Powered by RND
Lyssna på Kulturråden i appen
Lyssna på Kulturråden i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Kulturråden

Podcast Kulturråden
Podcast Kulturråden

Kulturråden

Soraya Hashim
Lägg till
Vilken film tröstar bäst när du precis har blivit dumpad? Vilken bok ger dig tålamodet att hantera din neurotiska mamma? Finns det en pjäs som ger dig modet att...
Mer
Vilken film tröstar bäst när du precis har blivit dumpad? Vilken bok ger dig tålamodet att hantera din neurotiska mamma? Finns det en pjäs som ger dig modet att...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 15
 • Skulle vi inte gjort slut?
  Annas relation tog slut för ett år sen och nu kämpar hon med att komma över, gå vidare och inte romantisera det förflutna. Lättare sagt än gjort, men vi har kulturtipsen som kommer hjälpa längs vägen!----------------------------------I podden Kulturråden svarar Palmer Lydebrant, Soraya Hashim och Cecilia Suhaid Gustafsson på lyssnarnas frågor genom att ge tips på kultur. Har du en fråga till Kulturråden? Maila oss på [email protected] syns på instagram: @kulturraden. Där kan du se mer om tipsen vi ger i avsnitten och får bonustips när feeling infinner sig. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-21
  54:32
 • Jag har inga drömmar kvar
  Vad ska man göra när det känns som att allt är gjort? Man knegar på, livet pågår, man har slut på peppiga idéer för att allt är genomfört eller stoppat.Ska det verkligen vara så här i 40 år till?I det här avsnittet gästas vi av den ljuvliga författaren Sara Bergmark Elfgren igen som hjälper oss svara på veckans dilemma <3Hon är aktuell med en opera på Folkoperan i Stockholm, baserad på Selma Lagerlöfs Herr Arnes penningar. Dessutom har hennes senaste roman, Grim, nyss kommit ut på pocket. Rekommenderas!----------------------------------I podden Kulturråden svarar Palmer Lydebrant, Soraya Hashim och Cecilia Suhaid Gustafsson på lyssnarnas frågor genom att ge tips på kultur. Har du en fråga till Kulturråden? Maila oss på [email protected] syns på instagram: @kulturraden. Där kan du se mer om tipsen vi ger i avsnitten och får bonustips när feeling infinner sig. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-14
  58:37
 • Jag är så tråkig!
  Varje gång "E" ska träffa nya människor känner hen sig så tråkig. Allra värst är mingel-sammanhang där "E" inte kommer på något kul att säga och känner att alla andra bara vill bort från hen. Hur ska man sluta vara en "grå mus"?Den här veckan gästas vi av the one and only SARA PARKMAN som vikarierar för Cecilia. Sara är folkmusiker, sångerska, violinist, vinnare av typ alla musikpriser vi har i landet, samt allmän king. Här kan man till exempel lyssna på hennes musik. <3 <3 <3----------------------------------I podden Kulturråden svarar Palmer Lydebrant, Soraya Hashim och Cecilia Suhaid Gustafsson på lyssnarnas frågor genom att ge tips på kultur. Har du en fråga till Kulturråden? Maila oss på [email protected] syns på instagram: @kulturraden. Där kan du se mer om tipsen vi ger i avsnitten och får bonustips när feeling infinner sig. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-07
  55:42
 • Jag behöver nya vänner
  Marrebarre har satsat ett halvår av sitt liv på att bli klar med sin roman, men känner sig ensam och torr på inspiration från kreativa vänner. Kulturråden tipsar om några guldkorn och bottennapp den här veckan, det blir riktigt tramsigt! <3----------------------------------I podden Kulturråden svarar Palmer Lydebrant, Soraya Hashim och Cecilia Suhaid Gustavsson på lyssnarnas frågor genom att ge tips på kultur. Har du en fråga till Kulturråden? Maila oss på [email protected] syns på instagram: @kulturraden. Där kan du se mer om tipsen vi ger i avsnitten och får bonustips när feeling infinner sig. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-31
  1:00:55
 • Hjälp, jag är ful.
  Det blir gråtpodd! Signaturen "J" skriver att hon alltid har tyckt att hon är ful. Hon trodde det skulle bli bättre med åldern, men nu är hon 30 år och inget har hänt. Ibland tar den känslan till och med över så mycket att hon glömmer allt bra och fint hon har i sitt liv. Hur ska hon förhålla sig?Panelen tipsar om kultur som får en att förhålla sig kring utseende på ett annat sätt, får en att acceptera hur man ser ut eller får en att se igenom ett riggat system som gör att det känns så här.----------------------------------I podden Kulturråden svarar Palmer Lydebrant, Soraya Hashim och Cecilia Suhaid Gustafsson på lyssnarnas frågor genom att ge tips på kultur. Har du en fråga till Kulturråden? Maila oss på [email protected] syns på instagram: @kulturraden. Där kan du se mer om tipsen vi ger i avsnitten och får bonustips när feeling infinner sig. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-24
  51:07

Fler podcasts i TV och film

Om Kulturråden

Vilken film tröstar bäst när du precis har blivit dumpad? Vilken bok ger dig tålamodet att hantera din neurotiska mamma? Finns det en pjäs som ger dig modet att äntligen säga upp dig från jobbet?I podden Kulturråden hjälper Soraya Hashim, Palmer Lydebrant och Cecilia Suhaid Gustafsson lyssnarna med livets problem genom att ge kulturtips. Tipsen rör sig mellan smal och bred kultur, från konstinstallationer till realitysåpor. Varje vecka tar panelen sig an en lyssnarfråga och gräver fram kulturupplevelser helt kalibrerade efter lyssnarens dilemma.Maila in din fråga till [email protected]. Följ oss på instagram för mer info om tipsen vi ger i avsnitten. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Kulturråden, Not Skinny But Not Fat och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Kulturråden

Kulturråden

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store