Powered by RND
Lyssna på Nisse presenterar: Världens bästa poplåt i appen
Lyssna på Nisse presenterar: Världens bästa poplåt i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
HemsidaPoddsändningarMusik
Nisse presenterar: Världens bästa poplåt

Nisse presenterar: Världens bästa poplåt

Podcast Nisse presenterar: Världens bästa poplåt
Podcast Nisse presenterar: Världens bästa poplåt

Nisse presenterar: Världens bästa poplåt

Nils Karlsson
Lägg till
Om det viktigaste som finns. Musik. Vilken är väldens bästa poplåt och vad är det som gör den bäst? Varje avsnitt behandlar en poplåt som på sitt sätt är världe...
Mer
Om det viktigaste som finns. Musik. Vilken är väldens bästa poplåt och vad är det som gör den bäst? Varje avsnitt behandlar en poplåt som på sitt sätt är världe...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 101
 • Everything Counts - 101 skäl att bli syntare
  Jubileumssäsongen går mot sitt slut och det är dags för avsnitt 101. 101 är inte bara en tal, nej det är också en liveskiva som om möjligt är bättre än Kiss Alive! eller Judas Priests Unleashed in the East och det är en skiva som kan få den mest inbitna hårdrockare att bli syntare. Det här är berättelsen om hur illa det kan gå om ingen säger stopp. Om ingen sätter ner foten och säger nu är det nog, här har du en gitarr. Välkomna till Världens bästa poplåt. Här räknas allt. En podd om musik behöver musik och musik behöver låtskrivare. Låtskrivare behöver pengar. Var med och betala STIM-avgifter så att de får vad de ska få. Och det som blir över går till Röda korsets arbete i Ukraina. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-14
  40:05
 • Teenage Kicks - det andra av två avsnitt 100
  Många ligger på sin dödsbädd och ångrar bittert att de slösade bort sina liv på att knulla, älska, kyssas och lyssna på rockmusik på hög volym istället för att tvätta bilen och bli mellanchef på någon medelstor kommunal förvaltning. Det här avsnittet vänder sig inte till dessa. Det är hundraavsnittsjubileum och det är dags, äntligen är det dags, att tillbe den allra bästa av alla världens bästa poplåt. Teeanage Kicks av The Undertones. Det kommer bli Nordirland och kåta tonåringar och det kommer bli kontext som meningsbärare och det kommer bli en musikalisk stamtavla eftersom världens bästa poplåt är en låtstöld från en låt som stal en låt från The Beatles som snodde sin låt från en låt som stulits från en plagiatör. Världens bästa poplåt går tillbaka till rötterna. Cirkeln sluts, men det ser bara ut som en cirkel nerifrån. Det är ingen cirkel - det är en spiral som leder uppåt. En stairway to heaven. Den ska vi gå upp för men först ska vi in i oss själva. Fira hundra avsnitt. Få lite teenage kicks all through the night.Häng med! En podd om musik behöver musik och musik behöver låtskrivare. Låtskrivare behöver pengar. Var med och betala STIM-avgifter så att de får vad de ska få. Och det som blir över går till Röda korsets arbete i Ukraina. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-07
  36:24
 • AVSNITT 100! Etthundra! Grattis och hurra!
  Ett av två avsnitt nummer hundra. För finns det hur många världens bästa poplåt som helst så finns det två avsnitt som är det hundrade. Det här är överkurs. Här med en gäst som är ung och vet vad kidsen lyssnar på så att vi får in lite moderna tankar i våra liv. Nästa avsnitt hundra kommer snart. Det här handlar om de mest populära avsnittet sett till antal lyssnare hittills. En podd om musik behöver musik och musik behöver låtskrivare. Låtskrivare behöver pengar. Var med och betala STIM-avgifter så att de får vad de ska få. Och det som blir över går till Röda korsets arbete i Ukraina. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-05
  1:08:12
 • JUBILEUMSAVSITT 2! Fantomens madeleinekakor!
  Avsnitt 99, eller däromkring, är en undersökning av vad jag lyssnar på egentligen. Vad har jag lyssnat på de här två åren jag gjort podcast om popmusik? Är det bara en massa gammalt omodernt gubbigt eller är det nytt och fräscht och pop från nuet? Vi får se. Det blir lite nytt och det blir lite gammalt, men framförallt blir det uppvärmning inför 100-avsnittsfirandet! Häng med! En podd om musik behöver musik och musik behöver låtskrivare. Låtskrivare behöver pengar. Var med och betala STIM-avgifter så att de får vad de ska få. Och det som blir över går till Röda korsets arbete i Ukraina. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-22
  1:09:06
 • JUBILEUMSAVSNITT! The Beatles LP-skivor från sämst till bäst.
  Det är dags att fylla 100! Det här troligen avsnitt 98 och det är jubileum och fest och det är poptopplista med The Beatles. Första avsnittet av den här podden handlade om The Beatles så firandet inleds med The Beatles. Allt The Beatles gjorde var bäst i hela världen men allting var inte lika bäst så det blir en lista med deras LP-skivor från deras sämsta och sedan klättrar vi mot toppen och deras bästa. Skål och grattis till oss! Hurra! Nu lyssnar vi. Häng med! En podd om musik behöver musik och musik behöver låtskrivare. Låtskrivare behöver pengar. Var med och betala STIM-avgifter så att de får vad de ska få. Och det som blir över går till Röda korsets arbete i Ukraina. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-19
  1:16:23

Fler podcasts i Musik

Om Nisse presenterar: Världens bästa poplåt

Om det viktigaste som finns. Musik. Vilken är väldens bästa poplåt och vad är det som gör den bäst? Varje avsnitt behandlar en poplåt som på sitt sätt är världens bästa. Ingen genre är för smal eller för bred för att kunna ha resulterat i världens bästa poplåt. Här möts filosofi och populärmusikhistoria. Som de stora filosoferna och konstnärerna Simmons och Stanley en gång sa: I wanna rock and roll all nite. And party every day. Vi förenas i kärleken till musiken och lägger allt annat åt sidan en stund. För musik är trots allt det bästa. En podd om musik behöver musik och musik behöver låtskrivare. Låtskrivare behöver pengar. Var med och betala STIM-avgifter så att de får vad de ska få. Och det som blir över går till Röda korsets arbete i Ukraina. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Nisse presenterar: Världens bästa poplåt, P3 Musikdokumentär och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Nisse presenterar: Världens bästa poplåt

Nisse presenterar: Världens bästa poplåt

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Nisse presenterar: Världens bästa poplåt: Poddsändningar i Familj