Powered by RND
Lyssna på Livet med Ullakarin Nyberg i appen
Lyssna på Livet med Ullakarin Nyberg i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Livet med Ullakarin Nyberg

Podcast Livet med Ullakarin Nyberg
Podcast Livet med Ullakarin Nyberg

Livet med Ullakarin Nyberg

Sveriges Radio
Lägg till
En terapeutisk podd om livet när det skaver Ansvarig utgivare: Karin Lindblom
Mer
En terapeutisk podd om livet när det skaver Ansvarig utgivare: Karin Lindblom
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 49
 • Elias vän tog sitt liv
  I höstas förlorade Elias, 20, en av sina närmsta kompisar i självmord. Nu brottas han med känslor av saknad, sorg, tomhet och skuld. Den sista tiden hade kontakten mellan dem varit sporadisk. Men så plötsligt hörde vännen av sig och ville ses.- Såhär i efterhand förstår jag att han ville träffas en sista gång, för att ta farväl, berättar Elias. Det här är det sista avsnittet av Livet med Ullakarin Nyberg. Du hör alla tidigare program i appen SR Play. Där hittar du också drygt 500 avsnitt av Radiopsykologen, som programmet hette tidigare. Vi vill tacka alla er som medverkat under de 13 år som programmet funnits. Utan ert mod att berätta om era liv hade programmet aldrig blivit vad det blivit. Vi är så stolta över att ha fått göra detta tillsammans med er! //Redaktionen
  2022-12-22
  28:35
 • Drogerna tog mina söners liv
  Elise har tre söner. Två blev narkomaner och dog av missbruket. Skammen över att vara en misslyckad mamma sitter djupt. Elise levde vad hon bon beskriver som ”ett vanligt liv”, med radhus, fotboll och mycket kärlek till barnen. Men så letade sig drogerna hem till dem och livet vändes upp och ner.- Många tänker att det måste vara något fel i familjen men det kan verkligen drabba vem som helst, säger Elise.
  2022-12-15
  28:52
 • Ingen skulle sakna mig om jag dog
  Inga vänner, ingen partner, inget jobb. Livet är ensamt för Petra och tanken på döden har blivit en slags tröst. Petra växte upp i en dysfunktionell familj där hon tidigt lärde sig att inte visa några egna behov. Att skapa nära relationer har varit svårt. - Jag skulle kunna vara död i flera veckor innan någon saknade mig, säger Petra. Ljuset i hennes liv är katterna. Utan dem hade hon inte överlevt.
  2022-12-08
  28:58
 • Jag litar inte på samhället
  Lovisa har flera gånger blivit omhändertagen med tvång. Tanken på att det ska hända igen skrämmer livet ur henne. Lovisa har ett missbruk i bagaget och långa perioder av psykisk ohälsa. Hon behöver visst stöd och tar emot det så länge hon känner att hon får vara med i besluten.- Jag vill samarbeta, men inte tvingas. Tvångsvård har varit en läskig resa, speciellt eftersom jag har barn, berättar Lovisa,Hon vill börja våga lita på samhället igen, men hur?
  2022-12-01
  29:00
 • Mobbningen skadade mig för livet
  Den psykiska mobbningen var värst, berättar Kent om de sju tuffa åren då han utsattes för trakasserier. Det är nu 50 år sen men varje gång han passerar en skolgård får han flashbacks från sin barndom. Kent har det man kallar för komplex PTSD, vilket betyder att hans vardag påverkas starkt av hans tidigare trauma.- Jag har fortfarande känslan av att jag ständigt måste vara beredd, att snart kommer det hända någonting, säger Kent. Det gör mig väldigt trött.
  2022-11-24
  29:00

Fler podcasts i Religion och spiritualitet

Om Livet med Ullakarin Nyberg

En terapeutisk podd om livet när det skaver Ansvarig utgivare: Karin Lindblom
Podcast-webbplats

Lyssna på Livet med Ullakarin Nyberg, ASHUA och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Livet med Ullakarin Nyberg

Livet med Ullakarin Nyberg

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Livet med Ullakarin Nyberg: Poddsändningar i Familj