicera dem? I det här avsnittet dyker vi in i kärleksspråkens fascinerande värld, och utforskar de fem olika språken. Vi hoppas att du med det här avsnittet ska bli inspirerad till att fördjupa dina relationer men också att du ska förstå dig själv bättre. Du är så värd all kärlek i hela världen. Tack för att du lyssnar!Producerat av Self Mastery Club AB.Bli en del av vårt community:https://www.expandlimitless.com/selfmasteryclubFölj oss på instagram: Nathalie: https://www.instagram.com/nathaliesteffner/Filip: https://www.instagram.com/filipwennesjo/För kontakt eller samarbeten: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-15
  36:28
 • #017 - Det här är varför dina dagar inte går ihop & så här löser du det
  Idag vill vi ge dig insikter och tankeställare kopplat till något av det dyrbaraste du har: Din tid. Kanske kan avsnittet också ge dig en ögonöppnare till varför tiden inte räcker till och vad du faktiskt kan göra åt det. Nathalie delar med sig av hur hon designar sin drömvecka och Fille berättar hur rätt prioritering kan förändra hela din verklighet. Givetvis får du också handfasta tips som du kan implementera i din vardag för att skapa förändringar just du behöver. Tack för att du lyssnar!Producerat av Self Mastery Club AB.Bli en del av vårt community:https://www.expandlimitless.com/selfmasteryclubFölj oss på instagram: Nathalie: https://www.instagram.com/nathaliesteffner/Filip: https://www.instagram.com/filipwennesjo/För kontakt eller samarbeten: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-08
  37:27
 • #016 - Det här är största anledningen till att människor inte lyckas
  Vad är det som gör att det är så svårt att uppnå sina mål? Eller ens hålla i den förändring som vi önskar? I dagens avsnitt dyker vi djupare in i motgångar och hur man hanterar dem. Vi ger er ett nytt sätt att objektivt se på just hinder som kommer hjälpa er att komma över dem. Fille delar med sig av studier som visar på hur viktigt det är att vi njuter under resans gång för att få resultat överhuvudtaget och Nathalie berättar om hur hon som liten fick lära sig hantera motgångar. Allt det och mycket mer i dagens avsnitt. Enjoy!Producerat av Self Mastery Club AB.Länk till studie: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5145912/ Bli en del av vårt community och delta på workshopen: https://www.expandlimitless.com/selfmasteryclubFölj oss på instagram: Nathalie: https://www.instagram.com/nathaliesteffner/Filip: https://www.instagram.com/filipwennesjo/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-01
  43:47
 • #015 - Så hittar du och din partner tillbaka efter ett bråk (Reconnect-guide)
  Varför bråkar par så ofta och vad beror det egentligen på? Låt oss ta med dig på en resa där vi blandar viktiga tips med vassa triggers. Dagens avsnitt kommer ge dig ett otroligt verktyg som har betytt mycket för vår egen relation. Vi vet faktiskt inte om vi fortfarande hade haft en relation om det inte vore för det här verktyget. Fille säger att Nathalie har svart bälte i att reconnecta och idag berättar vi om hur vi själva förhåller oss till att hitta tillbaka. Dags att ge er alla de hemliga ingredienserna i vår reconnect-guide!Producerat av Expand Limitless AB.Bli en del av vårt community: https://www.expandlimitless.com/selfmasteryclubFölj oss på instagram: Nathalie: https://www.instagram.com/nathaliesteffner/Filip: https://www.instagram.com/filipwennesjo/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-25
  52:30

Fler podcasts i Hälsa och motion

Om Self Mastery Podcast

Välkommen till Self Mastery Podcast där vi tänker ge dig verktygen för att bli en bättre version av dig själv. Det här livet är ditt att leva och du kan designa livet precis som du vill ha det. I den här podden ger vi dig konkreta steg och verktyg för att skapa förändringar du behöver. Här får du forskningsbaserad fakta blandat med det senaste inom mentalt välmående. Hosts för podden är de mentala coacherna Nathalie Steffner & Filip Wennesjö som tillsammans har grundat communityt Self Mastery Club. Vi hoppas att du ska känna dig motiverad, inspirerad och utmanad. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Self Mastery Podcast, Hälsorevolutionen och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Self Mastery Podcast

Self Mastery Podcast

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store