Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Lyssna på Nu börjar livet! i appen
Lyssna på Nu börjar livet! i appen
(171.489)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Nu börjar livet!

Podcast Nu börjar livet!
Podcast Nu börjar livet!

Nu börjar livet!

Podplay
Lägg till
Nu börjar livet ger dig som lyssnar två poddar i en, och finns med dig varje måndag och fredag med Rebecca Stella! Rebecca Stella och Michaela Forni ger en hjä... Mer
Nu börjar livet ger dig som lyssnar två poddar i en, och finns med dig varje måndag och fredag med Rebecca Stella! Rebecca Stella och Michaela Forni ger en hjä... Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 331
 • 275. Stellz nya idol!
  Stellz jagar bröstpumpar. Dion har kommit på det perfekta namnet för bebisen! Skolan har sexualundervisning. Mangz och Peppe fejkskrattar till havs. Dessutom, Stellz är besatt... igen. Välkomna!
  2023-05-29
  44:07
 • 274. Vi besöker 80 och 90 talet - häng med!
  Movie box, tamagotchi, rör inte min kompis och gott, gotti-gott-gott. Stellz och Mangz tar er tillbaka till 80- och 90-talet! Otroliga minnen och fantastiska tv-serier som aldrig får glömmas. Dessutom, känner du utomhuslukten? Välkomna!
  2023-05-26
  29:36
 • 273. Mangz har släppt en het ny singel!
  Stellz har gjort Las Vegas igen. Mangz undrar var barn kommer ifrån. Yolanda Hadid vill ha ett privatplan. En familj ville ha ett 6 årigt barn och fick kanske inte det. Manny vill ha en ny vigselring. Dessutom en otroligt kärlekslåt. Välkomna!
  2023-05-22
  56:09
 • 272. Det otroliga schlageravsnittet
  Stellz och Mangz tar er tillbaka på en fantastisk resa i eurovisionen. Får Carola vara ett frikort? Var är Arvingarna-Casper statyn? Varför är finnarna så arga? Och varför skryter Stellz för sina amerikanska polare? Dessutom shoot out på Mangz gata. Välkomna!
  2023-05-19
  31:20
 • 271. Stellz har en ny passion och Mangz sover på golvet
  The Weeknd och Ed Sheeran delar gitarr. Stellz får se vad hon har i örat. Mangz får knappt se Ricky Gervais. Och Manny gillar inte vaniljsåsen. Dessutom, vi ger vår syn på veckans Tvättizfråga och så är det teacher appreciation week i Los Angeles. Välkomna!
  2023-05-15
  56:19

Fler podcasts i Samhälle och kultur

Om Nu börjar livet!

Nu börjar livet ger dig som lyssnar två poddar i en, och finns med dig varje måndag och fredag med Rebecca Stella! Rebecca Stella och Michaela Forni ger en hjärtlig start på veckan under måndagar, och spinnoffen “Stellz and friends” rundar av veckan med härligt och roligt häng som peppar i gång stämningen inför stundande helg. Från Los Angeles till Stockholm delar de med sig av sina liv innefattande allt från relationer, kärlek, sorg och mycket mer. En ärlig och ofiltrerad podd med en hård sarkastisk jargong och många skratt mellan två vänner. På fredagarnas “Stellz and friends” har Rebecca Stella festliga samtal tillsammans med olika vänner vecka för vecka för att ge den ultimata fredagsfeelingen. Och allas våran Mangz också med varje fredag för den ultimata fredagsfeelingen. Nya avsnitt släpps varje måndag och fredag. Klipps av Magnus Öhman – Montana Ave Media Group.
Podcast-webbplats

Lyssna på Nu börjar livet!, På djupet-podden och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Nu börjar livet!

Nu börjar livet!

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Nu börjar livet!: Poddsändningar i Familj