Powered by RND
Lyssna på Inredningspodden i appen
Lyssna på Inredningspodden i appen
(2 266)(249 698)
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer
Spara kanal
väckarklocka
Sleeptimer

Inredningspodden

Podcast Inredningspodden
Podcast Inredningspodden

Inredningspodden

Inredningspodden
Lägg till
Emelie Sundberg åker varje vecka hem till en av de inredningsnördar vi sett på TV, Instagram eller Youtube. Hur ser det ut hemma hos dem? I ett samtal bortom fa...
Mer
Emelie Sundberg åker varje vecka hem till en av de inredningsnördar vi sett på TV, Instagram eller Youtube. Hur ser det ut hemma hos dem? I ett samtal bortom fa...
Mer

Tillgängliga avsnitt

5 resultat 67
 • Hemma hos Lotta Ahlvar
  Lotta Ahlvar är projektledare för Formex, Sveriges och nordens största mässa för inredningsdesign. Dit vallfärdar alla som jobbar med inredning på olika sätt varje år för att uppdatera sig om senaste nytt inom inredningsvärlden. Lotta är dessutom otroligt insatt i trender och en del av hennes jobb är just att ha omvärldskoll. I år blev det inget Formex på grund av corona, så förutom att prata om Lottas eget förhållningssätt till inredning vill jag passa på att fråga Lotta hur hon tror att corona har påverkat oss svenskar när det kommer till våra hem och hur vi ser på vår inredning och så vill jag såklart höra hennes trendspaningar inför hösten 2020. Häng med så åker vi hem till Lotta och ringer på!
  2020-09-17
  56:40
 • Hemma hos Sarah MacFie
  Sarah MacFie är illustratör, grafisk formgivare och jobbar med digital kommunikation och driver det omtyckta instagramkontot @sarahmacfie där hon bjuder på massa härlig inredningsinspiration. Sarah och hennes sambo bor i ett nybyggt hus som de ritat själva och jag tänker att vi ska djupdyka i just det. HUR ritar man ett hus? Vart börjar man och vad ska man tänka på? Och finns det något de ångrar eller skulle gjort annorlunda så här i efterhand? Häng med så åker vi hem till Sara och knackar på.
  2019-12-19
  48:30
 • Hemma hos Malin Jensen
  Malin Jensen började sin inredningskarriär 2003, långt före Instagram, Pinterest och hela homestylingboomen och då såg branschen helt annorlunda ut. Sedan dess har hon bland annat jobbat som inredare i Room Service på kanal 5, startat företaget Sticky front som säljer självhäftande möbeldekor till IKEA möbler och startat podcasten Återbrukspodden. Malin ÄLSKAR vintage och återbruk och det är ingen slump att det står en container på uppfarten. Vi pratar renoveringshysteri, om huruvida inredning har blivit en statussymbol och så berättar Malin om varför hon bara vill ha saker som ingen annan vill ha.
  2019-10-24
  43:42
 • Hemma hos Sebastian Bergström
  Sebastian Bergström är en av två ägare till inredningsbutiken "Tambur" och driver det populära instagramkontot "Mosebacke". Sebastian bor i en lägenhet på¨Gullmarsplan i Stockholm och med inspiration hämtad från sekelskiftet, den franska landsbygden, svensk allmoge och engelska herrgådar har han förvandlat en enkel 50-tals lägenhet på 40 kvadratmeter till sitt absoluta drömhem.
  2019-10-03
  46:23
 • Hemma hos Ida Lauga
  Ida Lauga jobbar som inredningsstylist och inredare. Hon började sin inredningskarriär i Paris där hon stylade stora våningar inför försäljning men nu jobbar hon i stort sett bara med bild och är t ex en av dem som stylar inredningen för IKEA-katalogen år efter år. Ida bor i en lägenhet i Enskede utanför Stockholm tillsammans med sin man och sina två barn. Hör Ida berätta om vad vi kan ta lärdom av från det franska sättet att inreda, skillnaderna mellan styling och inredning att bo i och om varför Pippi Långstrump är hennes största stilförebild.
  2019-09-26
  50:31

Fler podcasts i Konst

Om Inredningspodden

Emelie Sundberg åker varje vecka hem till en av de inredningsnördar vi sett på TV, Instagram eller Youtube. Hur ser det ut hemma hos dem? I ett samtal bortom fasader går på djupet med vad deras egentliga smak är och vad som driver deras intresse för inredning framåt. En diskussion om stil, trender, vad som håller i längden och om svåra inredningsval. Känner du igen dig? Välkommen!
Podcast-webbplats

Lyssna på Inredningspodden, The Magnus Archives och många andra stationer från världens alla hörn med radio.se-appen

Inredningspodden

Inredningspodden

Ladda ner gratis nu och lyssna enkelt på radio.

Google Play StoreApp Store