Powered by RND
Lyssna på Lördag med M3 i appen
Lyssna på Lördag med M3 i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Lördag med M3

Podcast Lördag med M3
Podcast Lördag med M3

Lördag med M3

M3 - Sveriges prylsajt
Lägg till
Äntligen lördag! Vi på M3 uppmanar alla prylintresserade att inleda helgen tillsammans oss för att inte missa något viktigt från veckan som varit. Det blir snac...
Mer
Äntligen lördag! Vi på M3 uppmanar alla prylintresserade att inleda helgen tillsammans oss för att inte missa något viktigt från veckan som varit. Det blir snac...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 40
 • Vecka 39: Uppskjutna chattkontroller och elbilsilska
  EU sköt upp det kontroversiella Chat Control 2.0-förslaget, men faran är långt ifrån över. En kinesisk mobiltillverkare rör upp känslor i Finland och Apple och Microsoft pratar inte alls respektive extremt mycket om AI i sina operativsystem. Lyssna nu, direkt, omedelbums! Eller lite senare om du vill. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-30
  51:15
 • Vecka 38: Läckta Xbox-planer och läskiga robotsamtal
  Petter har testat ALLA nya Iphone-modeller och berättar vilken du ska köpa. Microsoft får Xbox-planer blottlagda och nya läskiga bedrägerisamtal är i omlopp. Veckans avsnitt är lite kortare än vanligt pga en hel bortklippt sektion pga yttre omständigheter pga... men nästa vecka är vi tillbaka i fullformat! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-23
  29:41
 • Vecka 37: So long lightning!
  En trött och jetlaggad Petter sammanfattar vad du behöver veta efter tisdagens Apple-kalas. Ida har varit hos LG och spanat in trådlös (ish) oled-tv och våra moderna bilar är snuskigare än vad många kanske vet. Välkommen att lyssna på veckans avsnitt av Lördag med M3! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-16
  52:07
 • Vecka 36: Iphone-pepp och telefonavlyssnings-depp
  Det drar ihop sig Iphone 15-lansering och Billy, Ida och Petter går igenom de snaskigaste detaljerna inför Apples stora event. Den seglivade myten om att våra smartphones aktivt avlyssnar allt vi säger får (tyvärr) ny bensin på elden och EU sätter press på teknikjättarna med ännu en lag-lunta. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-09
  43:10
 • Vecka 35: Garantiärendet från helvetet
  Petter solar sina lurviga på Gran Canaria, så Ida och en ekande Billy ersätter honom med Joel Oscarsson, chefredaktör på NordicHardware och Surfa. Joel har just gått igenom en riktig pärs till garantiärende, där han tvingades gå en strid på liv och död (nåja) för att hävda sin rätt (och han hade rätt, hela tiden) mot en stor hemelektronikkedja. I veckans avsnitt berättar han mer om vilka rättigheter du bör känna till som konsument när motparten trilskas. Missa inte hela Joels berättelse om kaoset på Youtube! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-02
  31:28

Fler podcasts i Teknologi

Om Lördag med M3

Äntligen lördag! Vi på M3 uppmanar alla prylintresserade att inleda helgen tillsammans oss för att inte missa något viktigt från veckan som varit. Det blir snack inom såväl stort som smått; ibland svepande och sammanfattande - andra gånger mer nischat och nördigt. Men det viktigaste är att vi alltid är personliga och reflekterande. Vi ser podden som ett sätt att komma närmare er som gillar det vi gör, en värdefull kanal bortom den objektivitet som präglar det dagliga journalistiska arbetet.Programledare: Billy Ekblom och Ida BlixKlippning: Billy EkblomMusik, mix & master: Andreas Hedberg Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Lördag med M3, Algoritmen och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Lördag med M3

Lördag med M3

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store