Powered by RND
Lyssna på Känsligt läge i appen
Lyssna på Känsligt läge i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Känsligt läge

Podcast Känsligt läge
Podcast Känsligt läge

Känsligt läge

Sveriges Radio
Lägg till
Programmet om relationer oss människor emellan. Ansvarig utgivare: Nina Glans
Mer
Programmet om relationer oss människor emellan. Ansvarig utgivare: Nina Glans
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 81
 • Vad händer när jag dör?
  Det här är sjätte och sista avsnittet i vår programserie om döden. Och det här avsnittet handlar om mig, Uje Brandelius. Jag vet såklart ingenting om min egen död. Jag är femtioett och hoppas jag har många år framför mig innan det är dags. Om det går som jag hoppas så dör jag först i familjen. Före mina tre barn, Bixi, Juno och Vega. Nu har jag vänt mikrofonen mot dom och ställt frågan: vad händer när jag dör? I redaktionen:Emmy Bergkvist – producent Joakim Löfgren– slutmixOm du vill komma i kontakt med oss gör du det på k[email protected]änsligt läge görs av Munck Studios.
  2023-02-16
  24:40
 • Hjälpa någon att dö
  En och en halv timma efter att Ulla hade dött så satt jag i en cell på polisstationen. Richards fru hade varit svårt sjuk i tjugo år. Han hjälpte henne att dö - och dömdes för dråp. Den här säsongen av Känsligt Läge handlar om döden. I sex avsnitt träffar Uje Brandelius människor som på ett eller annat sätt vandrar med döden vid sin sida. I redaktionen:Emmy Bergkvist – producent Joakim Löfgren– slutmixOm du vill komma i kontakt med oss gör du det på k[email protected]änsligt läge görs av Munck Studios.
  2023-02-09
  24:23
 • Att dö på jobbet
  Jag hämtade en tröja som var hans. Och den hade jag på kudden bredvid mig. Länge. Idas pappa jobbade som anläggare. Han byggde vägar, broar och torg. När Ida var 16 år dog han i en arbetsplatsolycka. Den här säsongen av Känsligt Läge handlar om döden. I sex avsnitt träffar Uje Brandelius människor som på ett eller annat sätt vandrar med döden vid sin sida. I redaktionen:Emmy Bergkvist – producent Joakim Löfgren– slutmixOm du vill komma i kontakt med oss gör du det på k[email protected]änsligt läge görs av Munck Studios.
  2023-02-02
  24:43
 • Att döda i tjänsten
  Jag såg liksom att döden var påväg. Jag såg det i ögonen på honom. Polisen Olavi sköt ihjäl en man som misshandlat sin fru svårt och hotade Olavi med pistol. Den här säsongen av Känsligt Läge handlar om döden. I sex avsnitt träffar Uje Brandelius människor som på ett eller annat sätt vandrar med döden vid sin sida. I redaktionen:Emmy Bergkvist – producent Joakim Löfgren– slutmixOm du vill komma i kontakt med oss gör du det på k[email protected]änsligt läge görs av Munck Studios.
  2023-01-26
  24:34
 • Vilja dö, men ändå inte
  Jag vill egentligen inte dö, men jag vill inte må så här. Självmordsförsöken är som ett skrik. Ett sista. Den här säsongen av Känsligt Läge handlar om döden. I sex avsnitt träffar Uje Brandelius människor som på ett eller annat sätt vandrar med döden vid sin sida. Sextonåriga Gabriella har gjort flera självmordsförsök. Hon säger att hon vill berätta sin historia för att andra i hennes situation ska känna sig mindre ensamma.Till dig som lyssnat och känner att du behöver prata med någon. Vänd dig till Mind självmordslinje ring 90101 eller till 1177.I redaktionen:Emmy Bergkvist – producent Joakim Löfgren– slutmixOm du vill komma i kontakt med oss gör du det på k[email protected]änsligt läge görs av Munck Studios.
  2023-01-19
  24:48

Fler podcasts i Nyheter

Om Känsligt läge

Programmet om relationer oss människor emellan. Ansvarig utgivare: Nina Glans
Podcast-webbplats

Lyssna på Känsligt läge, Eftermiddag i P3 och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Känsligt läge

Känsligt läge

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store

Känsligt läge: Poddsändningar i Familj