Powered by RND
Lyssna på Nördigt i appen
Lyssna på Nördigt i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Nördigt

Podcast Nördigt
Podcast Nördigt

Nördigt

I LIKE RADIO
Lägg till
[NÖRD:IGT] är en podcast om spel, comics, film och TV-serier med Jonas Berglöf, Tove Bengtsson, Peter Kjellin, Vanne Dupo, Niklas Berglöf, Mats Nylund, Malin Ca...
Mer
[NÖRD:IGT] är en podcast om spel, comics, film och TV-serier med Jonas Berglöf, Tove Bengtsson, Peter Kjellin, Vanne Dupo, Niklas Berglöf, Mats Nylund, Malin Ca...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 480
 • 418. Den med Final Fantasy XVI, The Witcher S03, My Lovely Liar, Destined With You och Hjulstakrönikan S02E05: Damane
  Det blir ett packat avsnitt denna vecka med såväl spel som tv, kdrama och såklart en Hjulstakrönika. Tove är tillbaka vilket innebär att vi tar en titt i mejlkorgen. Vidare går vi igenom veckans nyheter, där en del har hänt gällande Unitys nya betalningsmodell. Det som dominerat flödet är dock en stor läcka från Microsoft i samband med deras förvärv av Activision Blizzard, där både spel, kommande Xbox-konsoler och andra förvärvsplaner avslöjats. Vi pratar även om att den norska Netflix-rullen Troll får en uppföljare och att kultfilmen The Toxic Avenger får en "soft reboot" med bland andra Peter Dinklage och Elijah Wood i rollbesättningen. Det blir också recension av Final Fantasy XVI, och en kdramakoll med rom-com-fantasy-serierna Destined with You och My Lovely Liar. Vi drar även av plåstret och pratar om The Witcher säsong 3. Slutligen blir det också en Hjulstakrönika; Niklas och Jonas har sett det femte avsnittet av Wheel of Time: Damane. Tack & Förlåt, Puss Hej!
  2023-09-21
  3:33:35
 • 417. Den med nyheter och Hjulstakrönikan S02E04: Daughter of the Night
  Ursäkta förseningen men denna vecka kom anledningar ivägen för inspelningen!! I veckans avsnitt blir det i vanlig ordningen att nyhetssvep och sedan kör vi veckans Hjulstakrönika.  Tack & Förlåt, Puss Hej!
  2023-09-17
  1:46:39
 • 416. Den med Blue Beetle, Indiana Jones and the Dial of Destiny och Hjulstakrönikan S02E01-03
  The return of Peter Kjellin!! Det börjar i valig ordning med ett nyhetssvep, efter det blir det film med Indiana Jones and the Dial of Destiny och Blue Beetle som eventuellt är första filmen James Gunn's DC Universum. Avslutningsvis blir det Hjulstakrönikans återvändo där vi tar itu med de tre första avsnitt av Wheel of Time Säsong 2. Tack & Förlåt, Puss Hej!
  2023-09-07
  2:53:21
 • 415. Den med Barbie, Suzume, Aliens: Dark Descent, Power Wash Simulator och Way of the Hunter
  Andra avsnittet efter sommauppehållet lyckas vi få med en medlem till - i den här takten är vi fulltaliga till Comicon! Nyhetssvepet innehåller som vanligt minst lika mycket utvikningar som faktiska nyheter, men vi lyckas ändå fokusera länge nog för att diskutera bland annat PlayStation Portal (hur kan de ha döpt ÄNNU en konsol till PSP?), en arkadspak utan spak samt uppföljaren till Frasier. Mats har sett Barbie, och berättar varför rosa är årets färg och varför du bör se den här filmen. Niklas har istället tittat österut och sett Suzume, som han gillar nästan lika mycket som tidigare verk av samma upphovsman. Och så hinner vi med lite spel också: Aliens: Dark Descent, Power Wash Simulator samt Way of the Hunter snackas det om och du kan aldrig gissa vilket av dem som är Mats favorit! Eller jo, det kanske du kan... Tack & Förlåt, Puss Hej!
  2023-08-31
  1:51:47
 • 414. Den med The Flash, Hidden Strike, Asteroid City, Shadow Gambit: The Cursed Crew, Turbo Golf Racing och Baldur's Gate 3
  Nu är vi äntligen tillbaka efter sommaruppehållet! Endast Jonas och Niklas är på plats denna vecka men lyckas ändå prata på i över två timmer. Det blir ett nyhetssvep i vanlig ordning, efter det blir det film där Niklas pratar om senaste DC kalkonen The Flash, nya action filmen Hidden Strike med Jackie Chan och John Cena samt Wes Anderson stjärnspäckade Asteroid City. Efter det blir det spel, Jonas har spelat real-time tactics spelet Shadow Gambit: The Cursed Crew, Niklas tipsar om partyspelet Turbo Golf Racing och ger sina första intryck av Baldur's Gate 3, ett spel vi antagligen kommer återkomma till flertalet gånger i framtiden. Tack & Förlåt, Puss Hej!
  2023-08-24
  2:31:54

Fler podcasts i Fritid

Om Nördigt

[NÖRD:IGT] är en podcast om spel, comics, film och TV-serier med Jonas Berglöf, Tove Bengtsson, Peter Kjellin, Vanne Dupo, Niklas Berglöf, Mats Nylund, Malin Castergren och Victor Boman.
Podcast-webbplats

Lyssna på Nördigt, Stora Husbilspodden och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Nördigt

Nördigt

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Nördigt: Poddsändningar i Familj