Powered by RND
Lyssna på P3 Nyheter Dokumentär i appen
Lyssna på P3 Nyheter Dokumentär i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

P3 Nyheter Dokumentär

Podcast P3 Nyheter Dokumentär
Podcast P3 Nyheter Dokumentär

P3 Nyheter Dokumentär

Sveriges Radio
Lägg till
Detta har hänt… Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren
Mer
Detta har hänt… Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 405
 • Hämndspiralen och gängens nya offer – P3 Nyheter Dokumentär
  Ett misstänkt mord på en 60-årig kvinna, mamma till en gängkriminell, utlöser en våldsvåg i Stockholm och Uppsala. Nyhetsflashar om dödsskjutningar avlöser varandra i en misstänkt hämndspiral inom gänget Foxtrot. I vad som beskrivs som det värsta våldet sedan 1945 blir anhöriga måltavlor och både förövare och offer är yngre än någonsin. Dokumentären gjordes av Linnéa Beijer och Viola Gad i september 2023. Producent var Caroline Kernen. Ljuden är hämtade från Sveriges Radio, SVT och TV4.
  2023-09-21
  17:05
 • Football leaks och rättegången mot Rui Pinto – P3 Nyheter Dokumentär
  Hösten 2015 börjar det läcka dokument från alla håll i fotbollsvärlden. Läckan avslöjar bland annat att Cristiano Ronaldo undvikit att betala skatt när han spelade i Real Madrid och att laget Manchester City brutit mot UEFAS regelverk. Läckan på över 80 miljoner dokument publiceras på en hemsida som drivs av en portugisisk kille i 30-årsåldern. Nu början jakten för att hitta och ställa killen som kallar sig själv för visselblåsare inför rätta. Dokumentären gjordes i september 2023 av Viola Gad. Producent var Kajsa Linderoth. Ljuden är hämtade från Den danska dokumentären “Det fula spelet bakom fotbollsläckan”, ABC News, Arirang News, Euronews, BBC, NBC News, The Independent, NPR, Sky News, EUR aktiv, UEFA, NDR och UK Mail.
  2023-09-12
  29:12
 • Lerkaoset på Burning Man – P3 Nyheter Dokumentär
  I slutet av sommaren 2023 samlas 70 000 människor i Nevadaöknen för att dansa och leva ut på festivalen Burning Man. Men efter ett kraftigt regnoväder förvandlas den torra marken till en enorm gyttjepöl och besökarna är strandade. Det sprids rykten om ebolautbrott och orgier i leran. Dokumentären gjordes i september 2023 av Effie Karabuda. Research av Karmen Kodia. Producent var Caroline Kernen. Ljuden är hämtade från Tiktok, Instagram,Youtube, ABC News, NBC News, CNN och Burning Mans hemsida.
  2023-09-08
  26:25
 • Sjuksköterskan Lucy Letby och bebismorden – P3 Nyheter Dokumentär
  Under 2015 och 2016 insjuknar och dör flera nyfödda bebisar på ett sjukhus i Chester, England. Snart börjar läkarna på neonatalavdelningen misstänka att en sjuksköterska som alltid jobbar nattskiften har något med dödsfallen att göra. Det ska bli början på av en av dom största polisutredningarna av seriemord i Storbritanniens historia. Dokumentären gjordes i augusti 2023 av Viola Gad och Karmen Kodia. Producent var Caroline Kernen. Ljuden är hämtade från BBC, ITVX, The Mail+ podd The Lucy Letby Trials, Sky News och Channel 4. Vill vill varna för att dokumentären innehåller beskrivningar av våld mot spädbarn.
  2023-09-01
  31:09
 • Dödsbränderna på Hawaii – P3 Nyheter Dokumentär
  Det är början av augusti och ovanligt torrt på ön Maui i delstaten Hawaii. En storm drar in över ön och orsakar strömavbrott. Samtidigt börjar det brinna i det torra gräset. Elden rör sig snabbt ner mot staden och många av dom boende nås inte av evakueringsmeddelanden förrän det är för sent. Dokumentären är gjord av Viola Gad och färdigställdes den 18 augusti 2023. Ljuden är hämtade från Sveriges Radio, SVT, NBC News, Hawaii News Now, ABC News, NewsNation, The Weather channel, KITV, Good Morning America och CBS.
  2023-08-18
  19:23

Fler podcasts i Samhälle och kultur

Om P3 Nyheter Dokumentär

Detta har hänt… Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren
Podcast-webbplats

Lyssna på P3 Nyheter Dokumentär, P3 ID och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

P3 Nyheter Dokumentär

P3 Nyheter Dokumentär

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

P3 Nyheter Dokumentär: Poddsändningar i Familj