Powered by RND
Lyssna på NWT Krim - en podd om värmländska brott i appen
Lyssna på NWT Krim - en podd om värmländska brott i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
HemsidaPoddsändningarVerkliga brott
NWT Krim - en podd om värmländska brott

NWT Krim - en podd om värmländska brott

Podcast NWT Krim - en podd om värmländska brott
Podcast NWT Krim - en podd om värmländska brott

NWT Krim - en podd om värmländska brott

Nya Wermlands-Tidningen
Lägg till
Det här är en podd om kriminalitet men också om människoöden. NWT:s reportrar Åsa Asplid och Nicole De Bouczan tar med dig bakom kulisserna i Värmlands undre vä...
Mer
Det här är en podd om kriminalitet men också om människoöden. NWT:s reportrar Åsa Asplid och Nicole De Bouczan tar med dig bakom kulisserna i Värmlands undre vä...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 74
 • #Avsnitt 68 Knivattacken som skakade studenternas inspark - brottsoffret Abbe, 22, berättar
  Studenten Abbe, 22, attackerades med kniv under insparken. I nya avsnittet av NWT Krim berättar han själv om överfallet: – Jag började känna smärta från ryggen så jag sa till en vän kan du kolla på det och han sa ”Abbe, du blev knivhuggen”. Podden går även igenom domen i det uppmärksammade frysfallet där en man dömdes till tre och ett halvt års fängelse efter att han förvarat sin döda sambo i en frysbox i drygt fem år. Har du tips på nyheter eller vill komma i kontakt med NWT Krim? Mejla oss på [email protected] eller [email protected] Vill du marknadsföra ditt företag i våra poddar? Kontakta oss på [email protected] eller ring 054-19 90 00.
  2023-09-13
  23:00
 • #Avsnitt 67 Så kontrollerar det kriminella nätverket kokainhandeln i Karlstad
  Den 28-årige mannen misstänks ha haft en central roll i det kriminella nätverk som polisen menar styr stora delar av droghandeln i Karlstad. Tillsammans med flera av sina misstänkta underhuggare åtalades mannen och ytterligare elva personer i förra veckan för bland annat grovt narkotikabrott. I nya avsnittet av NWT Krim fokuserar podden enbart på den omfattande utredningen - där flera detaljer om det misstänkta nätverkets metoder framgår. Nästa vecka börjar rättegången mot dem. Har du tips på nyheter eller vill komma i kontakt med NWT Krim? Mejla oss på [email protected] eller [email protected] Vill du marknadsföra ditt företag i våra poddar? Kontakta oss på [email protected] eller ring 054-19 90 00.
  2023-08-30
  37:19
 • #Avsnitt 66 Skjutningen i Klara: Man skottskadad i kriminell uppgörelse
  Mannen i 30-årsåldern sköts i benet när han var på väg till frivården i Karlstad. Skottet misstänks vara en kriminell uppgörelse efter uppgifter om dödshot och ett stort slagsmål kvällen innan. NWT Krim går igenom det som hänt i utredningen av den uppmärksammade skjutningen. Men även om överfallet på en kvinnlig joggare i ett elljusspår i Karlstad. Har du tips på nyheter eller vill komma i kontakt med NWT Krim? Mejla oss på [email protected] eller [email protected] Vill du marknadsföra ditt företag i våra poddar? Kontakta oss på [email protected] eller ring 054-19 90 00.
  2023-08-16
  38:35
 • #Avsnitt 65 Väcktes av tre maskerade män – Ann-Charlotte berättar om grova rånet
  Plötsligt stod tre maskerade män i sovrummet. De ville ha pengar. I senaste avsnittet av NWT krim berättar Ann-Charlotte Westbye Öster om den skräckfyllda morgonen för snart fem år sedan. Polisen är säker på att de tre maskerade och svartklädda männen som stod runt hennes säng den här morgonen hade kartlagt familjens liv noggrant innan de slog till. Men de hade gjort ett stort och helt avgörande misstag. Har du tips på nyheter eller vill komma i kontakt med NWT Krim? Mejla oss på [email protected] eller [email protected] Som lyssnare på NWT Krim har du möjlighet att ta del av ett särskilt prenumerationserbjudande som du hittar här: https://nwt.portal.worldoftulo.com/v2/shop/nwtd3m0krtv?source=KAM-NK-d3m0krtv-POD Vill du marknadsföra ditt företag i våra poddar? Kontakta oss på [email protected] eller ring 054-19 90 00.
  2023-08-08
  19:23
 • #Avsnitt 64 Det olösta mordet på Inger Stark - hör väninnan Solveig och vittnet Ingo berätta
  Socialsekreteraren Inger Stark, 43, hittades mördad efter en krogkväll på Sandgrund. NWT Krims sommarpodd går igenom det olösta mordet - där polisen nu söker nya tips. Hör väninnan Solveig berätta om Ingers sista kväll i livet och vittnet Ingo om hur han såg en okänd man följa efter Inger. Har du tips på nyheter eller vill komma i kontakt med NWT Krim? Mejla oss på [email protected] eller [email protected] Som lyssnare på NWT Krim har du möjlighet att ta del av ett särskilt prenumerationserbjudande som du hittar här: https://nwt.portal.worldoftulo.com/v2/shop/nwtd3m0krtv?source=KAM-NK-d3m0krtv-POD Vill du marknadsföra ditt företag i våra poddar? Kontakta oss på [email protected] eller ring 054-19 90 00.
  2023-07-25
  31:47

Fler podcasts i Verkliga brott

Om NWT Krim - en podd om värmländska brott

Det här är en podd om kriminalitet men också om människoöden. NWT:s reportrar Åsa Asplid och Nicole De Bouczan tar med dig bakom kulisserna i Värmlands undre värld.
Podcast-webbplats

Lyssna på NWT Krim - en podd om värmländska brott, Jakten på mördaren och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

NWT Krim - en podd om värmländska brott

NWT Krim - en podd om värmländska brott

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store