Powered by RND
Lyssna på Kära barn i appen
Lyssna på Kära barn i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Kära barn

Podcast Kära barn
Podcast Kära barn

Kära barn

Perfect Day Media
Lägg till
I Kära barn svarar den legitimerade psykoterapeuten och barnmorskan Louise Hallin på lyssnarnas frågor om barn och föräldraskap. Podden leds av Karolina von Hei...
Mer
I Kära barn svarar den legitimerade psykoterapeuten och barnmorskan Louise Hallin på lyssnarnas frågor om barn och föräldraskap. Podden leds av Karolina von Hei...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 100
 • NYA AVSNITT UTE NU
  Kära lyssnare! Helt nya avsnitt av Kära barn finns nu att lyssna på! På Livetkanalen! Än så länge finns ett nytt avsnitt ute, men flera kommer! Följ Livetkanalen: https://link.chtbl.com/Livetkanalen Och vill du ställa frågor till Kära barn så gå in på https://www.livetkanalen.se/kara-barn Vi hörs!
  2022-09-28
  1:46
 • 153. "Myror är stora och lejon är små" REPRIS
  I veckans avsnitt möter vi bland andra en 5-åring med maniska beteenden, en 8-åring som påstår sig veta allt och en mamma som undrar om det verkligen är fel att låta sina barn sova över hos mormor och morfar en gång i veckan. Louise Hallin, legitimerad barnmorska och psykoterapeut, svarar på lyssnarnas frågor om barn i åldrarna 4 till 18 år. Programledare är Lina von Heidenstam. 
  2019-03-26
  35:13
 • 152. "Den röda tunneln" REPRIS
  Kära barn handlar den här veckan bland annat om en gnällig 4-åring och en 17-åring som undrar om hon saknar empati. Sedan en ofta ställd fråga: hur många barn ska man egentligen skaffa? Louise Hallin, legitimerad barnmorska och psykoterapeut, svarar på lyssnarnas frågor om barn i åldrarna 4 till 18 år. Programledare är Lina von Heidenstam.  
  2019-03-18
  41:51
 • 151. Sk**t ska sk**t ha REPRIS
  Hur göra med 11-åringen som inte vill gå till skolan? Varför äter 12-åringen groteska mellanmål? Och kan 5-åringen sakna empati? Svaren på dessa frågor och många fler kommer i dagens avsnitt av "Kära barn". Louise Hallin, legitimerad barnmorska och psykoterapeut, svarar på lyssnarnas frågor om barn i åldrarna 4 till 18 år. Programledare är Lina von Heidenstam.  Tack alla kära lyssnare för tålamodet! Vi kan inte lova något men vi hoppas så småningom komma med purfärska avsnitt. Håll så länge godo med dessa gamla guldkorn...
  2019-03-11
  52:08
 • 150. "1-0 mamma" REPRIS
  Den legitimerade barnmorskan och psykoterapeuten Louise Hallin svarar på lyssnarnas frågor om barn i åldrarna 4 till 18 år. Programledare är Lina von Heidenstam. Den här veckan bland annat om att äta framför teven eller inte, om oviljan till att läsa läxor och om en 9-åring som sörjer sin pappa.
  2018-11-06
  42:38

Fler podcasts i Barn och familj

Om Kära barn

I Kära barn svarar den legitimerade psykoterapeuten och barnmorskan Louise Hallin på lyssnarnas frågor om barn och föräldraskap. Podden leds av Karolina von Heidenstam.
Podcast-webbplats

Lyssna på Kära barn, INTE DIN MORSA och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Kära barn

Kära barn

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Kära barn: Poddsändningar i Familj