Powered by RND
Lyssna på Kära Barn 2.0 i appen
Lyssna på Kära Barn 2.0 i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Kära Barn 2.0

Podcast Kära Barn 2.0
Podcast Kära Barn 2.0

Kära Barn 2.0

TalkEdit.se
Lägg till
Äntligen är podden Kära Barn tillbaka med nya avsnitt efter ett längre uppehåll, start April 2023!Vi börjar med ett avsnitt varannan vecka men om intresset är s...
Mer
Äntligen är podden Kära Barn tillbaka med nya avsnitt efter ett längre uppehåll, start April 2023!Vi börjar med ett avsnitt varannan vecka men om intresset är s...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 14
 • "Jag vill inte skrika så här!"
  I veckans avsnitt besvarar vi på tittarnas frågor tillsammans med min kollega Mona Göransson. Vi pratar bland annat om en mamma som ibland "tappar det", ett barn som har ont i magen varje dag, i mitten av podden går vi självklart igenom vetenskapsrutan med Mona, där vi pratar om hjärnan.Tack för alla frågor, och glöm nu inte att ni framöver kommer kunna lyssna på podden varje vecka!Ställ gärna din fråga på vår hemsida, så tar vi upp den i podden! Alla får givetvis vara anonyma.Hemsida: www.karabarn.sePodden är producerad och redigerad av TalkEdit Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-19
  26:56
 • "Vilken gåva!"
  I veckans avsnitt besvarar vi på tittarnas frågor tillsammans med min kollega Mona Göransson. Vi pratar bland annat om en kvinna som ångrar en abort, minnesterapin (EMDR), i mitten av podden går vi självklart igenom vetenskapsrutan med Mona, där vi pratar om språk.Tack för alla frågor, och glöm nu inte att ni framöver kommer kunna lyssna på podden varje vecka!Ställ gärna din fråga på vår hemsida, så tar vi upp den i podden! Alla får givetvis vara anonyma.Hemsida: www.karabarn.sePodden är producerad och redigerad av TalkEdit Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-13
  25:02
 • "Man behöver utsättas för infektioner!"
  I veckans avsnitt besvarar vi på tittarnas frågor tillsammans med min kollega Mona Göransson. Vi pratar bland annat om ett barn som fortfarande behöver ammas, tryggheten med amning och I mitten av podden går vi självklart igenom vetenskapsrutan med Mona, där vi pratar om infektioner.Tack för alla frågor, och glöm nu inte att ni framöver kommer kunna lyssna på podden varje vecka!Ställ gärna din fråga på vår hemsida, så tar vi upp den i podden! Alla får givetvis vara anonyma.Hemsida: www.karabarn.sePodden är producerad och redigerad av TalkEdit Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-09-07
  31:12
 • "Om det händer något med barnet, är det mitt fel!"
  I veckans avsnitt besvarar vi på tittarnas frågor tillsammans med min kollega Mona Göransson. Vi pratar bland annat om föräldrar som är rädda över att sitt barn ska bli mobbad i skolan, en två-åring som inte vill sova, två föräldrar som arbetar som poliser och ser risker i väldigt mycket. I mitten av podden går vi självklart igenom vetenskapsrutan med Mona, där vi pratar om sömn. Tack för alla frågor, och glöm nu inte att ni framöver kommer kunna lyssna på podden varje vecka!Ställ gärna din fråga på vår hemsida, så tar vi upp den i podden! Alla får givetvis vara anonyma.Hemsida: www.karabarn.sePodden är producerad och redigerad av TalkEdit Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-29
  28:32
 • " Detta är mycket allvarligt! "
  I veckans avsnitt besvarar vi på tittarnas frågor tillsammans med min kollega Mona Göransson. Vi pratar bland annat om att vi framöver kommer släppa avsnitt varje vecka, en lärare som behöver dom bästa tipsen för att öka trygghet, en pappa som har ett sarkastiskt beteende mot sina barn och även använder hot för att få sin vilja igenom. I mitten av podden går vi självklart igenom vetenskapsrutan med Mona, där vi pratar generellt om forskning. Tack för alla frågor, och glöm nu inte att ni framöver kommer kunna lyssna på podden varje vecka! Ställ gärna din fråga på vår hemsida, så tar vi upp den i podden! Alla får givetvis vara anonyma.Hemsida: www.karabarn.sePodden är producerad och redigerad av TalkEdit Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
  2023-08-22
  30:54

Fler podcasts i Barn och familj

Om Kära Barn 2.0

Äntligen är podden Kära Barn tillbaka med nya avsnitt efter ett längre uppehåll, start April 2023!Vi börjar med ett avsnitt varannan vecka men om intresset är stort så ökar vi tempot med ett avsnitt i veckan som släpps på tisdagarna.Programinnehållet består av att ni lyssnare skickar in frågor till poddens hemsida karabarn.se så svarar jag er med vetenskap, beprövad erfarenhet och kunskap från många års erfarenhet i mitt arbete som leg sjuksköterska.barnmorska och psykoterapeut med speciellt intresse för barns utvecklingspsykologi och föräldrars situation.Ansvarig utgivare och ägare: Louise Hallin Podden är producerad av TalkEdit.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
Podcast-webbplats

Lyssna på Kära Barn 2.0, Relatera mera och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Kära Barn 2.0

Kära Barn 2.0

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store