Powered by RND
Lyssna på Resumé Debrief i appen
Lyssna på Resumé Debrief i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Resumé Debrief

Podcast Resumé Debrief
Podcast Resumé Debrief

Resumé Debrief

Resumé
Lägg till
Allt kommunicerar! Eller? Här pratar vi om aktuella frågor inom reklam och kommunikation tillsammans med spännande gäster från branschen. Högt och lågt, analyse...
Mer
Allt kommunicerar! Eller? Här pratar vi om aktuella frågor inom reklam och kommunikation tillsammans med spännande gäster från branschen. Högt och lågt, analyse...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 100
 • Apples varumärkesproblem, influencern som gör anspråk på romarriket och kärleken till Lantmännen
  Varumärkesstrategen Håkan Olofsson har med sig två case – techjätten Apple och den svenska försäkringsutmanaren Hedvig – som han tycker är extra intressanta just nu. Vilka är bolagens varumärkesutmaningar och vad kan andra lära av dessa? Det analyseras i avsnittet. Dessutom: influencern som gör anspråk på att vara källan till den virala spaningen om att män ofta tänker på romarriket, och vad bottnar egentligen svenska mediers fascination för storyn i?
  2023-09-21
  45:11
 • Identitetskris i lågkonjunkturens spår, dumpa gen Z och cinnamon cookie butter hair
  Amanda Engström, chefsstrateg på kommunikationsbyrån Prime, berättar om de största konsumenttrenderna och identitetskriserna i spåren av lågkonjunkturen och svarar på om det egentligen finns någon poäng i att vara så besatt av generationer. Dessutom: Så förpackas skönhetstrender på Tiktok, kampanjskandalen Grenade och fenomenet Barbenheimer blir b-film.
  2023-09-14
  58:34
 • Caroline Thunved om kritiken mot kommunikatörerna, Kylie Jenner frontar Acne och vi översvämmas av kungacontent
  Caroline Thunved, vd och generalsekreterare på Sveriges Kommunikatörer, berättar om hur hon ser på den senaste kommunikatörsdebatten, om kritiken mot yrkesgruppen och om vad det skakiga omvärldsläget gjort med kommunikatörernas förutsättningar. Dessutom: Acnes val av Kylie Jenner som frontfigur, varför alla skönhetsvarumärken satsar på julkalendrar och vi översvämmas av kungacontent.
  2023-09-07
  50:44
 • Johannes Gustavsson om influencerkulturen, rädslan för Tiktok och debriefing av sex år på Resumé
  Johannes Gustavsson på Infly berättar varför han tror att influencers har en viktig roll att spela ur ett samhälleligt och politiskt perspektiv, var influencerkulturen är på väg i lågkonjunkturens tecken och vad vi lärde oss av Margaux Dietz-skandalen. Dessutom: den mest minnesvärda kampanjen från de senaste sex åren, reporterjobbet man helst vill glömma och kollegan att ta med sig till en öde ö.
  2023-08-31
  46:41
 • Julia Agha om Alkompis, ledighetens bokskörd och Oslos varumärkesproblem
  Debrief är tillbaka efter sommaruppehållet! Det första avsnittet för höstsäsongen gästas av Julia Agha, vd på Alkompis, Sveriges största mediehus på arabiska. Hon berättar varför det är viktigt med en nyhetssajt som helt riktar sig till arabisktalande, varför annonsörer ofta missar den här stora språkgruppen och vilken roll Alkompis spelar kommunikativt i det tuffa läge Sverige befinner sig i efter koranbränningarna. Dessutom: ledighetens bokskörd, Oslos varumärkesproblem och teaser om Resumés agenda inför hösten.
  2023-08-24
  40:40

Fler podcasts i Näringsliv

Om Resumé Debrief

Allt kommunicerar! Eller? Här pratar vi om aktuella frågor inom reklam och kommunikation tillsammans med spännande gäster från branschen. Högt och lågt, analyserande och diskuterande. Och så har vi kul också.Programledare Amanda TörnerAnsvarig utgivare Yasmine WinbergProducent Julia SiwertzKontakt redaktionen: [email protected] podcast från Bonnier News.
Podcast-webbplats

Lyssna på Resumé Debrief, Ekonomiekot Extra och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Resumé Debrief

Resumé Debrief

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Resumé Debrief: Poddsändningar i Familj