Powered by RND
Lyssna på Ledarutvecklingspodden i appen
Lyssna på Ledarutvecklingspodden i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
HemsidaPoddsändningarNäringsliv
Ledarutvecklingspodden

Ledarutvecklingspodden

Podcast Ledarutvecklingspodden
Podcast Ledarutvecklingspodden

Ledarutvecklingspodden

Annah Thunberg
Lägg till
Podden som utvecklar ledare och medarbetare. Ledarskapscoachen Annah Thunberg och HR-chefen Karin Hansson ger praktiska tips och verktyg för att stärka ledarska...
Mer
Podden som utvecklar ledare och medarbetare. Ledarskapscoachen Annah Thunberg och HR-chefen Karin Hansson ger praktiska tips och verktyg för att stärka ledarska...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 19
 • Så kan du sätta tydliga förväntningar
  Att sätta tydliga förväntningar är något av det viktigaste vi kan göra på jobbet både som chefer och medarbetare. I detta avsnitt pratar vi om vikten av tydlighet, proaktivitet och ramar för de förväntningar vi har på varandra. Karin och Annah ger tips på vad som är viktigt att tänka på om man upplever att någon inte presterar eller uppfyller förväntningarna. Tusen tack för att du lyssnar!Sponsra Ledarutvecklingspodden och få tillgång till verktyg och mallar för varje avsnitt via länken nedan.https://www.patreon.com/ledarutvecklingspoddenBoka Annah Thunberg som föreläsare eller workshopledare till ert företag.Kontakta [email protected] Thunbergs hemsida: https://ledarskapscoachen.nu/Följ Annah Thunberg och Karin Hansson på:Instagram: https://www.instagram.com/ledarcoachen/LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/annah-thunberg-537a1291/Instagram: https://www.instagram.com/hr_chefen_tar_ordet/LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/karin-hansson-35658645/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-05-12
  37:12
 • Så kan du motivera dina medarbetare
  Hur hanterar ledare medarbetare som inte gör sitt jobb? I detta avsnitt pratar vi om vikten av drivkrafter, nyfikenhet och förståelsen för våra olika motivationsfaktorer. Vad vi behöver göra för att ta reda på vad som motiverar individerna vi leder. Karin och Annah ger tips på vad som är viktigt att tänka på om man upplever att någon inte presterar eller gör sitt jobb enligt förväntningar. Tusen tack för att du lyssnar!Sponsra Ledarutvecklingspodden och få tillgång till verktyg och mallar för varje avsnitt via länken nedan.https://www.patreon.com/ledarutvecklingspoddenBoka Annah Thunberg som föreläsare eller workshopledare till ert företag.Kontakta [email protected] Thunbergs hemsida: https://ledarskapscoachen.nu/Följ Annah Thunberg och Karin Hansson på:Instagram: https://www.instagram.com/ledarcoachen/LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/annah-thunberg-537a1291/Instagram: https://www.instagram.com/hr_chefen_tar_ordet/LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/karin-hansson-35658645/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-04-14
  30:28
 • Etnisk diskriminering på jobbet
  Etnisk diskriminering på jobbet kan se ut på många olika sätt. I detta avsnitt pratar vi om vikten att våga agera, både som chef och medarbetare. Vad vi behöver göra för att förhindra att det blir en del av kulturen på arbetsplatsen. Karin och Annah ger tips på vad som är viktigt att tänka på om man uppmärksammar att någon uttalar sig diskriminerande på arbetsplatsen. Tusen tack för att du lyssnar!Sponsra Ledarutvecklingspodden och få tillgång till verktyg och mallar för varje avsnitt via länken nedan.https://www.patreon.com/ledarutvecklingspoddenBoka Annah Thunberg som föreläsare eller workshopledare till ert företag.Kontakta [email protected] Thunbergs hemsida: https://ledarskapscoachen.nu/Följ Annah Thunberg och Karin Hansson på:Instagram: https://www.instagram.com/ledarcoachen/LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/annah-thunberg-537a1291/Instagram: https://www.instagram.com/hr_chefen_tar_ordet/LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/karin-hansson-35658645/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-03-08
  30:29
 • En enkel metod för svåra samtal
  Vad är svåra samtal? Vilka olika typer av svåra samtal finns det? Kan medarbetare ha ett svårt samtal med sin chef? Hur inleder man och lägger upp ett svårt samtal?I detta avsnitt pratar vi om olika sätt att hålla svåra samtal, både som chef och medarbetare. Karin och Annah ger konkreta strategier och tips på vad som är viktigt att tänka på när man ska ha ett svårt samtal med någon, vilka olika typer av reaktioner som man kan behöva förbereda sig på och du lär dig även en enkel metod för att hålla ett svårt samtal.Tusen tack för att du lyssnar!Sponsra Ledarutvecklingspodden och få tillgång till verktyg och mallar för varje avsnitt via länken nedan.https://www.patreon.com/ledarutvecklingspodden Här hittar du även guiden med metoden som vi pratar om i avsnittet.Boka Annah Thunberg som föreläsare eller workshopledare till ert företag. Kontakta [email protected] Thunbergs hemsida: https://ledarskapscoachen.nu/Följ Annah Thunberg och Karin Hansson på:Instagram: https://www.instagram.com/ledarcoachen/LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/annah-thunberg-537a1291/Instagram: https://www.instagram.com/hr_chefen_tar_ordet/LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/karin-hansson-35658645/Klippning av avsnittet: https://antonjacobsson.com/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-01-14
  47:46
 • Så kan du utveckla medarbetarskapet
  Vad är skillnaden mellan medarbetarskap och självledarskap?Hur viktigt är ledarskapet för medarbetarskapet, och vice versa?Vilka risker finns det med att skapa ett starkt medarbetarskap?I detta avsnitt pratar vi om olika sätt att leda sig själv, både som chef och medarbetare. Karin och Annah ger konkreta strategier och tips på vad som är viktigt att tänka på när man utvecklar sitt eget eller andras medarbetarskap, hur man som medarbetare kan leda sig själv ur negativa sammanhang och annat som är viktigt att tänka på.Tusen tack för att du lyssnar!Sponsra Ledarutvecklingspodden och få tillgång till verktyg och mallar för varje avsnitt via länken nedan.https://www.patreon.com/ledarutvecklingspoddenBoka Annah Thunberg som föreläsare eller workshopledare till ert företag. Kontakta [email protected] Thunbergs hemsida: https://ledarskapscoachen.nu/Följ Annah Thunberg och Karin Hansson på:Instagram: https://www.instagram.com/ledarcoachen/LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/annah-thunberg-537a1291/Instagram: https://www.instagram.com/hr_chefen_tar_ordet/LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/karin-hansson-35658645/Klippning av avsnittet: https://antonjacobsson.com/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2022-12-20
  48:32

Fler podcasts i Näringsliv

Om Ledarutvecklingspodden

Podden som utvecklar ledare och medarbetare. Ledarskapscoachen Annah Thunberg och HR-chefen Karin Hansson ger praktiska tips och verktyg för att stärka ledarskapet, medarbetarskapet och hur man kan bemöta negativa beteenden på jobbet av olika slag. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Ledarutvecklingspodden, Framgångspodden och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Ledarutvecklingspodden

Ledarutvecklingspodden

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store