Powered by RND
Lyssna på Läget i appen
Lyssna på Läget i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Läget

Podcast Läget
Podcast Läget

Läget

Expressen
Lägg till
Expressens dagliga nyhetspodd är för dig som ständigt är i farten och snabbt vill bli uppdaterad om det senaste. Med en mix av nyheter, sport, nöje, krim, polit...
Mer
Expressens dagliga nyhetspodd är för dig som ständigt är i farten och snabbt vill bli uppdaterad om det senaste. Med en mix av nyheter, sport, nöje, krim, polit...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 52
 • Verklighetens Jurassic Park och helgens hetaste streamingtips
  Har vi tagit ett litet, litet steg på vägen mot att faktiskt kunna återskapa utdöda djur? Hör från professor Love Dalén. Dessutom får du tips på vad som är bäst att streama i film- och tv-världen just nu.
  2023-09-22
  14:15
 • Hur påverkas du av den höjda räntan och kommer damlandslaget klara OS-kvalet?
  Riksbankens styrränta höjdes återigen idag. Vi pratar med sparekonomen Arturo Arques som får svara på lyssnarfrågor om hur man kan tänka när räntan blir högre. Dessutom nystar vi i vad damlandslaget står inför i Nations League-turneringen som även innebär kval till OS nästa år.
  2023-09-21
  15:02
 • Är Wagnergruppens tid förbi och varför snöar det redan i Kiruna?
  Vilken roll spelar egentligen Wagnergruppen i kriget i Ukraina efter ledaren Jevgenij Prigozjins död? Hör från Aleksandr Golts, analytiker vid Utrikespolitiska institutet. Dessutom går vi till botten med varför Kiruna sett tre decimeter snö falla på ett enda dygn redan i september.
  2023-09-20
  14:22
 • Hur effektivt är det att blockera motorvägar och vad har Russell Brand gjort?
  Återställ våtmarker utför klimataktioner där de stoppar trafiken på motorvägar. Men hur effektivt är det med civil olydnad för att få till politisk förändring? Hör från Frida Buhre som forskar om klimataktivism. Dessutom berättar vi mer om turerna kring våldtäktsanklagelserna mot Russel Brand.
  2023-09-19
  13:31
 • Kan ChatGPT ersätta läsandet och hur mår egentligen diktatorn?
  Barn och unga läser allt mindre – och tittar allt mer. ”Ett misslyckande”, enligt sex av landets kulturchefer som i ett gemensamt upprop kräver att kraftfulla åtgärder ska sättas in för att stävja läskrisen. Vad talar för läsning och varför kan man inte bara låta ChatGPT sammanfatta all text man stöter på? Svaren får du i Expressens dagliga nyhetspodd ”Läget” som i dag bland annat gästas av Victor Malm, kulturchef.
  2023-09-18
  14:18

Fler podcasts i Nyheter

Om Läget

Expressens dagliga nyhetspodd är för dig som ständigt är i farten och snabbt vill bli uppdaterad om det senaste. Med en mix av nyheter, sport, nöje, krim, politik och längre fördjupningar. Varje vardag med Sally Sjöberg och gäster.Ansvarig utgivare: Klas GranströmKontakt: sally.sjober[email protected] Annonsförfrågningar: [email protected]
Podcast-webbplats

Lyssna på Läget, Spotlight och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Läget

Läget

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Läget: Poddsändningar i Familj