Powered by RND
Lyssna på Olösta Fall i appen
Lyssna på Olösta Fall i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Olösta Fall

Podcast Olösta Fall
Podcast Olösta Fall

Olösta Fall

Acast
Lägg till
Olösta Fall är en podcast om försvunna personer och ouppklarade mord av Sofie Nyblin och Nathalie Seow. Både äldre och nyare fall diskuteras och anhöriga interv...
Mer
Olösta Fall är en podcast om försvunna personer och ouppklarade mord av Sofie Nyblin och Nathalie Seow. Både äldre och nyare fall diskuteras och anhöriga interv...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 181
 • 132. Mysteriet med Näsingemannen
  Näsinge - en liten by med cirka 300 invånare, belägen nordost om Strömstad.Här råder ett lantligt lugn och det enda som hörs är fågelkvitter och brummandet från E6:an som går genom det lilla samhället. Här känner alla varandra. Och här händer vanligtvis inte mycket.Men den 25 augusti 2014 gör 24-åriga Evelina och hennes sambo en makaber upptäckt under en promenad med sin hund. Bara 70 meter från sitt hus reagerar deras hund på något som ligger där på den nyslagna åkern. Det ska visa sig vara ett kranium som tillhör en man. En man som i flera år förblir okänd men till sist blir identifierad. Men vad som hände honom och hur hans kvarlevor hamnade där, är fortfarande ett mysterium.Varning: Olösta Fall är en podcast som inte är för känsliga lyssnare. I detta avsnitt diskuteras ett misstänkt mord.Källor: https://olostafall.se/avsnitt-132-vad-hande-nasingemannenMusik: Rachel Seow SosaFölj oss på Instagram: https://www.instagram.com/olostafall/Följ oss på Facebook: https://www.facebook.com/olostafallFölj oss på TikTok: https://www.tiktok.com/@olostafallPrenumerera på vårt nyhetsbrev: https://mailchi.mp/f63f3ebe Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-07-04
  27:06
 • 131. Emanuela Orlandis mystiska försvinnande
  Solen skiner. Du är sen. Försöker få din bror att skjutsa dig, men han är upptagen. Du går med raska steg mot bussen. Flöjtlektion idag igen. Du vänder dig om och ser ditt hem. För sista gången. I veckans avsnitt berättar vi om den försvunna tonåringen, Emanuela Orlandi, som försvann i Vatikanstaten i Rom den 22 juni 1983. Ett försvinnande som skakat en hel värld och där teorierna varit många, och svaren få.Hur kan man bara gå ut från en flöjtlektion och sedan försvinna från jordens yta?Varning: Olösta Fall är en podcast som inte är för känsliga lyssnare. I detta avsnitt diskuteras ett försvinnande, övergrepp och misstänkt mord.Källor: https://olostafall.se/avnitt-131-emanuela-orlandis-mystiska-forsvinnande/Musik: Rachel Seow SosaFölj oss på Instagram: https://www.instagram.com/olostafall/Följ oss på Facebook: https://www.facebook.com/olostafallFölj oss på TikTok: https://www.tiktok.com/@olostafallPrenumerera på vårt nyhetsbrev: https://mailchi.mp/f63f3ebe Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-06-28
  22:12
 • 130. Anne-Elisabeth Hagen - Den försvunna miljardärsfrun
  Den 31 oktober 2018, faller regnet på den snöbelagda marken utanför miljardären Tom Hagens hem i Fjellhammar, utanför Oslo i Norge. Tom, som är god för cirka 1,7 miljarder kronor, skyndar sig hem. Det han möts av kommer att förändra hans liv för alltid. För när han öppnar dörren och ropar efter sin hustru, Anne-Elisabeth, får han inget svar. Han sparkar av sig sina skor, samtidigt som oron växer sig stark i magen. Han har under förmiddagen försökt få tag på sin fru, utan att lyckas, och hade nu åkt hem från kontoret för att se att allt stod rätt till med henne. Oron skulle visa sig vara befogad. För i villans hall, på en sliten röd trästol, finner han ett brev. På ett A4-papper formuleras det i ord, vad som hänt hans hustru. Det