Powered by RND
Lyssna på Våra sanningar med Vivi & Carin i appen
Lyssna på Våra sanningar med Vivi & Carin i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
HemsidaPoddsändningarBarn och familj
Våra sanningar med Vivi & Carin

Våra sanningar med Vivi & Carin

Podcast Våra sanningar med Vivi & Carin
Podcast Våra sanningar med Vivi & Carin

Våra sanningar med Vivi & Carin

Polpo Play | Vivi och Carin
Lägg till
”Våra Sanningar med Vivi & Carin” är podden som pratar om livet och allt vad det innebär. Med hög igenkänningsfaktor mycket humor och utan filter dissekerar...
Mer
”Våra Sanningar med Vivi & Carin” är podden som pratar om livet och allt vad det innebär. Med hög igenkänningsfaktor mycket humor och utan filter dissekerar...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 241
 • 247. Oktoberfest... i Spanien... i september!
  Våra Sanningar är i Palma minsann- staden som tydligen finns överallt i världen. En utekväll blir precis allt man inte väntat sig och Vivis sovprocedur förevigas. En otrolig tinderhistoria ser dagens ljus och Carin sätter gräns vid korv på diskbänk. ¡Hola Guapa! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-25
  35:53
 • 246. I fi**stol med Jenny Strömstedt
  Carin och Vivi ser varandra pga av att de sitter mitt emot varandra i Göteborg. Ögonsnatteri, förfalskning och önskan om att byta skratt är ungefär en procent av det som händer i veckans avsnitt som är proppfullt. Carin gör som två danskar i en husvagn och testar något nytt medan Vivi räddas i sista stund ifrån att äta klistermärken. Märklig graviditet uppstår på sjukgymnastiken och en flamingo försvinner spårlöst.Bonjour! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-18
  52:14
 • 245. Päronpärlans sista flygfärd
  Under sömnlösa nätter utvecklas tv-program som kan spelas in i toalettmiljö och även bajamajan får sig ett ansiktslyft av bara farten….innan AI tar över allt. Carin snarkar gott offentligt och Vivi samlar ihop livets alla rädslor och frustrationer i ett välförtjänt utbrott. Många älskade husdjurs bortgång får äntligen berättas och låtom oss skänka en varm tanke till Ödlan Arne som överlevde NÄSTAN alla. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-10
  48:03
 • 244. Carin visar brösten och Vivi dricker bajs
  Avsnittet spelas in i sen timma och enheter inmundigas ur, SÅ att SÄGA, olika typer av glas. Det har varit stort drama på, i och kring allsköns toaletter, både inför publik på läktare och i beckmörker. "Sara bakom stolpen" har skrivit in och det har många andra av er också gjort med lögner om allt från kassahaveri till fuskbak. TACK för det! Carin har avverkat både Kristallengalan och baddräktsprovande pensionär från Märsta medan Vivi hyllar det tyska köket samt funderar kring vilken form hennes framtida kista ska ha. Det verkar luta åt något saftigt….åtminstone för en av två i gruppen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-03
  46:01
 • 243. Carins stora erkännande
  Denna veckan avslöjar Carin hemligheter om sig själv som hon aldrig sagt till något tidigare. Vivi tar emot nyheterna med blandade känslor och berättar om insikter som hon har gjort den senaste tiden. Lyssnarna skriver in och berättar om vilka pinsamma saker dom har varit med om i skolan.Diskutera gärna avsnittet på Instagram hos @mammasanningar & @dasilvacarin Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-28
  57:37

Fler podcasts i Barn och familj

Om Våra sanningar med Vivi & Carin

”Våra Sanningar med Vivi & Carin” är podden som pratar om livet och allt vad det innebär. Med hög igenkänningsfaktor mycket humor och utan filter dissekerar Carin da Silva och Vivi Wallin vardagens utmaningar och glädjeämnen. Helt utan röd tråd. Och som om det inte vore nog, allt detta görs på grov göteborgska. Ni som lyssnar är en stor del av podden då ni mer än gärna får skicka in frågor, komma med synpunkter eller berätta något roligt. Det är högt och lågt, skratt och gråt. Allt i en härlig och ologisk blandning. Precis som livet! Poddens tre huvudbudskap är: 1. Vad du än känner så är du inte ensam 2. Vi gör alla så gott vi kan 3. Allt blir bättre om du stoppar det i ett korvbröd! Nya avsnitt släpps på måndagar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Våra sanningar med Vivi & Carin, Sagor i Barnradion och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Våra sanningar med Vivi & Carin

Våra sanningar med Vivi & Carin

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store