stod att hon hade blivit kidnappad, och för att han någonsin skulle få se henne igen, krävde förövarna att Tom skulle betala 98 miljoner svenska kronor i kryptovaluta som lösensumma. I veckans avsnitt av Olösta Fall kommer du få höra om det mycket uppmärksammade Hagen-fallet. Om 68-åriga Anne-Elisabeth som än idag är försvunnen - och mycket pekar på att hon blivit mördad.Varning: Olösta Fall är en podcast som inte är för känsliga lyssnare. I detta avsnitt diskuteras ett försvinnande och misstänkt mord.Källor: https://olostafall.se/avsnitt-130-ann-elisabeth-hagen-den-forsvunna-miljadarsfrun/Musik: Rachel Seow SosaFölj oss på Instagram: https://www.instagram.com/olostafall/Följ oss på Facebook: https://www.facebook.com/olostafallFölj oss på TikTok: https://www.tiktok.com/@olostafallPrenumerera på vårt nyhetsbrev: https://mailchi.mp/f63f3ebe Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-06-21
  43:22
 • 129. Lummelundamordet
  Det var senhöst 1972. Solen sken på en klar oktoberhimmel och sommarturisterna hade för länge sedan lämnat Gotland, fårö, snäck och packat ner sina tält i källaren för att samla damm till nästa säsong. Gotland med sina långa vackra stränder, raukar och magiska utflyktplatser låg nu tyst, stilla och vilande.Kvar fanns öborna, de många bondgårdarna och vinden smekte de karga träden längst kuststräckorna. Men just detta år var det inte bara sommarturisterna som lämnat ön. En man bosatt i Lummelunda går inte att finna. Han som alltid fanns där, på sin gård nära Visby, är som uppslukad av jorden.I veckans avsnitt av Olösta Fall berättar vi om det historiska fallet Sven Sjögren, som försvann från sin gård i Lummelunda på Gotland i oktober, 1972.Varning: Olösta Fall är en podcast som inte är för känsliga lyssnare. I detta avsnitt diskuteras ett försvinnande och misstänkt mord.Källor: https://olostafall.se/avsnitt-129-lummalundamordetMusik: Rachel Seow SosaFölj oss på Instagram: https://www.instagram.com/olostafall/Följ oss på Facebook: https://www.facebook.com/olostafallFölj oss på TikTok: https://www.tiktok.com/@olostafallPrenumerera på vårt nyhetsbrev: https://mailchi.mp/f63f3ebe Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-06-14
  20:40
 • 128. Hammarbymordet
  Du hör steg i trappan, och din mans upprörda röst som ropar “Det är någon galning där nere!”. Dörren till övervåningen stängs igen med en smäll. Du ber barnflickan hämta hjälp. Vettskrämd tar hon sig ner för trappan. När hon befinner sig på nedervåningen möter hon en mördare. I veckans avsnitt av Olösta Fall berättar vi om ett fall som gått till kriminalhistorien - mordet på Johan Hallbergsson.Varning: Olösta Fall är en podcast som inte är för känsliga lyssnare. I detta avsnitt diskuteras ett mord och ett mordförsök.Källor: https://olostafall.se/avsnitt-128-hammarbymordet/Musik: Rachel Seow SosaFölj oss på Instagram: https://www.instagram.com/olostafall/Följ oss på Facebook: https://www.facebook.com/olostafallFölj oss på TikTok: https://www.tiktok.com/@olostafallPrenumerera på vårt nyhetsbrev: https://mailchi.mp/f63f3ebe Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-06-07
  34:11

Fler podcasts i Verkliga brott

Om Olösta Fall

Olösta Fall är en podcast om försvunna personer och ouppklarade mord av Sofie Nyblin och Nathalie Seow. Både äldre och nyare fall diskuteras och anhöriga intervjuas i hopp om att nya tips ska komma in. For information regarding your data privacy, visit Acast.com/privacy Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Olösta Fall, Svenska brott och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Olösta Fall

Olösta Fall

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Olösta Fall: Poddsändningar i Familj